Şimdi Ara

Universite Yemekhaneleri Kar Yapmıyo Mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2tl ye bilkentte 5 kap yemek veriyolar zaten verdikleri tatlı dışarda 10tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Devlet yemeklerin parasının %80'ini karşılıyor

• Vatandaşın vergisiyle ve öğrencilerin ödediğiyle dönüyor işte sistem
  • Vakıf üniversitesinde 2 tl ye yemek mi var :) Varsa eğer bizi fena düdüklemişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Designer* -- 3 Mayıs 2017; 23:43:24 >
  • Bunlar hiç dile gelmez işte bir yere bi vergi konur 10 gün gündem olur sonra

• ahmtayd kullanıcısına yanıt
    Zaten yapmaları gerekiyor,hükümetin işi bu ,paranın iyi yönetimi,halktan vergi almak dışında yeni para kaynakları üretmek,şayet yapamazsa vergileri arttırırsa elbette suçlu bulunacak,köydeki hasan aga mı suçlanacaktı?
    hayır gösteriş aptallıgı yapılmasa yolsuzluklar olmasa tamamen "ülke" için çalışıkları görülse idi bu kadar abartılmazdı
    ,olaylar büyümezdi.

vatandaş kuruş kuruş vergisini veriyor vergiler bogazına kadar gelmiş,daha az yiyor ama veriyor,ben küçükken ,asgari ücret

ile geçiniyorduk kendi yaşadıklarımı biliyorum,küçük artışlar bile etkiliyordu bizi.

1000 odalı bina,millet vekillerinin kullandıgı araçlar,gemicikler,korumaların taşınması için alınan ek uçak.

bunu hükümet yanlılarına anlatınca büyük resim muhabbeti yapıyorlar,senin hakkını gasp edenleri savunuyorlar,ilginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geranimo486 -- 4 Mayıs 2017; 0:7:45 >
  • Devlet öğrenci başına üniversiteye ücret ödüyor. Değişiyor mu bilmiyorum ama 2 sene önce kişi başı 6.75 TL mi neydi. Üniversitenin belirlediği fiyatta başka giderlere gidiyor ama tam dağılımını bilmiyorum mutfak mı, çalışanlar mı, ekstralar mı vs.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ zor bir okul mu?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ucuz ama yemekte kalite yok.
  • Bilkent te yemek 2 lira değil. 4,75 civarı bir fiyatı var. Seçmeli menü 8 lira civarı bir şey.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.