Şimdi Ara

üniversitede bitirme tezi yazan arkadaslar literatür taraması kısmını nasıl yaptınız ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • abi hoca ilgilenmiyor giriş bölmünü yazdım şu an 2. bölümü yazıyorum kuramsal çerçeve ve literatür kısmı yani her neyse kuramsal çerçeve kısmına konumla alakalı kavramların tanımını falan yaptım 4 sayfa şimdi de literatür taraması gibi bir şey yapmam lazım ama nasıl yapılacak hiçbir fikrim yok internette olan videolar da çok karışık geldi ve onlar yüksek lisans tezi için yani o kadar ayrıntılı yapmama gerek yoktur herhalde üni bitirme projesi için

yardımcı olabilecek vara mı bu literatür taramasını nasıl halledicem

• Hocam, mezun olmuş arkadaşın varsa ya da tanıdığın, ondan yardım iste. Çünkü diğer türlü genel ağdan bu işi çözmek istersen baya zorlanırsın.

• Mutlu.Dal.95 kullanıcısına yanıt

yav internette de doğru düzgün bir açıklaması yok ki

• highest in the room kullanıcısına yanıt

Anladım da seni ben, sen beni anlamadım. İnternette bu işi çözmen çok zor. Gidip bu konuda bir arkadaşında yoksa bir tanıdıktan veya tanıdık aracılığı ile ulaşabileceğin bir kişiden rica et. Sosyal olarak çöz işi.

• Mutlu.Dal.95 kullanıcısına yanıt

kuramsal çerçeve ve ilgili araştırmalar diye bölüm 2 yi ele aldım

kuramsal çerçeve olarak 3 tane asıl konumla ilgili başlığın tanımını ve kavramını ele aldım 4.5 sayfa sürdü

ilgili araştırmalar kısmına da tez konum ile ilgili yapılmış çalışmalardan 5-6 tane örnek vereceğim

bitti gitti bölüm 2 kısmını yani literatür kısmını böyle teslim edecem ister kabul etsin ister etmesin bir yerde yayınlanmayacak etmeyecek iş hayatıma gram katkısı yok bi zahmet kabul etsin

bunu yazmamın sebebi de belki gören eden olur da evet böyle yapılıyor zaten falan der ya da eksik yerleri söyler

• highest in the room kullanıcısına yanıt

Dostum ben belirttiğin konu ile ilgili bilgi sahibi değilim. Sadece bir sorun olduğunu gördüm ve bu sorununu çevrendeki kişilerin yardımı ile daha kısa zamanda ve etkili çözebileceğini söyledim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.