Şimdi Ara

Üniversite sınavı için bi sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sınava girerken sınava giriş belgesiyle gidiyoruz birde tc kimlik numarasını alıyoruz peki tc kimlik numarasındaki fotoğrafın eski veya yeni olması farkeder mi fotoğraf 2010 yılında cektirmistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mümkün olduğunca yeni olmasına ve sana benzemesine dikkat et.Kıl birine denk gelirsen sıkıştırabilir seni
  • Ben ilkokul 5. sınıftan kalma fotografla girmistim zamaninda . Gorevliye bagli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bos İnsan

Ben ilkokul 5. sınıftan kalma fotografla girmistim zamaninda . Gorevliye bagli.

Ne yani görevli sıkıntı çıkartırsa sınava almaz mı beni kafa göz dalarım ona orda

• quote:

Orijinalden alıntı: Cspawn

quote:

Orijinalden alıntı: Bos İnsan

Ben ilkokul 5. sınıftan kalma fotografla girmistim zamaninda . Gorevliye bagli.

Ne yani görevli sıkıntı çıkartırsa sınava almaz mı beni kafa göz dalarım ona orda

Sınava derken hop gözaltına alınıyor

• 2010 diyosun bise olmaz ondan kafani yorma.

• sınava giderken götürceklerini şimdiden hazırlar..
    bizim girdiğimiz sene arkadaş cebimde diye hiç bakmadı sınav salonunda fark etti nufüs cüzdanın düştüğünü...

ilk fırsatta hepsini topla bi araya getir....kontrol et kafan rahat olsun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Beyler sınava girerken sınava giriş belgesiyle gidiyoruz birde tc kimlik numarasını alıyoruz peki tc kimlik numarasındaki fotoğrafın eski veya yeni olması farkeder mi fotoğraf 2010 yılında cektirmistim

Tc kimlik numarasindaki fotograf ? Sen once derdini anlatmayi ogren kardesim sonra sinava girersin .

• quote:

Orijinalden alıntı: uzunefe18

sınava giderken götürceklerini şimdiden hazırlar..
    bizim girdiğimiz sene arkadaş cebimde diye hiç bakmadı sınav salonunda fark etti nufüs cüzdanın düştüğünü...

ilk fırsatta hepsini topla bi araya getir....kontrol et kafan rahat olsun...

Zaten giriş belgesiyle,tc kimlik kartını şeffaf dosyaya koydum hepsi hazır şuanda

• quote:

Orijinalden alıntı: #ŞARBAY#

quote:

Beyler sınava girerken sınava giriş belgesiyle gidiyoruz birde tc kimlik numarasını alıyoruz peki tc kimlik numarasındaki fotoğrafın eski veya yeni olması farkeder mi fotoğraf 2010 yılında cektirmistim

Tc kimlik numarasindaki fotograf ? Sen once derdini anlatmayi ogren kardesim sonra sinava girersin .

Sen şimdi niye saldırıyonki derdimi anladıysan sorun bitmiştir nokta

• o zmn sınavda başarılar dilerim..

sınavınız bitene kadar artık şuna az çalıştım şuna çok çalıştım demeyinn...
    sınav sırasında böyle bir düşünceye kesinlikle kapılmayın sınav kagıdını verene kadar soruları özelliklede sınavın genelini düşünmeyin...
    sadece sizin kaç net yaptığınız önemli değil sıralama sınavıdır bu nedenle diğer kişilerinde sınavına bağlı bir durumdur..
    yani denemeden az yada çok yapıyorsanız bu sizi telaşlandırmasın..

Allah yardımcınız olsun..hakkınızda hayırlısı olsun....
  • quote:

o zmn sınavda başarılar dilerim..

sınavınız bitene kadar artık şuna az çalıştım şuna çok çalıştım demeyinn...
    sınav sırasında böyle bir düşünceye kesinlikle kapılmayın sınav kagıdını verene kadar soruları özelliklede sınavın genelini düşünmeyin...
    sadece sizin kaç net yaptığınız önemli değil sıralama sınavıdır bu nedenle diğer kişilerinde sınavına bağlı bir durumdur..
    yani denemeden az yada çok yapıyorsanız bu sizi telaşlandırmasın..

Allah yardımcınız olsun..hakkınızda hayırlısı olsun....

Teşekkür ederim

• sınavlardan sonra özellikle tercih döneminde yardımcı olabilirim unutmaz iseniz bana ulaşın alternatif seçenekleri görüşelim beraber..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: #ŞARBAY#

quote:

Sen şimdi niye saldırıyonki derdimi anladıysan sorun bitmiştir nokta

Saldirmak ? Ben sadece once derdini anlatman gerektigini telkin ettim sana saldirma felan yok.Ki seninle laf dalasina girmeye de niyetim yok. Ama sen daha derdini bile anlatamiyorsun sonra gelip bana saldirdigimi soyluyorsun.

• quote:

sınavlardan sonra özellikle tercih döneminde yardımcı olabilirim unutmaz iseniz bana ulaşın alternatif seçenekleri görüşelim beraber..

Hocam işte benimde en büyük sorunum bu üniversitede hiçbir bölüm şuanda dikkatimi çekmiyor

• anlaşılan denemelerde biraz düşük yapıyorsun ondandır..
    merak 2 sınav arasında canını sıkacak bir eş dost akraba çıkar o zmn bişeyler ateşlenir içinde...
  • quote:

anlaşılan denemelerde biraz düşük yapıyorsun ondandır..
    merak 2 sınav arasında canını sıkacak bir eş dost akraba çıkar o zmn bişeyler ateşlenir içinde...

Hocam sorma deneme demeyin bana 80 sorudan en fazla 20 net yapıyorum aklımda tek bölüm var oda Geoteknik oda staj yaptığım yerden bi müşteri söyledi seni yanıma da alırım dedi baya iyi para kazanırsın bu işten dedi tel numaramıda aldı yazın yanında biraz çalışıcam bakalım

• quote:

quote:

Hocam sorma deneme demeyin bana 80 sorudan en fazla 20 net yapıyorum aklımda tek bölüm var oda Geoteknik oda staj yaptığım yerden bi müşteri söyledi seni yanıma da alırım dedi baya iyi para kazanırsın bu işten dedi tel numaramıda aldı yazın yanında biraz çalışıcam bakalım

Nasıl bildim ama düşük yaptığını....

üzülme sınavda yaparsın inş..

şahsen bende ygs de denemelerim en kolayından bile yüksek almıştım..

nş sende alırsın..

en az 2 dersten işaretleme yapmayı unutma..

türkçe-sosyal-mat-fenn sırasında git böylece mat sorularını şıklardan gidecek zamanın kalır 1-2 net fazla yaparsın...

• quote:

quote:

quote:

Nasıl bildim ama düşük yaptığını....

üzülme sınavda yaparsın inş..

şahsen bende ygs de denemelerim en kolayından bile yüksek almıştım..

nş sende alırsın..

en az 2 dersten işaretleme yapmayı unutma..

türkçe-sosyal-mat-fenn sırasında git böylece mat sorularını şıklardan gidecek zamanın kalır 1-2 net fazla yaparsın...

Sağolun hocam güzel dilekleriniz için teşekkür ederim

• geçen senede ondan önceki senede nufus cuzdanımda 6.sınıf fotoğrafım vardı sıkıntı olmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.