Şimdi Ara

üniversitede kulübe girmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar üniversitede bos bos takılmak yerine kulube girmeyi düşünüyorum biraz farkli gelir diye düsündüm , fakat nasil girincegini ne internette nede baska biyerde bulamadim . prosedör nedir yil ortasında falan girebiliyormuyuz nerden giris yapilir bilen varsa bilgilendirebilir mi

• Merhaba Yürüyen Yetenek, bize bir iletişim numarası iletebilirsen ilgili arkadaşlarımızın seninle irtibat kurmasını sağlayabiliriz. Sevgiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En sağlıklısı Facebook üzerinden istediğin kulübün Yönetim Kurulu Üyeleri'ni bul ve onlardan biri kulübü katılmak istediği ve bunun için nasıl bir yol izlemen gerektiği söyle. Onlar da seni bir sonraki toplantıya ya da etkinliğe davet edilir. Kulüpler zaten yeni birilerini arayıp duruyorlar. Senden elektrik alınca seninle ilgileneceklerdir. Kulüp seçerken zevk aldığın bir konu olmasına dikkat et. Ve kesinlikle ne çok ukala ol ne de çok ezdir kendini. Aktif ol, söz al, fikrini belirt, soru sor ve arkadaş edin.
  • Grin hocam ben üni de ki çevremi o şekil yaptım ve baya işime yaradı.
    Genelde stant ya da masa kurarlar dönem başında başlar ortalarında da devam eder ben de bir ara başkan yardımcılığı yapmıştım etkinlik kayıt masası vs olursa yürü zaten kulübün adamdan çok aradığı şey yok.
    @ecrivain zaten genel hatlarını yazmış işin.
    Önemli olan aktif olun hocam etkinlik vs oldu mu "o nasıl olsa gelmez" fikri oluşturmayın insanlarda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.