Şimdi Ara

ÜNİVERSİTE TABAN PUANLARI NE OLUR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce nasıl bir değişim söz konusu olur?

• LYS de kolay olursa 2010 gibi olur, 400'den aşşağı puanla mühendislik okuyamazsın
  • LYS'de inşallah zor sorup şu durumu dengelerler. 2010'da yerleştirme puanları uçuktu aynen.
  • lys kolay olacak bu yıl 270 lerde kapatan yerler 330 aşağısında bulursan öpte başına koy
  • Her yıl üniversite puanlarında 5-15 arası bir azalma oluyor.Bence lys de çok güzel çekmeler olucaz.Araya kaynayan kişi sayısı çok fazla.Misal 15 puan farki ile biri 150k olurken diğeri 350k.Bu açık lys ile kapanıcak.O yüzden üniversite puanlarının çok fazla uçucağını sanmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hukuklar kaçla kapattı bir bilginiz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: spacestone

Hukuklar kaçla kapattı bir bilginiz var mı?

Hocam bazı yerlerde 380 falan var ama genelde 400 üzeri gidiyor. Selçuk 471'le min almış , Samsun 19 Mayıs 466 almış , Marmara mesela 485 almış yani genel olarak yüksek gidiyor.
    Edit : Ben kendimden örnek vereyim Bil. Mühendisliği için 2015-2014'te Sakarya 344,347 gibi min değerler alırken 2010'da 400 barajını aşmış mesela. LYS kolay olursa ciddi bir artış maalesef olacak gibi gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaxson Ryker -- 26 Mart 2016; 14:37:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anladım hocam.Benim bildiğim ilk 5binde fazla yığılma olmuyor.Seçici sorular sayesinde.Yani biz her dersten max 3-4 yanlış yapsak istediğimizi alırız tabi kolay olursa.Adam gibi çalışan öğrenci için zor değil bunlar.Az önce 2010lys türev sorusuna denk geldim çözmem 1dakika mi almadı.Umarim boyle sorular olmaz ya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.