Şimdi Ara

Üniversitede notebook şart mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
11.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an hazırlıktayım seneye YBS okucam. Bölümün derslerinin yarısı pc derlerinden oluştuğu için okula notebook götürmem gerekir mi? Ailemle kalıyorum. Notebook kullanmak istemiyorum açıkcası. Eğer gerekli değilse masaüstü alıcam. Bilgisayar müh. okuyanlar yardımcı olursa iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lazım olur her üniversitede hatta dandik bir xp işleten laptop bile yeter bence sonuçta görüntüleme yapacaksınız

• pc mühendisliği için evet

• gerekli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eğer eve gelince bilgisarın varsa şart değil, bu arada hangi okulda okuyacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj1487

pc mühendisliği için evet

Pc mühendisliği deemeyin arrtık şuna

• 2 tane arkadaşım var boğaziçinde Bilg. Müh. Okuyan birinin sadece masaüstü bilgisayarı var. Hiç lazım olmuyo laptop demişti. Hatta 4. Sınıfta

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÜNİVERSİTE OKUMAK ŞART MI ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

eğer eve gelince bilgisarın varsa şart değil, bu arada hangi okulda okuyacaksın

Dokuz eylüldeyim

• Üniversite labları pc dolu zaten. O bakımdan çoğu zaman bende götürmüyorum. Masaüstü topladım.
  • %100

• Masaüstü mü alayım çok kararsız kaldım. Evde dandik bi laptop var aslında yeter mi ki?

• Okula götürmek için soruyorsan hayır zorunlu değil labda var zaten ama masaüstü almanı önermem çünkü ödevin olur proje vs kendi bilgisayarını götürürsün ya da okul için olmasa bile günlük hayatta kullanım açısından laptop daha kullanışlı yani.
  • Bigisayar aldirmak icin babaya soylenen yalanlar postu.

• Sen pc al

Sırtına vurur götürürsün

• ozgur561 kullanıcısına yanıt
    Evde düşük sistemli bir notebook var. Ödev için falan götürebilirim onu. Onun dışında gerekli olur mu?
  • Mathers kullanıcısına yanıt
    Yani ben öyle çok gerekli olduğunu düşünmüyorum. Öyle büyük boyutlu oyun bağımlısı değilsen. Programlama dilleri için kullanacaksın sunum falan hazırlarsın bunun için gidip de son model almaya gerek yok bence. Mezun olunca ekonomik bağımsızlığı alınca gidersin istediğini alırsın.
  • mühendis misin ya da grafik tasarım mı okuyacaksın eğer bunları okumuyorsan gereksiz oğlu gereksiz,klasik üniversiteli tripleri işte baba laptop alalım okulda lazım oluyormuş falan filan

benim envai çeşit bölümden arkadaşım oldu hiç okula laptop getiren görmedim mühendisler mi evinde çalışıyordu yani,şuan bir kardeşim de mimarlık okuyor ona imac aldık evde rahat rahat çalışıyor kimse zorla okula laptop getirin demiyor çoğu hoca verir ödevi evde yapıp getirirsin ha okulda hocaya anlık gösterim için laptop işe yarıyor

senin okuduğun bölüm için gerek yok ybs ne abi kod mu yazıyorsunuz okulda
  • fabrizo kullanıcısına yanıt
    Aynen kod yazıyoruz. Ayrıca parayı biriktirdim oturup baba bana bilgisayar al demiyorum. 3k para vericem yanlış bişi almak istemiyorum tribe falan girdiğim yok.

• Hocam kısmi bölümdaşınız olarak (işletme enformatiği) notebook gerekmiyor o kadar. Fakat bir adet küçük notebook olması(ucuz yollu) okulda yapacağınız sunum vb. olduğunda rahat etmenizi sağlar. Tabi sınıflarda bilgisayar vardır büyük ihtimalle, sunumları vb. flash bellek ile de götürebilirsiniz bu size kalmış. Ben şahsen seneye küçük bir tane (11" civarı) ikisi bir arada almayı düşünüyorum rahat etmek için. Diğer işlemleri evdeki bilgisayarımdan rahatlıkla yaparım. Yazılımla ilgili derslerde uygulamalı olduğu için çoğunlukla lablarda olacak yani çok büyük bir şeye gerek yok.
  • Gerekli miymiş hocam?
    Aldın mı sen?
    Şu anda ben de aynı durumdayım?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.