Şimdi Ara

Üniversitede dersler çok mu zor ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
31.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tum ygsve lys matematik=universitenin integrali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lion

quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

İngilizce öğretmenliği çok zor lanet olsun böyle bölüme 20 li yaşlarda saçlarıma ak düştü.

Zor ama seviyorum pişman değilim kaldırım mühendisliği okumaktan iyidir

• Üniversitenin iyi yanı ders sayın az oluyor, ama iyi de ağır oluyor.

Çokça derse kafa yormaktansa az derse çok kafa yormak daha iyi bence. Liseden kesinlikle rahat yani üniversitedeki durum. Ha tabi çalışma konusunda sıkıntın yoksa. Çünkü günlük en az 4-5 saatini ayırman gerek derslere, yoksa iyi notlar hayal olur

Tabi ben bilgisayar mühendisliği için konuştum, diğer mühendisliklerde kimya dersi de var, yanında lab dersi de cabası. Biraz daha rahat oluyor haliyle de :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anisotropic -- 22 Şubat 2015; 13:35:27 >
  • quote:

İngilizce öğretmenliği çok zor lanet olsun böyle bölüme 20 li yaşlarda saçlarıma ak düştü.

hocam bende dokuz eylülde ing öğretmenliği okuyorum daha ilk senem.ilk haftadan zorlanmaya başladım.cidden rahat geçerim sanıyordum dersleri galiba biraz zorlayacak :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: İstanblue_34

quote:

hocam bende dokuz eylülde ing öğretmenliği okuyorum daha ilk senem.ilk haftadan zorlanmaya başladım.cidden rahat geçerim sanıyordum dersleri galiba biraz zorlayacak :(

Zorladi ilk donem 2 ikinci donem 1 tane dersten kaldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.