Şimdi Ara

ÜNİVERSİTE SEÇİM KARMAŞASI-3 SEÇENEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
78
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sene başında hedefim Boun veya Gs ekonomiydi ygs sınavından sonra bu hedeflerden oldukça uzaklaştım ilk 50 k geldi ygs okuldan 36 puan geliyodu iş mucizelere kalmıştı artık ama yinede mat konularını bitirdim hiç geoya çalışmadım birazda edebiyat yaptım matematiğime ygs de de çok güveniyodum lys de de ikisinde de gel gelelim patladık ygs de 7 yanlış lys de 10 yanlış çıktı geo 18 net geldi edebiyatta 30 netle patladı ham puanım 25bin beni 37 bine attı okul sağolsun matematiği seviyorum hala bu sene talihsizlik yaşasamda şimdi üniversite araştırıyorum boun gs kesinlikle olmuyor kafamda tilkiler dönüyor sorularıma yardımcı olucak arkadaşlar varsa sevinirim.
    Bursa da oturuyorum ingilizce %30-40 seviyelerinde diebilirim üniversiteyi bıraktım tekrar girdim.
    Uludağ ekonomi yazıp büyük ihtimal bölüme 1.likle girip orada okulu erken mi bitirsem üstüne ingilizce mi tamamlayıp + bir dil ekleyerek
    Yoksa izmir ekonomi tam burslu
    bilkent %50 burslu ya da koç %50 burslu sosyoloji veya %25 burslu ekonomi mi yazsam
    aileme yük olmak istemiyorumu bir kenara bıraktım okulu çabuk bitirip yurt dışına açılma derdide var biraz şimdi bu saydığım özellere gidersem 1 senem garanti ingilizceye gidicek 2.kez bi hazırlık okuyor olucam 1 sene daha kayıp etme ihtimali var ama saydığım üniler izmiri bir kenara bırakırsakta kalbur üstü üniversiteler oradaki yarış rekabette daha üstdüzeyde ve referanslarda o şekilde
    şimdi 2. sorum koç sosyoloji yazıp ilk sene hazırlığa parayı bayıldıktan sonra 2.senemi yüksek not derdiyle kasıp bi ihtimal tam bursluya kasma şansımı olmalı?
    ama tam bursluya kasmaya bel bağlayıp hiç geçemeyip 5 sene boyunca 100binliranın sadece eğitime akması var ve ben bu kadar parayı çok buluyorum dershaneye gitmeden hazırlanan biri olarak bu kadar fiyat verilmesine eğitimede karşıyım hele türkiye gibi bir ülkede
    3.seçeneğim o 100binliralık fonu bir kenara bırakıp uludağ yı dereceyle bitirip amerikada sağlam bi ekonomi üniversitesinde master yapmak daha mı mantıklı tabi koçun ortamının çevresinin sağlıycağı kaynakların hepsini aklınızda tutarak cevaplamanızı istiyorum .
    Böyle düşünen varsa bana yardım olabilecek varsa şimdiden minnettar olurum iktisat zor işletmeye göre farkındayım ama matematiğe karşı bir yeteneğim olduğunu düşnüyorum ve sayısal ağırlıklı olduğu için rakamları seviyorum bu 3 ünide okuyanlarında yorum yapmasını beklerim
    TEŞEKKÜRLER..

• uplayayım iftardan sonra yardım eden çıkar belki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.