Şimdi Ara

Üniversiteden kayıt sildirme ve KYK yurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene Hacettepe Üniversitesinde 1 sene hazırlık okudum ancak yeniden sınava girip İstanbulda bi' okul yazdım 19'unda sonuçlar açıklanınca İstanbuldaki okula kaydımı yaptırmak için Hacettepe'den kaydımı sildirmem gerekecek, acaba kayıt sildirme işlemi nasıl olacak bir bilgisi olan var mı ekstra evrak falan isteyecekler mi? B

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhileSheSleeps -- 31 Aralık 2011; 14:39:53 >

• Bende de aynı durum söz konusu.Kayıt sildirme işlemleri için mutlaka üniversitenin öğrenci işleri ile görüşün telefondan.Onlar gerekli evrakları vs. söylerler.(tabii gerekliyse.)
    O depozito işi sakata gelmiş olabilir ama yine bizzat sorup öğrenmeniz daha yararlı olur.
  • bir dilekçe kadar yakın sana kaydının silinmesi. Paranı da alırsın büyük ihtimalle.
  • Teşekkürler cevaplarınız için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrKsTyLe

Teşekkürler cevaplarınız için.

usta o dilekçede .......nedeni ile ayrılmak istiyorum yazıyor ben seneye 2012 de sınava gircem bu yıl alcam kaydımı oraya ne yazabilirim....
  • Öğrenci işlerinden form veriyorlar size onu doldurup imzalanması gereken yerleri yurtlara, fakülteye, kütüphaneye falan imzalatıyosunuz hemen veriyolar diplomanızı.
    Bir sorum daha olacak benim, istanbul üniversitesi dilbilim ve açıköğretim uluslarası ilişkiler yazmıştım. Dil bilimi tutmadı anca açıköğretimi tutturmuşum. Uluslararası ilişkilerin puanı ve kontenjanı olmadığı için ek yerleştirmelerde dil bilime kayıt yaptırma imkanım falan olabilir mi? Yoksa açıköğretimi kazandığım için ek yerleştirmelerde dil bilime kaydolamaz mıyım bile birisi yardımcı olabilir mi acaba?
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhileSheSleeps -- 23 Ağustos 2011; 20:44:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite Kayıt Sildirmek
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.