Şimdi Ara

Üniversitede sınıf hakkında ( ciddi )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler tekrar üniye başlasam sınıfımdan kimseyle slm haricinde tek kelime konuşmazdım, samimi olmazdım, sınıftaki kızlarla bırak arkadaş olmayi ve duygusal seyler yaşamayı göz göze bile gelmemeye çalisirdim.

Sınıfta erkeklerle arkadas olduk samimi olduk ama hepsine uyuz oluyorum biraz yuzlerine gulünce kendilerini bi halt saniyolar boş konusuyolar sınırlarini hic bilmiyolar. Tanidikça insanların kötü yüzlerini görüyosun. Tartişamiyosun da alttan aliyosun mecbur adami hergun goruyon sinirin bozuluyo.

Kızlar desen hepsinin ego goklerde slm versen yanlis anliyolar.

Bi de bi kizdan hoslandim red yedim ayni siniftan hergun goruyorum kızı okula gidesim gelmiyo işkece gibi.

Tekrar 1 den baslasam üniye kendi sınıfımdan kimseyle konusmaz dersimi dinler çikardim dısarda diger fakultelerde, klüplerde, ünilerde istedigimi yapardim istedigimle arkadas olur istedigim kiza yurürdum. Arkadaslarla tartişsam ya da yurudugum kizlardan red yesem bidaha gormezdim hergun ayni sinifta olmazdim.

Çok iyi bi tecrube oldu bana bidaha ayni ortamda oldugun, sık sık gördügün insanlarla asla samimi olmamak lazımmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oymakus -- 31 Ekim 2017; 21:22:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Üniyle ilgili her gün hayallerim yıkılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu önceden yapacaktın. Karakter koyup çevrendekilerin sınırlarını sen belirleyeceksin. Yok ve hayır demeyi öğreneceksin. Ben hazırlıkta biraz şans ve biraz karakterle hallettim . Çok arkadaşım şımarık, çıkarcı , işgüzar çıktı. Hepsiyle mesafe koydum. Lafımı çekinmeden ölçekli söyledim . Şimdi 2 tane arkadaşımla samimiyim diğerleriyle sadece hoşbeş. Çevreni kendin yarat ortamını kendin belirle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tüng

Üniyle ilgili her gün hayallerim yıkılıyor.

Okuduğun üninin bölümün kalitesine şehire göre de değişiyor. Doguda boktan bi ünideyim hiç sosyallik yok güzel kız çok az onlarinda egosu tavan hepsi zengin yada kivanc tatlitug istiyo. Boş geçiyo üni hayatim.

• quote:

Orijinalden alıntı: semblance

Bunu önceden yapacaktın. Karakter koyup çevrendekilerin sınırlarını sen belirleyeceksin. Yok ve hayır demeyi öğreneceksin. Ben hazırlıkta biraz şans ve biraz karakterle hallettim . Çok arkadaşım şımarık, çıkarcı , işgüzar çıktı. Hepsiyle mesafe koydum. Lafımı çekinmeden ölçekli söyledim . Şimdi 2 tane arkadaşımla samimiyim diğerleriyle sadece hoşbeş. Çevreni kendin yarat ortamını kendin belirle.

Okuduğun üninin bölümün kalitesine şehire göre de değişiyor. Doguda boktan bi ünideyim hiç sosyallik yok güzel kız çok az onlarinda egosu tavan hepsi zengin yada kivanc tatlitug istiyo. Boş geçiyo üni hayatim.

• vize haftası başlayınca bunların ne mal olduğunu bidaha anladım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.