< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Tek gecede bi mekana 500 TL verirsem kapısının önünde oturur ağlarım
|
vay mk millet ne paralar harcıyor biz de aylık 200 biriktirip erasmus parası çıkarmaya çalışıyoruz
|
Bu ne olum nası paralar harcıyosunuz siz.Ailemin yanında okuyorum(bu sene bıraktım tekrar hazırlandım bla bla ) ve kyk almaya başladığım andan itibaren ailemden tek kuruş para almadım.Alışverişime kadar kendi kredi kartımdan taksitle yaptım hepsi kyk den ödedim.Bildiğin Expert modda oynuyomuşum hayatı.Durumumuz ortanın bi tık üstü para istesem verirler ama yok arkadaş nedense belli bi yaştan sonra aileden para almak koyuyor adama
|
abi beni de alır mısın ya da ailen evlatlık alsın kardeşin olurum
|
Haftada bir eskort 500 kağıt her ay 2000 kağıt gidiyo
|
olm bu miktarlar ne aw nabıyonuz siz
|
Sabah ufak bir pişmanlık oluyor hocam da, Bir kere geliyoruz bu dünyaya diyip rahatlatıyorum vicdanımı
|
Sen ne tür bir saçmalığın ürünüsün birader. 1500 lira falan ailen ayıramıyorsa sana sen ailene kız elaleme laf yapana kadar.
|
ben burs alırsam babama yollarım diye hayal kuruyorum adam bi gecede 500 çakıyor. para var millette
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekanosfer456 -- 16 Temmuz 2020; 19:44:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jean-Baptiste Fourier -- 16 Temmuz 2020; 21:24:14 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owoselammicsuedcheck -- 17 Temmuz 2020; 4:54:13 > |
|