Şimdi Ara

üniversite seçiminde size abi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben istanbul fatih üniversitesi işletme bölümünden mezun oldum.bu bölümü tam burslu olarak kazanmıştım.hangi işe başvuruyorsam ilk başta hep zengin ve ukala birisi olarak görüyorlar.hangi işte çalıştıysam hep çok kısa sürdü 1 ay sonra,2 ay sonra çalıştığım yerlerden ayrıldım.aynı üniversiteden mezun olmuş hatta farklı vakıf üniversitelerinden mezun olmuş arkadaşlarım var.hep tanıdıkları sayelerinde çok güzel mevkilerde çalışıyorlar.amacım üniversitenin adını kirletmek falan değil.biliyorum çok iyi çalışmayla bitirmiş ve iyi işler başarmış arkadaşlarımız elbette vardır ama benim için bu böyle olmuyor.özel üniversiteden mezun olmuş ve benim gibi düşünen bi ton arkadaşım var.biraz içimdekileri dışa vurdum biraz da yararım dokunsun istedim.
    hepinize iyi geceler iyi çalışmalar

• özelde işletme okunur mu? o kadar para sayabileceksem okula hukuk eczacılık pdr tıp filan okurdum
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

özelde işletme okunur mu? o kadar para sayabileceksem okula hukuk eczacılık pdr tıp filan okurdum

'tam burslu' kazanmıştım diyor.
  • Özelde tam burslu okumanın tam olarak ayrıcalıkları nelerdir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rmznts

Özelde tam burslu okumanın tam olarak ayrıcalıkları nelerdir?

para vermezsin bazı üniversiteler üste 300-500 tl gibi burslar veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilbar

quote:

Orijinalden alıntı: Rmznts

Özelde tam burslu okumanın tam olarak ayrıcalıkları nelerdir?

para vermezsin bazı üniversiteler üste 300-500 tl gibi burslar veriyor

Hocam o ayrıntıları biliyorum da çevremdekilere ne zaman vakıf üni tercih verecem desem bana yaz okuluna kalırsın bursunu keserler okuyamazsın o zengin ortamında felan gibi şeyler söylüyorlar bende tereddütteyim ne yapacağımı şaşırdım.

• Her üniversite aynı değil vasıtayada gerek yok yanlış bilgilendirme yapmayalım bence.Bahçeşehir üniversitesinde bir yazılım mühendisi ve bir programlamacı 2 senelik veya 4 senelik eğitimde yurtdışına gönderiliyor,erasmus olarak.Ve okul bitişinde bende inanmazdım ama Microsoft,IBM,Apple firmaları gelip kapıdan alıp götürüyorlar seni,bizzat şahit oldum birazcıkta girişimci olacaksın hocam.Ha birde keşke fatihe değil de başka yere gitseydin,keşke ama dediğim gibi girişimcilik hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • birilerinin seni zengin zannetmesi ne kadar kötü bi durum olabilir ki? ne saçma bi başlık. millet kendini zengin göstermek için yemek yemiyor giysi telefon zart zurt alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just_Savagery

Her üniversite aynı değil vasıtayada gerek yok yanlış bilgilendirme yapmayalım bence.Bahçeşehir üniversitesinde bir yazılım mühendisi ve bir programlamacı 2 senelik veya 4 senelik eğitimde yurtdışına gönderiliyor,erasmus olarak.Ve okul bitişinde bende inanmazdım ama Microsoft,IBM,Apple firmaları gelip kapıdan alıp götürüyorlar seni,bizzat şahit oldum birazcıkta girişimci olacaksın hocam.Ha birde keşke fatihe değil de başka yere gitseydin,keşke ama dediğim gibi girişimcilik hocam.

Umarım öyledir bu sene ee mühendisliğini yazicam bakalım ..

• İmzam... Hedefimdeki üniversiteyi nasıl görüyosun?
    Çıktıktan sonra iş bulma imkanı nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uuu Beybi -- 31 Mayıs 2012; 12:20:24 >
  • İmzam... Hedefimdeki üniversiteyi nasıl görüyosun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uuu Beybi

İmzam... Hedefimdeki üniversiteyi nasıl görüyosun?

Mezun biraz fazla olmasına rağme, gerçekten güzel ve benim sevdiğim bir meslek.Üniversite seçimine gelince ankara üniversitesini gidip görmedim.önce git bi gez dolaş derim. inşallah hayalindeki üniversiteyi kazanırsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.