Şimdi Ara

üniversite sınavı hazırlığı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben 12. sınıfa geçtim. E haliyle ygs ve lys hazırlıklarına ufaktan başlayacam. Dil bölümündeyim. Lys 3, 4 ve 5 ten sınava girmeyi düşünüyorum. İngilizce bölümündeyim. üçünede çalışıp üçünede girmeyi düşünüyorum :) sizce nasıl bir yol izlemeliyim ? daha iyi çalışabilmek için neler yapabilirim ? şimdiden başlamak erkenmi sizce ?

Fikirkerinizi bekliyorum :)

saygılar...

iyi forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boxbeat -- 16 Temmuz 2014; 23:26:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Üniversite hazırlığı değil, üniversite sınavı hazırlığı. ;) Neyse edebiyat kas.

• quote:

Orijinalden alıntı: eigenbrötler

İtalya nin haritası çohoş bence onu yol haritan yap.

üniversite sınavı hazırlığı ?

• sözelde ne var la öğretmen vs ama hakkınızı çok yiyorlar hukuk, piskoloji falan hep sözel bölümler ama tm de yer alıyor yazık size valla. sözelde güzel prestijli meslek yok hiç. günde 3 saat çalış 1 saat videolu diğerde normal dersaneye karşıyım gitme sabah ve akşam yatmadan çalış. ben böyle çalıştım 900 lere girdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChiracFR

sözelde ne var la öğretmen vs ama hakkınızı çok yiyorlar hukuk, piskoloji falan hep sözel bölümler ama tm de yer alıyor yazık size valla. sözelde güzel prestijli meslek yok hiç. günde 3 saat çalış 1 saat videolu diğerde normal dersaneye karşıyım gitme sabah ve akşam yatmadan çalış. ben böyle çalıştım 900 lere girdim

haklısın aslında hukuk fakan sözelde olmalı :) dersaneye neden karşısınız ? Halbuki ben dersaneye gitmeyi düşünüyordum. 900 lere girdim derken ? anlayamadımda kusura bakmayın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: yoktur

Üniversite hazırlığı değil, üniversite sınavı hazırlığı. ;) Neyse edebiyat kas.

düzelttim :) edebiyat kasıcam :) peki bölüm olarak öneriniz varmı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: -Noun-

quote:

sözelde ne var la öğretmen vs ama hakkınızı çok yiyorlar hukuk, piskoloji falan hep sözel bölümler ama tm de yer alıyor yazık size valla. sözelde güzel prestijli meslek yok hiç. günde 3 saat çalış 1 saat videolu diğerde normal dersaneye karşıyım gitme sabah ve akşam yatmadan çalış. ben böyle çalıştım 900 lere girdim

haklısın aslında hukuk fakan sözelde olmalı :) dersaneye neden karşısınız ? Halbuki ben dersaneye gitmeyi düşünüyordum. 900 lere girdim derken ? anlayamadımda kusura bakmayın :)

ben hukuk okumak istiyorum, ticaret mezunuyum. ne yapmam gerek?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yoktur

Üniversite hazırlığı değil, üniversite sınavı hazırlığı. ;) Neyse edebiyat kas.

düzelttim :) edebiyat kasıcam :) peki bölüm olarak öneriniz varmı :)

Boğaziçi uluslararası ticaret'i araştır.

• ygs mantık işi pratik yap geçen sınavda dershaneye gittim ama az soru çözdüğüm için olmadı o yüzden bu sene kendim çalışacağım evde ama şunu da unutma lys daha önemli :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: EkmekArasıKupŞeker

ygs mantık işi pratik yap geçen sınavda dershaneye gittim ama az soru çözdüğüm için olmadı o yüzden bu sene kendim çalışacağım evde ama şunu da unutma lys daha önemli :d

teşekkürler :) nası bi bölüm önerirsiniz :) eğitim fakülteleri hakkında ne düşünüyosunuz :)

• quote:

quote:

İlk 900 kişi.dersaneye gideceğine evde rahat rahat calisirsin istediğin gibi .. ona vereceğini parayı özel hocam tut mat geo anlatsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.