Şimdi Ara

Üniversite Okuyanlar Geleceğe Umutla Bakabiliyomusunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık çoğu fakülte işsiz adam yetiştiriyo.Ne diyosunuz mezun olunca rahata ericem diyebilen varmı?

• Evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tango-1

Evet.

• Bu iş kendini geliştirmeye bakar.Olaya 4 sene üniversiteye gidip gelip diploma alıcam diye bakanlar kaybeder.İnsan kendini her konuda geliştirmeli.Dil olsun sosyal aktiviteler olsun kariyer olsun her konuda tam donanımlı olan bir insan işsiz kalmaz.
    Şahsen böyle düşünüyorum.
  • Öyle umuyorum
  • Önce "Mezun olabilecek miyim?" sorusunu sormam gerekiyor kendime
  • Tabiki rahata kavuşacam... Hatta o kadar umutluyumki Mareşal bile olabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearFroMe

Bu iş kendini geliştirmeye bakar.Olaya 4 sene üniversiteye gidip gelip diploma alıcam diye bakanlar kaybeder.İnsan kendini her konuda geliştirmeli.Dil olsun sosyal aktiviteler olsun kariyer olsun her konuda tam donanımlı olan bir insan işsiz kalmaz.

aynen öyle bu arada bende inşaat müh okuyorum :)

1nci mutlaka dil olacak
    2nci sosyal aktivitelere katılacaksınız önemsiz gibi görünsede gerçekten çok önemli birşey
    3ncu olarak insan ilişkileriniz çok iyi olacak bu konuda kendinizi nasıl geliştirirsiniz sosyal aktivitelerde seminerlerde vs
  • Evet umutla bakiyorum.... Okumayanlardan 1 adim ondeyim o yuzden onlara nazaran daha umutluyum ;)
  • Eh işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: bmurat07

quote:

Bu iş kendini geliştirmeye bakar.Olaya 4 sene üniversiteye gidip gelip diploma alıcam diye bakanlar kaybeder.İnsan kendini her konuda geliştirmeli.Dil olsun sosyal aktiviteler olsun kariyer olsun her konuda tam donanımlı olan bir insan işsiz kalmaz.

1nci mutlaka dil olacak
    2nci sosyal aktivitelere katılacaksınız önemsiz gibi görünsede gerçekten çok önemli birşey
    3ncu olarak insan ilişkileriniz çok iyi olacak bu konuda kendinizi nasıl geliştirirsiniz sosyal aktivitelerde seminerlerde vs

Memnun oldum.Ne yazık ki daha bölüm okumuyorum hazırlıktayım
    Kesinlikle öyle dersler kadar insan ilişkilerinde başarılı olmakta çok önemli.İnsanda özgüven olmalı.En önemlisi girişken ve yaratıcı olmalı.Bu söylediklerimin hepsi sosyal faaliyetlerde aktif olmaktan geçer.İnsan katıldıkça sosyal ortama kendine olan özgüvenide artıyor..

• quote:

Evet.

Marmara Üni. hangi bölüm?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Partis Temporus

jeofizik okuyorum ne yapacağım bilmiyorum ?

Jeoloji okuyorum ne yapacağımı biliyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bmurat07

quote:

1nci mutlaka dil olacak

Memnun oldum.Ne yazık ki daha bölüm okumuyorum hazırlıktayım
    Kesinlikle öyle dersler kadar insan ilişkilerinde başarılı olmakta çok önemli.İnsanda özgüven olmalı.En önemlisi girişken ve yaratıcı olmalı.Bu söylediklerimin hepsi sosyal faaliyetlerde aktif olmaktan geçer.İnsan katıldıkça sosyal ortama kendine olan özgüvenide artıyor..

+1

Ben 35-40 kadar İnsanın Önünde sunum yaptım 8-10 kere.

Herşey kendini geliştirmekte biter. Yoksa sokak dolu. muh.

• İş konusunda kaygım yok ama bölümümden nefret ediyorum.
  • Artık öle bi zamanda yaşıyoruzkı aslında hep aynı zamanda yaşıyorduk

Aöf okuyorum inanınkı hiç pişman degılım nedenmi ?

Birçok fabrika var bildigim daha yasım 18 örnek verecek olursak bizim fabrikada bi kaliteci birşey yaptıgı yok kebab iş sırf uni diploması var diye orda oturdugu yerden zaman dolduruyor. ve bunun gıbı bır cok rahat işe atanabılırsın diplomayla. Ama asgari ücret alırsın.

Ha kendını geliştirirsin arkadaşların dedıgı gibi iyi bi üni sana aylık 1.5 milyarın altına düşürmez. niye işin rahat olur o kadar.

Yani üni diploman varsa her zaman rahatsındır yorulmazsın. Sadece kendi nitelikligin ve diploma seviyen senın maaşını belırler o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: l Mr. Lawyer l

quote:

Evet.

Marmara Üni. hangi bölüm?

Fen Edebiyat Kimya Lisans okuyorum, ama gene de umutluyum başkan Sen Hukuk sanırım, eğer öyleyse şu an yaşadığın gerçek, belki de binlerce kişinin hayalidir. Cümleye gel

• Okumaya bağlı olmayarak umutsuz bakıyorum
  • Umutluyum gayet
  • quote:

Fen Edebiyat Kimya Lisans okuyorum, ama gene de umutluyum başkan Sen Hukuk sanırım, eğer öyleyse şu an yaşadığın gerçek, belki de binlerce kişinin hayalidir. Cümleye gel

Aynen ben hukuktayım.Seviyorum okulumu ve bölümümü ama yine de kaygılarım var gelecekle ilgili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Law Master -- 4 Aralık 2011; 12:19:13 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.