Bildirim
Üniversite tecil belgesini askerlik şubesine kendi yollamıyor mu?
Mioji Mio X10SM 1200W Taşınabilir Ütü Buharlı Kırışık Giderici - Mavi : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DG5W1RZY
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yolluyoruz diyorlarda bunlara güven olmaz, en iyisi kendin alıp postala. Benimde 2013 sonunda bitiyor ama kendim alıp yollayacam sonbaharda. Bunların belirli bir zamanı var galiba, her sene bahar dönemi sonunda hallediyor olabilirler bu işleri. -
Yolluyoruz diyorlar ama arada kaynıyor.Benimde aöf yolluyor diye rahat rahat takılıyordum tecil devam ediyordu.Askeriyeden eve kağıt geldi bakaya kaldınız en kısa sürede size en yakın askerlik şubesine gitmeniz lazım vs diye.Koştura koştura gittim tabi baktım görevli kadın yol parası uzattı 2 gün sonra birliğine teslim ol. Ben şok oldum dedim aöf de okuyorum okul yollamamış kağıdını git al gel kendim gittim aldım askeriye verdimde yırttım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sudafed
Yolluyoruz diyorlar ama arada kaynıyor.Benimde aöf yolluyor diye rahat rahat takılıyordum tecil devam ediyordu.Askeriyeden eve kağıt geldi bakaya kaldınız en kısa sürede size en yakın askerlik şubesine gitmeniz lazım vs diye.Koştura koştura gittim tabi baktım görevli kadın yol parası uzattı 2 gün sonra birliğine teslim ol. Ben şok oldum dedim aöf de okuyorum okul yollamamış kağıdını git al gel kendim gittim aldım askeriye verdimde yırttım.
gitseydin nolcak ki
hem okur hem askerlik
şaka bir yana 15 ay çok bea
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X