Şimdi Ara

üniversitede 30 kıza instadan istek attım [ACIKLAMA-GERCEKLER EDIT) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
106
Cevap
2
Favori
14.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679

kanka yazdınmı kızlara hikayesine neyazcan

Alıntıları Göster
    Yazicam ama hepsine ayni anda degil. Yavas yavas birinden goruldu yersem falan digerine atlicam yavas yavas geliscek hersey o yuzden bu konu uzuuun bir sure devam edicek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Insta uzerinden tanıştığın kızlar ilk tipe bakar sonra paraya, yasam tarzına bakar. Instada bircok kiz takipci kastigi icin sende ayni okuldasin o yuzden geri dönmüşlerdir. Cogu da profiline bakip sana notunu vermiştir.
    Yakışıklı ve zengin olsan zaten bu durumlara düşmezdin, o yuzden o geri donen guzel kizlara bosuna heveslenme. Sonuc almak istiyorsan 16 kişiden en beğenmediğin, havalı olmayan, fazla açık giyinmeyen, fazla takipçisi olmayan kiza yaz. Belki onla olursa olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: double or nothing

Insta uzerinden tanıştığın kızlar ilk tipe bakar sonra paraya, yasam tarzına bakar. Instada bircok kiz takipci kastigi icin sende ayni okuldasin o yuzden geri dönmüşlerdir. Cogu da profiline bakip sana notunu vermiştir.
    Yakışıklı ve zengin olsan zaten bu durumlara düşmezdin, o yuzden o geri donen guzel kizlara bosuna heveslenme. Sonuc almak istiyorsan 16 kişiden en beğenmediğin, havalı olmayan, fazla açık giyinmeyen, fazla takipçisi olmayan kiza yaz. Belki onla olursa olur.
    Oncelikle yargilamayan gercekci yorumunuz icin tesekkur ederim.

Instagram profilim de 20 e yakin sey var. 2 ulke gezdim.onunla ilgili fotolarim var. Muzikle ve spor ile ugrastigim bazi fotolar ve meslegimle ilgili fotolarda bulunmakta.

Bu arada mezunun ama okul kampusu yakinimda ve sık sık oraya gidip takilirim toefl calisirim.bazen eglenirim muzik yaparim

Ben yeteri kadar atilgan olmak istemedigimden bu duruma dustum bundan pismanda degilim cunku kendime vaki ayirdim.

Kizlarida zaten duzgun oldugunu dusunduklerimi ekledim.8-7 tanesi duzgun gibi bi tanesi ile olsak yeter zaten bana ama ben bunla yetinmem cunku ask adami degilim onceden beni ne hal soktugunu biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rayto -- 16 Ekim 2019; 12:17:15 >

• Bunlar gormek istedigim seyler iste. Erkek irkini ileri tasiyacak hareketler. Tebrik ederim.
  • Machinariumu bir türlü bitiremedim lolo

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alaz1903 kullanıcısına yanıt
    gallere Türkiye'yi kiyasliyorsun haa kafa rahat tabii beyfendinin .Ortadoğu bok çukuru gitmişin sulak memlekete oradan öyle böyle tavsiye vermek kolay tabi millette dert yok tasa yok senin doğduğun coğrafyanin neresi olduğunda haberin bile olmamis moron

• Rayto kullanıcısına yanıt
    Hocam 22 yıldır sap olduğunu söylüyorsan çok da düşürmüş sayılmazsın şimdi. Madem böyle bir başlık açıyorsun en azından tutarlı olsun. Gerçekten çok vizyonsuz bir konu eleştiren herkes çok haklı

• Hepsi birden reddedip ekse bunu ne güleriz ha

• quote:

Orijinalden alıntı: Bir Buket Çiçek

gallere Türkiye'yi kiyasliyorsun haa kafa rahat tabii beyfendinin .Ortadoğu bok çukuru gitmişin sulak memlekete oradan öyle böyle tavsiye vermek kolay tabi millette dert yok tasa yok senin doğduğun coğrafyanin neresi olduğunda haberin bile olmamis moron
    Vallahi bu yorumu yazcaktim arti olarak siz yazmissiniz tebrik ederim sizi.

Ordan buraya tavsiye vermek tabi kolay

• quote:

Orijinalden alıntı: sasomelih

Hepsi birden reddedip ekse bunu ne güleriz ha
    Hepsine ayni anda yazmicam ki birine yazip buluscam olmazsa digerine yurucem cok abartiyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Zabadakçı

Hocam 22 yıldır sap olduğunu söylüyorsan çok da düşürmüş sayılmazsın şimdi. Madem böyle bir başlık açıyorsun en azından tutarlı olsun. Gerçekten çok vizyonsuz bir konu eleştiren herkes çok haklı
    Haklisiniz sadece eglenmek ve ilgi cekmek icin abarttim bu durumu ama bunun troll oldugunu soyluyorlar halbuki degil. Olumlu cevap aldigimda konu uplancak ah bide su duyarci mericlee olmasa keske

• konuyu favladım.
    ama ss falan destekle. yuru bakam dusurebicen mi

• quote:

Orijinalden alıntı: notguest

konuyu favladım.
    ama ss falan destekle. yuru bakam dusurebicen mi
    Aticam hocam

• alaz1903 kullanıcısına yanıt
    Şimdiye kadar bu forumda gördüğüm en iyi yorum herhalde.Ben de üni 3.sınıfım ama insanların haline üzülüyorum.Ne dil ne sanat ne hobi ne de bilim.Kendini hiçbir konuda geliştirmiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2472D2B0E

Şimdiye kadar bu forumda gördüğüm en iyi yorum herhalde.Ben de üni 3.sınıfım ama insanların haline üzülüyorum.Ne dil ne sanat ne hobi ne de bilim.Kendini hiçbir konuda geliştirmiyorlar.
    Allahim deliricem ya

Dostum ben muzil kulubu baskaniydim konserler verip dersler verip insanlari eglendirdim.

Elektro gitar caliyorum ve bu konuda yetkinim

Meslegimde var.dilde biliyorum. Hatta 2.dil ogreniyorum.

Insanlari ne kadar kolay yargiliyorsunuz ya

• quote:

Orijinalden alıntı: alaz1903

Yıllardır bu forumdayım sanırım gördüğüm en ezik başlık sanırım bu. Sadece konuyu açan için değil gelen cevapları da görünce kanaatim bu oldu. Muhabbetin sığlığına bakınca "Kaç yaşındasınız ortaokul talebesi misiniz" diye sorasım geldi ama adam kendisi yazmış 22 yaşındaymış.

Londra'da yaşıyorum burada o yaştaki gençlere bakıyorum da hepsi sporunda, hobisinde, işinde gücünde. Yazılım geliştiriyorlar, kültür sanat tartışıyorlar ve bu gibi aktivitelerin yapıldığı sosyal ortamlarda karşı cinsle tanışıp çıkıyorlar. İşte iki ülkenin neden bu durumda olduğunu genç nüfusa bakarak rahatlıkla çözebilirsiniz. Bizim donanım ve bilişimle ilgili bir forumda bile gençlerimiz instagram story'lerinden ekmek yemek, dm'den yürümek derdinde.

Sosyal hayatta kendini ispat etmeden, kişiliğini ortaya koymadan yaşayacağın ilişki de saçma sapan bir şey olur 2 hafta sürmeden biter zaten. Biri demiş ki alfa olman lazım, bu da demiş ki alfa olma yolundayım. Kendini kasmayı, olduğundan farklı, maganda ve maço tavırlarla davranmayı alfalık sanıyorsunuz. Alfa olmaya çalışmadan önce adam olun hatta insan olun gençler. Kendinizi geliştirin, hobiler edinin, müzikle, sinemayla, edebiyatla, kültür sanatla ilgilenin. Bir şeyler üretmeye çalışın. Doğru insan kendisi gelir zaten.

Ama suç sizde değil toplumun iki yüzlü ahlak anlayışında. Herkes kızlarla takılayım, amiyane tabirle çakayım geçeyim derdinde ama bacım ve evleneceğim kadın bakire olsun derdinde. Sizler böyle olduğunuz için bu toplumun kız nüfusu da anasının gözü oldu. Sanıyor musun ki o kızlar yalnızca seninle konuşuyor, hepsi seni suya götürür, susuz getirir. Öyle başa böyle tarak yani. İleri de evleneceğiniz kızların da story'lerine şu an abazan yağıyır, dm'den onlarca kişi yürüyor. Sonra içlerinden bazılarıyla "bişeyler" yaşayacaklar. Sonra son aşamada sizinle tanıştıklarında "Sen ilksin" ya da "Senden önce bir kişi oldu" diyecekler. Çünkü toplumun iki yüzlü ahlak anlayışı bunu gerektiriyor. O kız yapmaz demeyin en kırsal yerlerde, en mutaassıp çevrelerde ve ailelerde yaşayan kızların bile elinde akıllı telefon var artık. Herkes herkese ve her şeye kolayca ulaşabiliyor.

Sözün kısası boş işlerle uğraşmayın. İşe yarar işler yapabileceğiniz arkadaş grupları kurun, karşılaştığınız her kıza yürünecek kız olarak bakmayın. Önce insan olarak görün. Doğru düzgün ilişki de, sevgili de kendiliğinden gelecektir. Yüksek lisansını 17 sene önce bitirmiş bir abiniz olarak canınızı sıktıysam kusuruma bakmayın.
    Evet,işte bu!Bunu çevremdeki insanlara anlatmaya çalışıyorum ama bana "heeğğ?" Diye bakıyorlar.Bakın karı kız gerçekten önemli değil hayatın tadını çıkarabileceğiniz birçok farklı şey var.Toplum anlayışı içinde aynı şeyi söyliyebilirim bence en az 50 yıl lazım anlayışımızın tamamen değişmesi ve düzelmesi için

• quote:

Orijinalden alıntı: Rayto

Allahim deliricem ya

Dostum ben muzil kulubu baskaniydim konserler verip dersler verip insanlari eglendirdim.

Elektro gitar caliyorum ve bu konuda yetkinim

Meslegimde var.dilde biliyorum. Hatta 2.dil ogreniyorum.

Insanlari ne kadar kolay yargiliyorsunuz ya

Alıntıları Göster
    Hususi olarak size yazmadım,genelleme yaptım.

• quote:

Orijinalden alıntı: etrafınabakançocuk

Evet,işte bu!Bunu çevremdeki insanlara anlatmaya çalışıyorum ama bana "heeğğ?" Diye bakıyorlar.Bakın karı kız gerçekten önemli değil hayatın tadını çıkarabileceğiniz birçok farklı şey var.Toplum anlayışı içinde aynı şeyi söyliyebilirim bence en az 50 yıl lazım anlayışımızın tamamen değişmesi ve düzelmesi için

Alıntıları Göster
    Yaw ben size bisi demiyorum.onceki mesajlarimi okuyan adam bu yorumu yazmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2472D2B0E

Hususi olarak size yazmadım,genelleme yaptım.

Alıntıları Göster
    Tesekkur ediyorum ve dediklerinize aynen katiliyorum hocam bana demediginizi nezih ederek

• quote:

Orijinalden alıntı: Rayto

Yaw ben size bisi demiyorum.onceki mesajlarimi okuyan adam bu yorumu yazmaz

Alıntıları Göster
    Önceki mesajların veya "sen" hakkında bir şey söylediğimi zannetmiyorum

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.