. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-997F93AFE -- 11 Mayıs 2024; 18:26:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
.

-
-
up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sınıftakiler ile tanışman en kolayı olur. Üniversiteler açılalı çok olmadı ve çoğu online ise gruplaşma filan olmamıştır daha o yüzden gidip tanışmaya bak.
-
quote:
Orijinalden alıntı: T0uchSınıftakiler ile tanışman en kolayı olur. Üniversiteler açılalı çok olmadı ve çoğu online ise gruplaşma filan olmamıştır daha o yüzden gidip tanışmaya bak.
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-997F93AFE -- 11 Mayıs 2024; 18:27:20 >
Whatsapp grubu gibi gruplar güzel oluyor buluşma da ayarlayabiliyorlar
-
Arkadaş bulmak için acele etme dostum.
Yavaş yavaş kaynaş acele etme
quote:
Orijinalden alıntı: YaralıPandaWhatsapp grubu gibi gruplar güzel oluyor buluşma da ayarlayabiliyorlar
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-997F93AFE -- 11 Mayıs 2024; 18:27:6 >
quote:
Orijinalden alıntı: decolo65
Yavaş yavaş kaynaş acele etme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-997F93AFE -- 11 Mayıs 2024; 18:26:54 >
2021 girişliler wp grubu var mesela aynı zamanda üniversite öğrencilerinin discordu telegramı olabilir
instagramdan aramayı dene
sayfalar kendi üniversitenin gönderilerinin altına yorum yapabiliyorlar oradan da üni öğrencilerinin sayfalarını bulabilirsin
-
quote:
Orijinalden alıntı: YaralıPanda2021 girişliler wp grubu var mesela aynı zamanda üniversite öğrencilerinin discordu telegramı olabilir
instagramdan aramayı dene
sayfalar kendi üniversitenin gönderilerinin altına yorum yapabiliyorlar oradan da üni öğrencilerinin sayfalarını bulabilirsin
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-997F93AFE -- 11 Mayıs 2024; 18:27:47 >
git kampüste birine selam 2021 girişli misiniz de tanış
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kurtçu Restrop
git kampüste birine selam 2021 girişli misiniz de tanışo da der 2010 girişliyim gardaş çay içem hele geh
Gardaş ne kastın kendini zamanla alışırsın zamanla milletle samimiyetin olur yani samimiyet kuracam diye de çok geveze olma ama ben mesela sevmem öyle insanları
bu işler zamanla olur.analiz yap çevreyi şöyle bir gözlemle.
herkesin karakterini sosyal yaşantısını hatta siyasi görüşünü ögrenmeye calıs tabi gidip sor demiyorum.kafana yatan kişilerle yanaşırsın
bir de bizim kızlar 10 gün olmasına ragmen kutuplaşmaya başladı aman ha birileiyle arkadaş olabilmek için taraf olma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony Ferguson -- 2 Ekim 2021; 14:8:52 > -
Ben de bilmiyorum maalesef Ankara'dayım bir de
Spor iyi olabilir google haritalardan yakındaki spor kulüplerine bakabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaralıPanda -- 2 Ekim 2021; 14:13:32 > -
seminerden arkadaş edinceğini sanmıyom kanka anca kendini geliştirirsin
-
Ben de gebze teknikteyim, ben de yalnızım ben de marmarayla bakırköye gidiyorum oradan minibusle de bahçelievlere :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: INovemberRainI
Ben de gebze teknikteyim, ben de yalnızım ben de marmarayla bakırköye gidiyorum oradan minibusle de bahçelievlere :Dhocam hangi bölümdesiniz ?
Malzeme müh
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

o da der 2010 girişliyim gardaş çay içem hele geh |
Yavaş yavaş kaynaş acele etme |
Benzer içerikler
- bilgi sarmal 20" li türkçe deneme pdf 2024 cevap anahtarı
- unutumuvermiş nasıl yazılır
- notability fiyat
- ayt matematik en kolay konular
- tyt biyoloji kaç günde biter
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X