Şimdi Ara

Üniversite öğrencisi için araç tavsiyesi?(Scirocco sipariş verildi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
2.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aklımda volvo c3 115 bg dizel veya volvo s40 115 bg dizel modelleri var.Sizce uygun mudur?İçlerinde en alınası araç hangisidir?Bunlara alternatif 50bin tl civarı üniversite öğrencisi aracı tavsiye eder misiniz?
    Teşekkür ederim
    Scirocco 1.4 160 hp berilyum grisi sunrooflu araç siparişimizi verdik.Beklemedeyiz =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Death. -- 9 Aralık 2010; 20:39:38 >

• Veya bunlara alternetif volkswagen scirocco nasıldıır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Death.

Veya bunlara alternetif volkswagen scirocco nasıldıır?
    Dam üstünde saksağan vur beline kazmayı

önce hangi sınıf araç alacağınıza karar verin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

Dam üstünde saksağan vur beline kazmayı

önce hangi sınıf araç alacağınıza karar verin bence

Alıntıları Göster
    Ben de öğrenci c30 sahibiyim.Guiletta ya da c30 tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CThirty

Ben de öğrenci c30 sahibiyim.Guiletta ya da c30 tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Guiletta-scirocco-C30..

Ben olsam DSG scirocco
  • Benim de aklımda sürekli c30 var.Giuiletta nın 2.elinin pek iç açıcı olmayacağı kanısındayım.Yanlış mı düşünüyorum?
  • quote:

Benim de aklımda sürekli c30 var.Giuiletta nın 2.elinin pek iç açıcı olmayacağı kanısındayım.Yanlış mı düşünüyorum?
    Volvo'nun da üst modelleri dışında ikinci eli çok iyi değildir. Kırmızı Julyetta alırsan uzun süre kullanırsın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paramedik 112

Volvo'nun da üst modelleri dışında ikinci eli çok iyi değildir. Kırmızı Julyetta alırsan uzun süre kullanırsın bence.

Alıntıları Göster
    2.El piyasasını düşünüyorsan scirocco işte her yol scirocco'ya çıkıyor..1.4 motor vergisi hiç birşey fazlada yakmaz 160 Hp fena değildir yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Dominic- -- 5 Aralık 2010; 19:36:59 >
  • Bugün scirocco 1.4 160 hp lik versiyonu ve c30 115 bg versiyonu ile deneme sürüşü yaptım.scirocco çok güzel bir araç ancak fiyatı aşıyor beni.hem de dizel bir araç istiyorum malum benzin fiyatları =) c30 çok güzel araç.çok beğendim.Bu araçlardan başka önerebileceginiz araç var mıdır?2.eli kötü araç tercihim değil ayrıca.
  • quote:

Bugün scirocco 1.4 160 hp lik versiyonu ve c30 115 bg versiyonu ile deneme sürüşü yaptım.scirocco çok güzel bir araç ancak fiyatı aşıyor beni.hem de dizel bir araç istiyorum malum benzin fiyatları =) c30 çok güzel araç.çok beğendim.Bu araçlardan başka önerebileceginiz araç var mıdır?2.eli kötü araç tercihim değil ayrıca.
    Suzuki Swift, SX4, Hyundai i30'a bak bir de, hoşuna gidebilir.
  • quote:

Bugün scirocco 1.4 160 hp lik versiyonu ve c30 115 bg versiyonu ile deneme sürüşü yaptım.scirocco çok güzel bir araç ancak fiyatı aşıyor beni.hem de dizel bir araç istiyorum malum benzin fiyatları =) c30 çok güzel araç.çok beğendim.Bu araçlardan başka önerebileceginiz araç var mıdır?2.eli kötü araç tercihim değil ayrıca.

2 el scirocco 50 bine donanımlı bulunabilir ayrıca zaten 0 o civarlarda aralıkta kampanyalar var. ikince el dizel megane coupe az km çok rahat 40 civarına bulunur
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

konuyu açan arkadaşın baktığı araçlara bakıp tavsiyede bulunsanız daha mantıklı olmazmı? scirocco ve c30 diyor adam siz swift sx4 ve i30 diyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maniakcocukcyp

quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

konuyu açan arkadaşın baktığı araçlara bakıp tavsiyede bulunsanız daha mantıklı olmazmı? scirocco ve c30 diyor adam siz swift sx4 ve i30 diyorsunuz.

OK?

quote:

Aklımda volvo c3 115 bg dizel veya volvo s40 115 bg dizel modelleri var. Sizce uygun mudur? İçlerinde en alınası araç hangisidir? Bunlara alternatif 50bin tl civarı üniversite öğrencisi aracı tavsiye eder misiniz?
    Teşekkür ederim

• Hocam araç kesinlikle 2.el olmayacak babam 2.el almayı kabul etmiyor.Yarın gidip bir de megane 3'e bakacağım.i30 da güzel seçenek aslında motoru çekişi güzel araç.1.6 115 ps seçeneği de alınabilir.şimdi ortaya şunlar çıkıyor
    1-c30
    2-megane 3
    3-i30

yarın bir gidip fiyat alacağım hepsinden.Ve deneme sürüşü de yapmaya çalışacağım.sizce arasında en mantıklı olanı hangisi?

bu arada aklıma geldi yeni astra nın dizel versiyonları nasıldır?
  • quote:

Hocam araç kesinlikle 2.el olmayacak babam 2.el almayı kabul etmiyor.Yarın gidip bir de megane 3'e bakacağım.i30 da güzel seçenek aslında motoru çekişi güzel araç.1.6 115 ps seçeneği de alınabilir.şimdi ortaya şunlar çıkıyor
    1-c30
    2-megane 3
    3-i30

yarın bir gidip fiyat alacağım hepsinden.Ve deneme sürüşü de yapmaya çalışacağım.sizce arasında en mantıklı olanı hangisi?

Dostum Opel'e bulaşma derim. Megane ise öğrenci arabası değil bence ama iyidir o da. :) Volvo ve Hyundai içlerindeki en iyi seçenekler. Bütçe elveriyorsa dizel i30 memnun edecektir. İkinci elde de üzmez. Kararını araçları denedikten sonra ver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 6 Aralık 2010; 20:12:19 >
  • quote:

Hocam araç kesinlikle 2.el olmayacak babam 2.el almayı kabul etmiyor.Yarın gidip bir de megane 3'e bakacağım.i30 da güzel seçenek aslında motoru çekişi güzel araç.1.6 115 ps seçeneği de alınabilir.şimdi ortaya şunlar çıkıyor
    1-c30
    2-megane 3
    3-i30

megane coupe 1.5 dci Türkiye şartlarında en mantıklı spor araba bir depo 1000 km üzeri gidersin beyaz araç cam tavanlı harika duruyor. en fulunü pazarlıkla 50 bine bırakabilirler. otomatik vites istiyorsan ama 2011 de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paramedik 112

Dostum Opel'e bulaşma derim. Megane ise öğrenci arabası değil bence ama iyidir o da. :) Volvo ve Hyundai içlerindeki en iyi seçenekler. Bütçe elveriyorsa dizel i30 memnun edecektir. İkinci elde de üzmez. Kararını araçları denedikten sonra ver.

Alıntıları Göster
    honda cıvıc sedan hem oturaklı hem de içi genıs,ve genç işi bır ön konsolu var
    vw golf 6 1.4 tsi belkı 1.6 +dsg
    yeni opel astra

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

quote:

1-c30
    2-megane 3
    3-i30

megane coupe 1.5 dci Türkiye şartlarında en mantıklı spor araba bir depo 1000 km üzeri gidersin beyaz araç cam tavanlı harika duruyor. en fulunü pazarlıkla 50 bine bırakabilirler. otomatik vites istiyorsan ama 2011 de

Alıntıları Göster
    2-3 yaşında s60 alırım o paraya.....

• Megane'ın kronik sorunu var mıdır?Eğer yoksa alınabilir gibi duruyor.Hala c30 ve megane arasındayım.Peki audi a1 ler hakkında ne düşünüyorsunuz?Aracın yakıt tüketimi ve hızlanması gayet yerinde.fiyatları ne seviyededir?alınası bir araç mıdır?
  • quote:

Megane'ın kronik sorunu var mıdır?Eğer yoksa alınabilir gibi duruyor.Hala c30 ve megane arasındayım.Peki audi a1 ler hakkında ne düşünüyorsunuz?Aracın yakıt tüketimi ve hızlanması gayet yerinde.fiyatları ne seviyededir?alınası bir araç mıdır?

canlı gordün mu bılmıyorum ama ben gördüm fenerbahce stadının altındakı audıdede,mini cooper a rakıp dıyorlar bır de biraz zor,piyasa arabası olmaz,alman fiat 500
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.