abi hoca ilgilenmiyor giriş bölmünü yazdım şu an 2. bölümü yazıyorum kuramsal çerçeve ve literatür kısmı yani her neyse kuramsal çerçeve kısmına konumla alakalı kavramların tanımını falan yaptım 4 sayfa şimdi de literatür taraması gibi bir şey yapmam lazım ama nasıl yapılacak hiçbir fikrim yok internette olan videolar da çok karışık geldi ve onlar yüksek lisans tezi için yani o kadar ayrıntılı yapmama gerek yoktur herhalde üni bitirme projesi için yardımcı olabilecek vara mı bu literatür taramasını nasıl halledicem |
üniversitede bitirme tezi yazan arkadaslar literatür taraması kısmını nasıl yaptınız ya

-
-
Hocam, mezun olmuş arkadaşın varsa ya da tanıdığın, ondan yardım iste. Çünkü diğer türlü genel ağdan bu işi çözmek istersen baya zorlanırsın.
-
yav internette de doğru düzgün bir açıklaması yok ki
-
Anladım da seni ben, sen beni anlamadım. İnternette bu işi çözmen çok zor. Gidip bu konuda bir arkadaşında yoksa bir tanıdıktan veya tanıdık aracılığı ile ulaşabileceğin bir kişiden rica et. Sosyal olarak çöz işi.
-
kuramsal çerçeve ve ilgili araştırmalar diye bölüm 2 yi ele aldım
kuramsal çerçeve olarak 3 tane asıl konumla ilgili başlığın tanımını ve kavramını ele aldım 4.5 sayfa sürdü
ilgili araştırmalar kısmına da tez konum ile ilgili yapılmış çalışmalardan 5-6 tane örnek vereceğim
bitti gitti bölüm 2 kısmını yani literatür kısmını böyle teslim edecem ister kabul etsin ister etmesin bir yerde yayınlanmayacak etmeyecek iş hayatıma gram katkısı yok bi zahmet kabul etsin
bunu yazmamın sebebi de belki gören eden olur da evet böyle yapılıyor zaten falan der ya da eksik yerleri söyler
-
Dostum ben belirttiğin konu ile ilgili bilgi sahibi değilim. Sadece bir sorun olduğunu gördüm ve bu sorununu çevrendeki kişilerin yardımı ile daha kısa zamanda ve etkili çözebileceğini söyledim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X