Şimdi Ara

Üniversitede Ders Seçimi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
14.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversitede ders seçimi nasıl ve ne zaman yapılıyor biraz bilgi verirseniz sevinirim

• oy nenem nenem. sen hiç kasma canım.onlar senin adına ilk iki yıl secerler. bi bakmıssın sana sadece onay vermek kalır. evet onaylıyorum tusu vardır orda:)) 3-4 içinse zaten sistemi ogrenmiş olursun. zaten es kaza biriniz girip okulunuzun internt sitesinden kendi bolumunun derslerine baksa kendi donemindeki herseyi şıp diye anlıcanız ama herseyi buraya sormaktan vakit bulamosunuz:))

Orijinalden alıntı: fizisyen

oy nenem nenem. sen hiç kasma canım.onlar senin adına ilk iki yıl secerler. bi bakmıssın sana sadece onay vermek kalır. evet onaylıyorum tusu vardır orda:)) 3-4 içinse zaten sistemi ogrenmiş olursun. zaten es kaza biriniz girip okulunuzun internt sitesinden kendi bolumunun derslerine baksa kendi donemindeki herseyi şıp diye anlıcanız ama herseyi buraya sormaktan vakit bulamosunuz:))

slm
    benim afyon iscehisar myo iş makinaları operatörlüğü ders seçimini nasıl yapıcam benim ilk senem olacak bu yıl.Okulun sitesinden öğrenci numaramla öğrenci girişi yapıyorum ama kayıtlı ders bulunamadı diyor.yoksa onlar kendileri seçiyorlar mı biz karışmıyacaz mı?
    bilgilendirir misin?
    üniversite ders seçimi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.