Şimdi Ara

Üniversitede YGS-LYS Hazırlanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen sene mf-4 de 150 bindeydim üniversiteye yerleştim ve okuyorum tekrardan hazırlanmayı düşünüyorum üniversiteyle birlikte götürmek istiyorum mf-4 den 30-50 bin arasına girmek okul puanım 21 e düşecek var mı başaran destek olabilecek ne yapmamı önerirsiniz şimdiden teşekkürler :)

• up
  • yukarı
  • up
  • Konu takip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dentist3

Arkadaşlar geçen sene mf-4 de 150 bindeydim üniversiteye yerleştim ve okuyorum tekrardan hazırlanmayı düşünüyorum üniversiteyle birlikte götürmek istiyorum mf-4 den 30-50 bin arasına girmek okul puanım 21 e düşecek var mı başaran destek olabilecek ne yapmamı önerirsiniz şimdiden teşekkürler :)

Bendede ayni hocam gecen yilki mf 4 siralamam 88 bindeydi yerlestim ama tekrar hazirlanicam tm den girmeyi dusunuyorum bn ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kpss öğretmenlik sınavı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok ilginç bir şekilde okul puanlarımız aynıymış ben geçen sene senin dediğini yapmaya çalıştım.
    Hazırlık okuyordum(Hazırlıkta da kaldık zaten) hem sınava çalışıyordum,21 okul puanı beni 47bin geriye çekti.Neyse kazandık bir yer ailevi nedenlerden gidemedik.Şuan hazırlık repeat öğrencisi olarak devam ediyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

Çok ilginç bir şekilde okul puanlarımız aynıymış ben geçen sene senin dediğini yapmaya çalıştım.
    Hazırlık okuyordum(Hazırlıkta da kaldık zaten) hem sınava çalışıyordum,21 okul puanı beni 47bin geriye çekti.Neyse kazandık bir yer ailevi nedenlerden gidemedik.Şuan hazırlık repeat öğrencisi olarak devam ediyorum...

Hocam okul puanı o kadar geriye atıuor mu cok fazla degil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam kaç bine girdin tekrar hazırlandıgında ve ne okuyorsun
  • bi Hatadan dolayı tercıh yapıp 2.sene kırık obp ıle gırmıstım obp 19 du ygs 2de 50 bın.lysde mf4 te 40 ıle 50 bın gerıye attı :D alalh yardımcınz olsn cook zor hele psıkoljık yonden cok etkılıyor bu sene 3.senm cokta olmasa obp 38 tam gelıyor cok sukur .
  • quote:

Orijinalden alıntı: craxx3131

bi Hatadan dolayı tercıh yapıp 2.sene kırık obp ıle gırmıstım obp 19 du ygs 2de 50 bın.lysde mf4 te 40 ıle 50 bın gerıye attı :D alalh yardımcınz olsn cook zor hele psıkoljık yonden cok etkılıyor bu sene 3.senm cokta olmasa obp 38 tam gelıyor cok sukur .

kaç binden 40 50 bin attı hocam
  • dentist3 D kullanıcısına yanıt
    ygs2 ham 150kdan 200e
    mf4 150 bınden 198 lere
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.