arkadaslar aradm ınternette ama bulamadım universitede internete girmek icin ayarlamalar yapmak gerekıyormus sanırırm ama beceremedım bı turlu
evımdekı wifi de hıc sorn olmuyo ancak okula gıttıgımde buluyo baglan dıyorm baglanıyo ne sıfre soruyo ne kullanıcı adı ve dolayısıylada baglandı gorundugu halde nete gırmıyo sonuc olarak bu baglantıyı kullanıcı adı ve parolası soracak sekılde ayarlamam gerekiyor???
5800 ana baslıgına yazdım buraya konu acmadan once ama bnden sonra 20 msj olmasına ragmen cvp veren cıkmadı
mac adresi derken neyi kast ediyosun arkadasmn iphonuyla sorunsuz gırıyorz hıc ayar yapmadan onunda bıyere bısıyı tanıtılmadı iphone ağı gorur gormez kullanıcı adı sıfre ıstıyor ama 5800 hıc bısı ıstemeden baglanıyor ancak nete gırilmiyor??
ttnet wifi bağlantısında kullanıcı arayüzü NOKİA telefonlarla uyumlu değil Burdan hareketle universitede kullanılan kullanıcı arayüzüde NOKİA telefonla uyumlu olmayabilir bunu bir araştırın.
Nerden nasıl öğrenebilirm okula sordum hiç haberleri yok internette de bunla ılgılı yazı bulamadm sadeece ınsanların soruları var bu konuda ama cevap yok
Okulda herhalde sizden başka bir Nokia kullanıcısı vardır bir araştırın nokia sahipleri sorunsuzca bağlanıyorsa o zaman sizin telefonda bir şey olabilir.
öncelikle hangi okul ? Okuldaki bilgi işlem merkezine gitmen gerek sanirim.orada senin cihazın mac adresini isterler.cihazın mac adresini öğrenmek istiyorsan googleden bak.kodu var yazıyorsun söylüyor cihaz sana.bilgi işleme bu kodu verince sende telefondan girersin güzelce..ama bu olay büyük ihtimalle telefonunla alakalı değil.ondan cevap bulman zor
okulum karadenız teknık unıversıtesı ole bı adres vermeme gerek yok sanırım dedıgım gıbı ıphonu olan arkadasm hıc bı ıslem yapmadan gırebılıyor cunku bnce lanın guvenlık ayarlarını degstrmemz gerek ama beceremedım onuda
öncelikle hangi okul ? Okuldaki bilgi işlem merkezine gitmen gerek sanirim.orada senin cihazın mac adresini isterler.cihazın mac adresini öğrenmek istiyorsan googleden bak.kodu var yazıyorsun söylüyor cihaz sana.bilgi işleme bu kodu verince sende telefondan girersin güzelce..ama bu olay büyük ihtimalle telefonunla alakalı değil.ondan cevap bulman zor
ben sdü de okuyorum arkdaşın dedği gibi mac adresi(bi çeşit İP) vermen lazım gibi en azından bizim uni de öle
Bizim okuldada benzer sorun mevcut ve şöyle bir ibare var ;
''Symbian işletim sistemine sahip olan telefonlarda EAP-TTLS-PAP desteği bulunmamaktadır. Üretici firma bununla ilgili bir yazılım çıkarana kadar beklemek zorundasınız. Kullandığınız cep telefonunun işletim sistemi Windows Mobile olması durumunda kurulum bölümünde bulunan Windows Mobile İçin Yapılandırma (İngilizce) dökümanından yararlanabilirsiniz.''
Windows işletim sistemleri için,Linux ve diğer işletim sistemleri için,Iphone için gerekli bağlantı profili için diye 3 farkı dosya mevcut ancak nokia kullanıcıları okulda internete giremiyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: riprap
''Symbian işletim sistemine sahip olan telefonlarda EAP-TTLS-PAP desteği bulunmamaktadır. Üretici firma bununla ilgili bir yazılım çıkarana kadar beklemek zorundasınız. Kullandığınız cep telefonunun işletim sistemi Windows Mobile olması durumunda kurulum bölümünde bulunan Windows Mobile İçin Yapılandırma (İngilizce) dökümanından yararlanabilirsiniz.''
Windows işletim sistemleri için,Linux ve diğer işletim sistemleri için,Iphone için gerekli bağlantı profili için diye 3 farkı dosya mevcut ancak nokia kullanıcıları okulda internete giremiyorlar
eap peap ttls gibi ayalarda telefonda mevcut, siz desteklemek konusundan neden böyle yazdınız anlamadım. Ben YTÜ de okuyorum. Bir türlü bağlanamadım. iphoneu olanlar peap ayalarlarıyla bağlanmışlar ben halledemedim.
quote:
Orijinalden alıntı: tolgabc
quote:
Orijinalden alıntı: riprap
eap peap ttls gibi ayalarda telefonda mevcut, siz desteklemek konusundan neden böyle yazdınız anlamadım. Ben YTÜ de okuyorum. Bir türlü bağlanamadım. iphoneu olanlar peap ayalarlarıyla bağlanmışlar ben halledemedim.
baglanamama sorunun bendede oldugunu belirtmek için yazdım.Konuyla ilgili bilgisi olan birisi varsa belki nasıl bağlanabilceğimi söyler diye yazdım
Hangi okul ona göre yardımcı olabilirim?
quote:
Orijinalden alıntı: Cüneyt RC
Hangi okul ona göre yardımcı olabilirim?
Sakarya Üniversitesi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme