Daha 1.5 ay oldu başlayalı ama yoruldum. Gerçekten yoruldum. Hocaların istekleri, proje saçmalıkları, yolculuk, masraflar vs bitmiyor. Bitmiyor. En son ne zaman adam akıllı rahat bir nefes aldım bilmiyorum neredeyse. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 10 Kasım 2021; 16:35:23 > |
Üniversite öğrencisi olmak ne zor işmiş ya.

-
-
ne okuyon moruk
-
İlk üniversitemi örgün bitirmiştim, ikincisinde açığa geçtim, her derse 2-3 saat ayırmak insanı yoruyor.
-
2 yıllık elektrik hocam. 2.sınıfım.
Keşke tek ilgilenmem gereken şey sınavlar olsa diyorum. Daha ilk haftadan proje işiyle uğraştım. Çıktılarla, araçlarla uğraşıyorum. Yolculuk da çok masraf.
Keşke şu sorumluluklarımın hepsi bitse.
-
Valla hocam. Adam ara vermeden 2 saat ders anlatıyor. Dersle hiç ilgilenmeyip enerjini harcamasan bile yoruluyorsun pestilin çıkıyor.
-
elektrik ve elektronik kadar saçma şey yok. O kadar aşırı gereksiz şeyler öğrenmek yerine bir yerde staj görüp kendimizi geliştirsek 100 kat daha iyi
-
Katılıyorum.
-
Elektrik elektronikte kafayı kırmadan 4 yılda mezun olma challenge yapıyorum
-
Elektrik elektronikle hobi olarak ilgilenen birisi olarak, öğrenebildiğiniz kadar öğrenin diyorum.
Sınav geçme gayreti ayrı bilgi edinme gayreti ayrı.
-
Üstüne bi de mezun olunca iş yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X