Şimdi Ara

Üniversitede kızlar teklif etmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocalar üniversite 1. sınıftayım, yeni başladım. Üniversiteye gelene kadar herkes üniversitede sevgilin olur demişti fakat sene sonu yaklaşıyor daha düzgün arkadaşım bile yok. Önceden sevgilisi olanlara bakıp keşke benim de sevgilim olsa diyordum, şimdi arkadaşı olanlara bakıp keşke benim de arkadaşım olsa diyorum. Böyle devam ederse üniyi bırakacağım. Dağ başında bir ev yapıp kendi başıma hayvancılık vs. yapacağım. Zaten ailemin zoruyla mühendisliğe yollandım, normalde tırcı olup Gürcistan’a gitmek istiyordum. Tam üniversiteyi kazandım dertlerim bitti derken başıma bir de kıl dönmesi çıktı. Üniversitede kızlar teklif ediyor diyenlere inanmayın arkadaslar..
    dhliye yine kapının yolu gözüktü.. garibin yüzü gülermi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up..
  • Hocam çabalamak gerek durup dururken kimsenin sevgilisi olmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben cabaliyom 15 kez red yedim hepsi çirkin 2 si çirkin+ obez

Obezler geçen sevgili yapmıştı işte ozaman hicbirseyim duzelmeyecegin anladım

• halaycibasi kullanıcısına yanıt
    Hocam tip de lazım

• Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Hocam maalesef hayatın acı gerçekleri ya yakışıklı olacan yada Zengin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu kızlar
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bunu siz istediniz

Noldu hocam

• Suçlu kim?

Babamın genlerimi tanrı mi

Hesap soracağım biri olmali

Hocam fotonu at özelden

• Napicam tipimimi degistircen

Özel güçlerim var

• üniversiteye gelirken her şeyin yoluna gireceğini ve güzel bir sevgilim olacağını sanırdım.. fakat fos...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeyzenEfendi

Hocam çabalamak gerek durup dururken kimsenin sevgilisi olmaz
    hocam çabalamaktan kastınız nedir, tipim fena sayılmaz ortalamayım. maddi durumum da fena değil fakat herhangi bir kızla iletişime geçemedim bile.. artık kızların gerçek olduğuna inancımı kaybediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: halaycibasi

Ben cabaliyom 15 kez red yedim hepsi çirkin 2 si çirkin+ obez

Obezler geçen sevgili yapmıştı işte ozaman hicbirseyim duzelmeyecegin anladım
    hocam bizim ne zaman yüzümüz gülecek ne zaman sevgilimizin elini tutup gezeceğiz ooooofffffffffffff
  • yol veren şahinci Y kullanıcısına yanıt
    Hocam işte benimde demek istediğim o kızlar seninle gelip merhaba tanışalım demez gidip senin tanışalım demen sonra yavaş yavaş açılman lazım

• yol veren şahinci Y kullanıcısına yanıt
    İletişime geçemedim derken kızlar sizinle konuşmuyormu yoksa siz birşey demeye mi utanıyorsunuz

• quote:

Hocam işte benimde demek istediğim o kızlar seninle gelip merhaba tanışalım demez gidip senin tanışalım demen sonra yavaş yavaş açılman lazım
    hocam bu başlangıç bana çıkmaz sokak gibi geliyor, bir sebebin olmadıkça kızın yanına gidip de merhaba ehe demek kızı da soğutur beni de soğutur. çünkü o kızın yanına gitmemin tek sebebi dış görünüşü olacak.. hem de bu muhabbeti devam ettiremem bile ben, erkeklerle bile düzgün muhabbet kuramıyorum. insanlara bölümünü yaşını sorduktan sonra diyecek bir şeyim kalmıyor..
  • quote:

İletişime geçemedim derken kızlar sizinle konuşmuyormu yoksa siz birşey demeye mi utanıyorsunuz
    hocam dediğim gibi tipim fena değil kızlar bana bakıyor da arada sırada muhabbet kurmaya gelen de oluyor fakat mesela bana bakan kızlardan gözlerimi kaçırıyorum çünkü nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum.. ben geçici ilişki de istemiyorum hayatımın eşini arıyorum...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.