Şimdi Ara

ÜNİVERSİTE ULAŞIM SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer tutarsa ümraniyeden maslak a gidicem.
    Her gün sabah 522b ile 45 dkda levente gidip sonra leventten metroyla 20 dakikada maslaka geçicem. Bekleme sürelerini de sayarsak 1 saat 20 dakika falan sürer gibime geliyor sizce bünye kaldırır mı? Bu yüzden istediğim bölümü yazmamak saçma mı? Moralim bozuldu gece gece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adolf Dassler -- 14 Ağustos 2020; 2:31:10 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam alışıyorsun merak etme. Fakat sana tavsiyem otobüs yerine metro tramvay ve marmarayı kullanmaya çalış. Şu an otobüsle 45 dakika gösterebilir ama okullar açıldığında sabah saatlerinde 90 dakika olur o.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aga ben 1 yıl Beylikdüzünden Beykoza devamsızlık yapmadan gelenleri gördüm 1 saat yol kısa mesafe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr John H. Watson -- 13 Ağustos 2020; 23:55:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karşıya geçmek için otobüse binmek zorundayım hocam

• Adolf Dassler kullanıcısına yanıt
    Hocam diyorum ki yakınsan m5 marmaray ve m2 yapabilirsin. Otobüsün mapte gösterdiği süre şu anki trafik seviyesine göre. Ama okullar açılınca bu süre 2 ye katlar. Yine de 2 sini de deneyip hangisi uyuyorsa onla gidersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi son_burak -- 14 Ağustos 2020; 0:9:28 >
  • Hocam mumkunse metro kullanarak ulasmaya calis . Otobusle gidersen bir gun 1 saat 20 dakika olur baska gun 2 saat olur ve bu belirsizlikten dolayi gec kalmamak icin cok erken cikman gerekebilir . Metro yaparsan sabit 1 saat 30 dakika olur ve bu cok degismez .

• Yok hocam uzağım, trafikli haliyle bile daha kısa sürer tahminimce ama denerim eğer oraya yerleşirsem, sağolun öneriniz için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adolf Dassler -- 14 Ağustos 2020; 0:14:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstanbulda Ulaşım - YARDIM -
    10 yıl önce açıldı
    Paris Ulaşım Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam m5 le üsküdara gitsem 40 dk
    Sonra marmarayla yenikapı 20dk
    Sonra m2yle itü ayazağa durağı 35dk falan sürer sanırsam? M2 kaç dk sürer bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adolf Dassler -- 14 Ağustos 2020; 0:17:47 >
    Yok hocam bu surelerle alakasi yok marmaray ve m5 cok daha az suruyor

• Hocam yürüme ve bekleme dahil

• Sabah 8'de FSMden Avrupa tarafına geçtin mi ya da gördün mü daha önce bilmiyorum ama otobüs kullanmaman gerektiği yorumları doğru hocam.
    Yine de bu kadar surmez . M5 yogun saatlerde 5 dakikada bir geliyor zaten bekleme suresi fazla yok . Carsi uskudar arasi 15 dakika . Buna azicik da yurume suresi ekle . Marmarayda da yol 6 dakika . Bekleme suresi maksimum 6-7 dakika . Sen en en kotu senaryoya gore hesaplamissin . Sana soyle soyliyim Benim evim carsi metro duragina 2.3 km . Evden otobus yapip metroya geciyorum sonra da metroyla uskudara ulasmam toplam 35 dakika civari suruyor

• Ben imamhatip durağından binicem hocam

• Kaldirir,benim lisede 1.5 saat gidis,1,5 dönüşdü.

Hocam siz neredeyse Cekmekoy ‘ de sayilirsiniz . Uzakta kalmissiniz biraz . Her turlu yolu deneyip kendiniz karar verin ama otobus isi cok skintili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-523C67B3C -- 14 Ağustos 2020; 0:46:45 >
  • maksimum yarım saat olmalı. Fazlası psikoloji bozuyor.
  • İstinye-Çubuklu arabalı vapuruyla karşıya geçebilirsin ama Ümraniyenin neresinde olduğunu bilmediğim için iskeleye nasıl ulaşırsın bilemiyorum.

• her gün beylikdüzünden kadıköye gidiyorum hocam artık maltepe olacak ben bile katlanıyorum maltepe olursa 3 saat yol olacak kadıköy 2
  • CaimaN C kullanıcısına yanıt
    Allah yardımcınız olsun hocam, o yorgunluktan sonra ders çalışabiliyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adolf Dassler -- 14 Ağustos 2020; 2:26:37 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.