Şimdi Ara

Üniversitede sınava çalışmak zor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene muhtemelen istediğim sıralama yine gelmeyecek ve mezuna kalamayacağım acaba hem üniversiteye gidip hem sınava hazırlanmak çok mu zor? Bunu başaran örnekler var mı (hedef 15k-20k arası)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3-4k yapıcan ki istediğin yer gelsin zorluğu burda bu zamana kadar yapan sadece 1 kişi gördüm geçen sene konusu vardı kırıkla tıp kazanan bi arkadaş bilen varsa konunun linkini atsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 742617000027 7 kullanıcısına yanıt
    3-4 k mı hocam ben bi 8-10 k yeter diyordum en kötü 20 k için . 3-4 k ise işimiz harbi zor

• Chinny C kullanıcısına yanıt
    Dostum obp de fark eder tabi ama seneye sınavın nasıl geleceğini bilmiyoruz o yüzden en kötü ilk 5 k içerisinde olman şart planlarını buna göre yap

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba hocam ben tıp okurken sınava girdim bu yıl ve boun ekonomi kazandım sanırım eğer soruların olursa alabilirim

• Ariana Grande kullanıcısına yanıt
    edebiyata kaç ay çalıştın hocam sen ? ben mat-geo ya 2 ay önce başladım ve aralık-ocağa kadar edebiyat sosyale hiç bakmayı düşünmüyorum sence yeterli olurmu kalan süre ? ayt de 75 üstü yapmak istiyorum.
  • Okula hiç gitmesem olmuyor mu yurtta veya kütüphanede çalışsak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ zor bir okul mu?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • üniversite okurken tekrar kazanmak zor mu bilmiyorum ama
    herkesin vize final çalıştığı bir ortamda tyt ayt çalışmak zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

edebiyata kaç ay çalıştın hocam sen ? ben mat-geo ya 2 ay önce başladım ve aralık-ocağa kadar edebiyat sosyale hiç bakmayı düşünmüyorum sence yeterli olurmu kalan süre ? ayt de 75 üstü yapmak istiyorum.
    Hocam ben edebiyata mart-nisan-mayıs 3 ay çalıştım ocakta başlasan gayet yeterli bence

Obp kırık mı hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thmyrk

Obp kırık mı hocam?
    evet

Rica etsem netleri yazabilir misin?
  • quote:

Rica etsem netleri yazabilir misin?
    Tyt
    Tr 35
    Sos 18.75
    Mat 35.75
    Fen 20
    109
    Ayt
    Mat 36.75
    Edbsos 37.50
    Toplam 74.25
    Klasik olacak ama sene boyunca nasıl çalıştınız ? Hem de tıp gibi bir bölümdeyken idare etmek zor olmadımı ikisini birden

• quote:

Orijinalden alıntı: Chinny

Klasik olacak ama sene boyunca nasıl çalıştınız ? Hem de tıp gibi bir bölümdeyken idare etmek zor olmadımı ikisini birden
    Hocam çalışmaya 2.dönem başladım ben ilk dönem bırakmak gibi bi niyetim yoktu fazla o yüzden notlarım iyi gibiydi
    2.dönem çalışmaya başlayınca çok derslere de gidemedim notlar düşmeye başladı ama bizim okul biraz kolay (Sbü tıp) o yüzden çıkmış sorular vs. bakarak hallettim az çok. Bu hafta sonu finalim var 68 almam gerek geçmek için ama sanmıyorum alabileceğimi zaten bırakıcam çok yüksek ihtimal

Şubat ayı gibi başladım çalışmaya 2 ay mat tekrar ettim deneme çözdüm vs.
    Son 3 ay edebiyat sosyala yoğunlaştım onları bitirdim 2 günde bir de mat ayt deneme çözdüm
    Geçen seneki tyt puanımı kullanırım diye tyt çalışmadım pek

• mühendislikte eşşek gibi çalışman lazım. son 1-2 gün falan yetmiyor.
    Hocam puangoya göre ham ilk 50 geliyor.Merak ettiğim husus tmde kırık obp sayısal kadar çok etkilemiyor mu?Yüksek bir derece olduğundan kırıkta olsa yerleştirmede tutuyor galiba.Tebrikler cidden iyi yapmışsınız.Sene içerisinde zorlandığınız oldu mu?
  • quote:

Hocam puangoya göre ham ilk 50 geliyor.Merak ettiğim husus tmde kırık obp sayısal kadar çok etkilemiyor mu?Yüksek bir derece olduğundan kırıkta olsa yerleştirmede tutuyor galiba.Tebrikler cidden iyi yapmışsınız.Sene içerisinde zorlandığınız oldu mu?
    Çok teşekkürler hocam
    Tm de sayısal kadar etkilemiyor evet eğer 50. olursam 250.liğe falan atıyor
    Sene içinde özellikle okula her gün söverek gitmem sayesinde böyle iyi yaptım diyebilirim
    Zaten bırakmayı kafaya koymuştum yani sınavda iyi bi yer kazanamasam bile yatay geçiş yapıcaktım o yüzden sınava yoğunlaştım 2.dönem
  • Evet zor.Ama biraz da bolumune bagli.

• Zor hocam. Okul dersleri ile birlikte yürümüyor. Hem obp de kırık olacağı için daha çok sıkıntı. Mezuna kalmak daha mantıklı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.