Şimdi Ara

Üniversitede İngilizce eğitim görenler ve görecekler bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
12.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bu sene İngilizce bi bölüm kazandım,

Ama biraz düşünceliyim,

Okuyan arkadaşlara soruyorum nasıl kolay kıvırabildiniz mi?

Şuanki ingilizce düzeyim

basit cümleleri anlayacak düzeyde,Nasıl desem TV de bir Türk muhabir basitçe yabancı biriyle konuştuğunda türkün dediğinin %60 ını rahat anlıyorumdur ama yabancı insanın dediğinin % 20 sini anlayabiliyorum.Ama böyle yabancı haber sitelerindeki koplike cümlelere bakınca hiç bir şey anlamıyorum.

Kelime haznemde Lise 1 de en basit kelimelerle birlikte 1.000 e yaklaşıktı,Sonrasında ingilizce pek görmediğimiz için biraz unuttumuşumdur.

Şimdi eğitimi ingilizce almak için hazırlık okunduktan sonra ne kadar iyi ingilizce öğrenilebiliyor ?

okuyan ve okuyacak arkadaşlar bu konuda bilgilerini anlatabilir mi ? ve bu konuda tavsiyeleri nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dhqwer -- 10 Eylül 2008; 2:43:59 >

• Hazırlığı sıkı tutup dersler dışında da İngilizce okuyup dinlemeye özen gösterirseniz canavar gibi İngilizceniz olur. Ben de üniversitenin hazırlığında öğrenmiştim.
  • sen yine iyi ben sıfıra sıfır gidiyorum. birde bursun kesilme tehlikesi var. ama öğrenmeye zaten kararlıydım, şimdi hem kararlıyım hem de mecburum.
  • @Dhqwer böyle bir konu açtığın çok iyi olmuş. Bende aynen senin gibiyim, arkadaşlar cevaplarsa çok makbule geçer.
  • Ben meslek lisesi mezunuyum ve malum meslek lisesi mezunlarının ingilizcesi süperdir. Hazırlıklı bir bölüm kazandım ve ilk sene çaktım. Tabi benim düzeyimde olan birçok kişi ile birlikte. Kazandığın bölümün öğretim dili ingilizce ise ve kaliteli bir bölmse çok çalışman lazım.
    Kaldığım yıl TÖMER dil kursuna gittim. Seviye belirleme sınavına girdim 8. kur çıktı. Toplam 12 kurmuş zaten. 8 ve 9. kurları bitirdim. 2. Sene başında hazırlık muafiyet sınavına girdim ve puanım 7 puan yükseldi. (31 ile kalmıştım kurstan sonra 38 aldım.

Kısacası ÇALIŞ.
  • ben franszca okuycam beaa:D sen en dısoun :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende hazırlıkta öğrenmeyi planlıyorum.Çoğu kişinin hazırlıkta öğrendiğini düşünüyorum zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wristcutter -- 18 Ağustos 2008; 20:33:03 >
  • düzey belirleme sınavınada girmeyi düşünmüyorum. beginnerdan başlayıp paşa paşa öğrenicez..
  • hocam hazırlığı ciddiye alırsan öğrenirsin gerisi hikaye....
  • UP
  • Bu sene bende ingilizce eğitimi olan bir bölüm okuyacağım,İngilizcem fena değil aslında ancak yine de hazırlık okumayı kesinlikle düşünüyorum çünkü seççtiğim bölümde ingilizcenin çok iyi olması gerekiyor.Hazırlıkta zaten derslerini aksatmadan sistemli bir şekilde gittin mi çok rahat olursun,yeter ki kendini salma.
  • Benim bölümünde ingilzice cok gerekli Turizim ve hazırlık var ama diyeceğim şu ki bende lise 1 den öğrendiğim ingilizce ve bunun üzerine zaman içerisinde online oyunalr olsun birazcık derdimi anlatmaya başladığımı düşünüyorum.Birilerini anlaya biliyorum ama tam olarak cümle kuramam her halde.Neyse diyeceğim şu kı bende seviye belirleme sınavına girsem mı girmesem mi ne gibi bir kaybım ne gibi bir faydası olur bunun bana ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raistlin2212

Benim bölümünde ingilzice cok gerekli Turizim ve hazırlık var ama diyeceğim şu ki bende lise 1 den öğrendiğim ingilizce ve bunun üzerine zaman içerisinde online oyunalr olsun birazcık derdimi anlatmaya başladığımı düşünüyorum.Birilerini anlaya biliyorum ama tam olarak cümle kuramam her halde.Neyse diyeceğim şu kı bende seviye belirleme sınavına girsem mı girmesem mi ne gibi bir kaybım ne gibi bir faydası olur bunun bana ?

Hangi üniversite ?
  • Süleyman Demirel . SDÜ ne oldukı :D
  • Ben de bu yıl full ingilizce olan bir bölüme gideceğim ancak hazırlığı atlamayı düşünüyorum.Acaba sınavın zorluk derecesi nasıl olur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raistlin2212

Süleyman Demirel . SDÜ ne oldukı :D

Bende aynı bölümde okuyacağım da,meraktan
  • quote:

Orjinalden alıntı: TargetMan

Ben de bu yıl full ingilizce olan bir bölüme gideceğim ancak hazırlığı atlamayı düşünüyorum.Acaba sınavın zorluk derecesi nasıl olur?

Ortak kanı gayet güzel (Zor) bir sınav olduğu yönünde.
  • Ben de eğitim dili %100 İngilizce olan bir bölüme gideceğim, Bilkent'e. Sanırım Bilkent'in hazırlığı Türkiye'deki en zor hazırlıkmış.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.