Şimdi Ara

üniversiteler açılırsa yaşanabilecek covid salgını formülü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1- Her üniversitede 1 kişi covide yakalanır ve bu duyulana kadar 1000 kişiye bulaştırır. 50 üniversite olduğunu kabul edelim.
    2- Öğrencilerin covidli olduğu sonradan anlaşılacaktır bu öğrenciler otobüse biner. 1000*30 otobüstekiler*50 üniversite*=1.5 milyon covidli
    3- Bu öğrenciler aile üyelerine sarılır ve öper: 1.5*4= 6 milyon covidli
    4- Aile üyeleri aman evde mi kalcaz diyip komşulara gider: 6 milyon*10 komşu= 60 milyon covidli
    çok kolay maalesef
    1000*50*30*4*10=60000000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Started_With_FX5200 -- 3 Eylül 2020; 3:51:24 >

• Acilmayacak ki İstanbul ve çevresi imkansız diğerleri de yarım olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toplu tasimada O kadar kolay bulasmaz bence Ankara da 1 aydir ise gidip geliyorum sabah icerisinde 60-70 kisinin oldugu agzina kadar dolu otobusle gidiyorum ardindan bir o kadar dolu metroya biniyorum iniyorum cikiyorum yuruyen merdivenin kollarini tutuyorum filan ofise varinca elimi yikayip maskemi cope atiyorum 1 aydir bir sorun yok otobuste herkes maskeyle agzini burnunu kapattigi icin bir sey olmuyor ama okulun icinde millet el ele kol kola sarmas dolas maske takmadan dolasacagi icin fakultede 2-3 kiside covid olsa 3-5 gunde fakultenin yarisina bulasir zorunlu uygulamali dersi olanlar disinda ki bolumler uzaktan devam etmeli digerleri de sıkı önlemler ile gitmeli derse diger turlu cogu universite 1 ay icinde bir cok vaka verir.

• İstanbul’da bir devlet üniversitesindeyim. Ders saatlerinin %40’ı online yapılacak. Umarım bu karardan bir an önce dönülür, İstanbul’da sadece bizim okul yüzyüze eğitim kararı aldı çünkü

• Abart

• ünilerin kesinlikle açılmaması gerektiğini düşünüyorum ben de fakat o ne saçma bi hesaptır ya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne taktınız üniversitelere be valla açılsın diyen gençlere diyorsunuz da siz de hastalıklı şekilde artık bu konuyu kafaya takmışsınız evde sıkıntıdan herhalde, evet kardeşim ya virüs üniversiteler hariç hiç artmıyor(!) şu an artış yok üniversiteler açılırsa anca artacak.Evet bence de şu an hibrit şekilde açılması ya da bazı bölümlerin hiç açılmaması lazım da böyle giderse de aşı velev ki bulunamadı ne yapmayı düşünüyorsunuz 2 yıl online mı çözüm peki?Şu an bence koronadan daha tehlikeli millet hastalık hastası olmuş.Haydun boysalı öldüren kalp krizinin sebebi korona korkusundan hastaneye gidememesi kalp pili için.Bu kadar hastalık hastası psikolojisi herkese zararlı yarın bir gün aşı bulunamazsa yeni normale geçiş gerekirse çoğu insan bu geçişe ayak uyduramayacak bu psikoloji ile.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sadece Üniversite değil. Bu risk tüm okullarda var. 1.sınıflar başladı çoğu okulda ve ufacık çocuklar ne anlar kendini sakınmaktan?

Allah korusun diyorum başka bişey gelmiyor elden.
  • açılır dostum ama devamsızlık kaldırılır okullarda isteyen gider isteyen gitmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teyfik Sikret

İstanbul’da bir devlet üniversitesindeyim. Ders saatlerinin %40’ı online yapılacak. Umarım bu karardan bir an önce dönülür, İstanbul’da sadece bizim okul yüzyüze eğitim kararı aldı çünkü
    Hocam sen twitterdaki teyfik sikret misin?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.