Şimdi Ara

ÜNİVERSİTE'YE GİDECEK OLANLARA TAVSİYEDE BULUNUN (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
30
Favori
6.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: terkeden

quote:

Orijinalden alıntı: Profiphone

quote:

quote:

Karı kız ayağına fazla takilmasinlar sorun yasamazlar..

hocam ama lisede hayatını yaşayamamış olupta bari orda kız ortamı yapayım diyen ler olucak mesala
    birde neden kız ortamına takılmasınlar sorun yaşarlar dedin biraz daha açarmısın

birde ilk sene için ev mi yurt mu ?

Hayatını yaşamaktan kasıt seks yapmak ise yine dediğim gibi fazla takilmasinlar yine de fazla kısımdan geriye kalan zamanlarda condom şart. İlk etapta yurt sonra zaten eve çıkma teklifleri gelecek uğraşmaya değmez..

hocam benim en yakın arkadaşım şuan üniversite okuyor bende onun okuduğu şehire gidicem okumaya gel beraber ev tutalım diyor zaten liseyi 4 sene beraber okuyup bitirdik çokda kafa dengi bir arkadaşım dır hocam
    bu şartlar altında direk ev'e geçeyimmi hocam yurt işine bulaşmadan ?

Yurdun tadına da bak derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Karı kız ayağına fazla takilmasinlar sorun yasamazlar..

hocam ama lisede hayatını yaşayamamış olupta bari orda kız ortamı yapayım diyen ler olucak mesala
    birde neden kız ortamına takılmasınlar sorun yaşarlar dedin biraz daha açarmısın

birde ilk sene için ev mi yurt mu ?

Hayatını yaşamaktan kasıt seks yapmak ise yine dediğim gibi fazla takilmasinlar yine de fazla kısımdan geriye kalan zamanlarda condom şart. İlk etapta yurt sonra zaten eve çıkma teklifleri gelecek uğraşmaya değmez..

hocam benim en yakın arkadaşım şuan üniversite okuyor bende onun okuduğu şehire gidicem okumaya gel beraber ev tutalım diyor zaten liseyi 4 sene beraber okuyup bitirdik çokda kafa dengi bir arkadaşım dır hocam
    bu şartlar altında direk ev'e geçeyimmi hocam yurt işine bulaşmadan ?

kesinlikle ev yurt amele işi
    Hatta direk ev alın geleceğe yatırım.

• Profiphone kullanıcısına yanıt
    aslında bende senin gibi düşünüyorum hocam sanki ilk sene yurtta kalırsam geniş bir arkadaş çevresi edinirmişim gibi geliyor sonuçta farklı bölümlerden arkadaşlar edineceğim evde kalırsam ilk sene sadece kendi bölümümden arakdaşlar edinirmişin düşüncesi var içimde ama bu sene üniversiteye başlayan bir arkadaşım yurtta şuan
    her ay arıyor seneye eve geçiyoruz dimi diye bu arkadaşın yurtla derdi ne anlayamıyorum ne güzel ortamda kurmuş kendine yurtta
  • Yurtta başlayıp az arkadaş kas sonra ev, acil ev

• hocam şimdi ilk sene ev tutarsak arkadaşla . arkadaş zaten bu sene yurt'ta kalıyor o çevre yaptı
    ben o arkadaşla direk eve geçersem arkadaş çevrem yurtta kalan birisine göre daha az olmazmı
    kafamdan şöyle bir düşünce geçiyor çünki yurt çok kalabalık olduğu için sohbet muhabbet arkadaşlıklar
    ortam hep orda kuruluyor gibime geliyor ama yanlış düşünüyorsam sen düzelt hocam hiç yurtta kalmadım çünki
  • quote:

aslında bende senin gibi düşünüyorum hocam sanki ilk sene yurtta kalırsam geniş bir arkadaş çevresi edinirmişim gibi geliyor sonuçta farklı bölümlerden arkadaşlar edineceğim evde kalırsam ilk sene sadece kendi bölümümden arakdaşlar edinirmişin düşüncesi var içimde ama bu sene üniversiteye başlayan bir arkadaşım yurtta şuan
    her ay arıyor seneye eve geçiyoruz dimi diye bu arkadaşın yurtla derdi ne anlayamıyorum ne güzel ortamda kurmuş kendine yurtta

Üniversitede fazla çevre iyi birşey değildir ama yine de yurt ilk etapta

• quote:

Orijinalden alıntı: KaraEski_

quote:

Orijinalden alıntı: purpleandbeyond

5 tane cafe var. Sırayla dolasiyoruz derse giriyoruz sonra yemekhane de 1 tlye yemek yiyoruz ders cikisi gezmeye gidiyoruz

İmzayı görmeden tahmin ettim tam bizim okulun tarifi diye

• Para var huzur var yaşasın ozel yaşasın Yeditepe

• quote:

Orijinalden alıntı: 1679fbhju

Yurtta başlayıp az arkadaş kas sonra ev, acil ev

hocam şimdi ilk sene ev tutarsak arkadaşla . arkadaş zaten bu sene yurt'ta kalıyor o çevre yaptı
    ben o arkadaşla direk eve geçersem arkadaş çevrem yurtta kalan birisine göre daha az olmazmı
    kafamdan şöyle bir düşünce geçiyor çünki yurt çok kalabalık olduğu için sohbet muhabbet arkadaşlıklar
    ortam hep orda kuruluyor gibime geliyor ama yanlış düşünüyorsam sen düzelt hocam hiç yurtta kalmadım çünki
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1679fbhju

Yurtta başlayıp az arkadaş kas sonra ev, acil ev

hocam şimdi ilk sene ev tutarsak arkadaşla . arkadaş zaten bu sene yurt'ta kalıyor o çevre yaptı

Direkt eve cikarsan arkadas ortamında yavas ilerlersin, yurtta zorunluluktan kaynasma oluyor zaten, ama arkadaşı da bulmusken direkt evle basla bence miss

• quote:

1-Gidecek arkadaşlara tavsiyeleriniz nelerdir ?
    2-Zamanınızı ne tür aktivitelerle geçiriyorsunuz
    3- İlk sene yurt'tamı kalınmalı yoksa direk ev tutmak iyi olurmu ?
    4-Bazı arkadaşlar gider gitmez ortam yapın diyor bazıları hemen herkezle samimi olmayın diyor siz ne diyorsunuz

Sadece üniversite okuyan veya bitirmiş olan arkadaşlar yorum atarsa tecrübelerinizden yararlanmış oluruz.
    Şimdiden cevap veren arkadaşlara saygılarımı sunar teşekkür ederim .

2- Aktiviteler tamamen yaptığın arkadaş grubuyla alakalı. Yani apartında/evinde/yurdunda 24 saat oyun oynayarakta geçirebilirsin günü. Eskişehirde okuyorum. Ben biraz kaynak bi tip olduğum için farklı kafalarda farklı arkadaşarım var. Birisi bişey yapmıyosa diğerleri bişey yapıyo çağırıyolar mutlaka. Biri akşam discoya davet etmiyorsa diğeri pilavlıya çağırıyor yani

Batak - kağıt oyunları
    kanatlı avm'de takılıyoruz bazen bowling-bilardo-diğer abidik gubidik oyunlar
    pes
    halısaha
    cs
    cafe(dedikodu masası)
    home party
    2 haftada 1 kez falan barlar sokağına çıkıyoruz canlı müziğe
    bahar geldiğinde paintball vs. yaparız.
    başka şehirlere 2-3 günlük geziler yapıyoruz.
    sinema tiyatro zaten dünya kadar mutlaka gidecek bi tiyatro gösterisi buluyosun.

Sanıldığının aksine yukarıdaki etkinliklerden kız olmadan yaptığımız tek etkinlik cs. ona da gelelim diyolarda biraz erkek erkeğe kalmaya ihtiyacımız var halısahada da izleyici olarak geliyolar

3- İlk sene yurtta/apartta kalmak daha mantıklı. Eğer önceden tanıdığn kişiler varsa düşünme eve çık tabi. ama yeni tanıdığın kişilerle eve çıkamazsın. biriyle aynı çatı altında belli bi süre geçirmeden tanıyamıyosun

4- benim tavsiyem tanışabildiğin kadar kişiyle tanış. bi zararı olmuyor. ben çok boş insanlarla da muhabbet ettim çok dolu olanlarla da. Zaman için boş olanları geride bırakıyosun zaten. Eskişehirde 3-4 ayım geçti 200-250 insan aa naber materyo diye yolda selam verir durumda ama ben yakşalık 10-15 tanesiyle çok iyiyim. yakında bu sayı 5-6'ya düşer. yani olan tam arkadaşım olsun, olmayanda defolsun tarzı bi yaklaşım sergileme. her ilişki kademesinde arkadaş yap kendine.

1- gidin olm. durmayın. üniversite yaşanması gereken bişey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi materyalist deli -- 11 Şubat 2014; 8:26:28 >

• gezin tozun tadini cikarin. okul bitince reddedemeyeceginiz bir is teklifi yoksa bosa beklemeden askere gidin gelin cikartin aradan. (tabii maddi durum ve yas parali askerli
    ge yetiyorsa hic gitmeyedebilirsjniz)

bir de kaliteli hocalarla aranizi iyi tutarsaniz is konusunda da yardimci olurlar.

• quote:

arkadaş bulursun ortam yapmak fln senin için çok önemliyse sosyal klupler var.Dediğim gibi yurt amelelik.Ben bir yıllık senet yaptım kurtulmak istiyorum.4 ay daha dayanıcam direk ev alacağım mesela.

• yani hocam diyorsunki arkadaş ortamı için illaki yurt a gerek yok ev tutsanda arkadaş ortamı yaparsın
    zaten hocam benim bu sene orda okuyan arkadaşımın az buçuk ortamı var orda onla direk eve geçsem dahi
    onun ortamına girerim biryere gideceği zaman beraber gideriz hazır ortma bulmuş olurum doğrumudur hocam ?
  • bak dostum sana şöyle söyleyim... (istanbul ve eskişehir (biraz da izmir) dışında) öğrencilerin sevdiği hiçbir il yok... herkes kendi ilindeki rahatsızlıklıklarından bahseder....

yani yazacağın okulları puanım yetti yazıyorum diye yazma , araştır sonra yaz... yoksa çok pişman olursun... ben kırııkkale de okuyorum.. ankaradan git gel yapıyorum.. benim açımdan sorun yok ankarada ne ararsan var (tabi bazıları beğenmiyor ama neyse:D) ama farklı illerden gelip kırıkkalede kalan kişiler için kırıkkale ölüm diyebiliriz... (makro avm var :D ildeki tek sinema burda) yenişehir var (cafe vs herşey burda , kampüsün yanında hemen) takılacağın yerler burası yani :))

kısacası sıkılmak istemiyorsan 4-5 sene boyunca araştır öyle yaz...

arkadaşlık kısmına gelince... kafa dengini bulursan çok kuvvetli bulamazsan sadece merhabalaşmaktan , ders notu istemekten öteye gidemeyeceğin arkadaşların oluyor... Başlar başlamaz ortam yapma diyenlere kulak asma... ilk başlarda kimle samimi olursan öyle gidiyor... zaten sınıfın hepsiyle konuşman imkansıza yakın :) (havalı tipler falan olur neyse sen bosver onları)

tabi ben kendi evimde kaldığım için sana ev/yurt konusunda yardımcı olamayacağım... evde kalacaksan yazın yemek yapmayı öğren... ama eve çıkarken arkadaşlarına ben yemek yapmayı biliyorum deme , eğer çaresiz kalırsan sen yemekleri onlar bulaşık ve temizliği gibi paylaşım yaparsanız senin açından iyi olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BurakYZ

Sabah giriyorum girişteki bilgisayar Kütüphanesinde Maclerde takılıyoruz sonra derse gireriz çıkarken gider langırt atarız sonra öğle yemeği için martı döner yeriz sonra öğle namazı için Mescid é gideriz. Çıkışta masa tenisi atarız sonra derse girer çıkışta cafede oturup kızlarla sohbet ederiz.

gidecek arkadaşlara tavsiyeleriniz nelerdir
    liseden farklarını nelerdir

Özgürsün istediğini yapabilirsiniz. Vize haftası ineklersiniz sonra yatış Karşı cinsle daha çok iletişim kurabilir daha çok muhabbet edebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batak ve bilardo tayfasından uzak dur

• quote:

Orijinalden alıntı: Skhizein

sıkıcı, yapacak bi şey yok. hocaların çoğu kibirli fazla bi beklentiniz olmasın

En güzel cevabı vermiş arkadaş. Liseyi öpüp başınıza koyun.

• Birinci sınıfta ortalamayı bir kere düşürün, önünüzdeki 5 sene boyunca zor toparlarsınız, şimdiki aklım olsada dönsem geçmişe. Sakın.
  • Kredi ve yurtlar kurumunda bir yıl kalmak, bir yıl fight club havasını yaşamış tecrübesi verir, ciddiyim. sertleşmek istiyorsanız girin kyk ya, kyk da üç yıl kaldım, bana kattığı çok fazla şey oldu. 1- sabır. 2-ruh hastası insanlarla başa çıkabilmek
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.