Şimdi Ara

Üniversite Öğrencilerinden Üniversite Yorumları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
129
Cevap
19
Favori
41.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: illet1

quote:

Orijinalden alıntı: Reasonable

Kocaeli üniversitesi

Bologna zımbırtısı yüzünden öğrencilerin hayatının içine ediyorlar.Ben uniyi kazanınca yatıcam falan diyenler gelmesin buraya zira her üniden daha fazla çalşmanız gerekiyor.Geçme notu 65 ve bu olay sanırım birtek bizim okulda var.

Bologna ne oluyor tam olarak açıklayabilir misin?

Lisedeki geçme notu olan 45 bizde 65 oluyor ve en fazla %30 devamsızlık hakkın var yani bir dersten bir dönemde en fazla 4 hafta devamsızlık yapabiliyorsun hassas genelde nerdeyse tüm hocalar bu konuda.
  • quote:

quote:

quote:

Kocaeli üniversitesi

Bologna zımbırtısı yüzünden öğrencilerin hayatının içine ediyorlar.Ben uniyi kazanınca yatıcam falan diyenler gelmesin buraya zira her üniden daha fazla çalşmanız gerekiyor.Geçme notu 65 ve bu olay sanırım birtek bizim okulda var.

Lisedeki geçme notu olan 45 bizde 65 oluyor ve en fazla %30 devamsızlık hakkın var yani bir dersten bir dönemde en fazla 4 hafta devamsızlık yapabiliyorsun hassas genelde nerdeyse tüm hocalar bu konuda.

yuh ya o ne öyle devamsızlık neysede 65 olayı bayağı kötüymüş :/ Kocaeli rtv düşünüyordum... Bu bölüm hakkında bilgin varmı ?

• %30 devamsızlık olayı çoğu okulda var yani sonuçta ders saatine göre değişiyor devamsızlık hakkın.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kocaeli üniversitesi

yuh ya o ne öyle devamsızlık neysede 65 olayı bayağı kötüymüş :/ Kocaeli rtv düşünüyordum... Bu bölüm hakkında bilgin varmı ?

Aklın varsa uzak dur hocam sınav haftası milletin yüzünden düşen bin parça oluyor fena yani.

• sakaryada 1/4 devamsızlığın var reis 16 hafta var 1 dersi ele alsak 16 ders var ve bunun sadece 4 üne girmemen gerekiyor 5. denemeyin diyo hocalar...
  • bilkentin ankarada olmasinin avantj veya dezavantjlari neler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barney Stinson 31 -- 17 Aralık 2011; 20:50:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ollicanolli

bilkentin ankarada olmasinin avantj veya dezavantjlari neler?

dezavantajı daha az sosyal imkan, avantajı ise öğrenciysen öğrenciliğini bilmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: radressss

quote:

Orijinalden alıntı: ollicanolli

bilkentin ankarada olmasinin avantj veya dezavantjlari neler?

dezavantajı daha az sosyal imkan, avantajı ise öğrenciysen öğrenciliğini bilmen.

ogrenciysen ogrenciligini bilmen lafini azcik daha acarmisin?
  • YAZILANLARI OKUMAMIZ YARARIMIZA !!
    arkadaşlar ben melikşah üniversitesinde okuyorum keşke melikşah üni. okumaz olaydım
    okulda kampus e benzer hiç biryer yok, adam akıllı zamn geçirecek eğlence bir ortam yok
    eğitime gelince kesinlikle tavsiye etmem,
    yonetim açısından da çok ama çok sıkıntılar var mesela fen edebiyat fakültesindeki kantindeki çalışan kişi ile çok sorunlar yaşanıyor okulda kasada duran bayanla , bunun üzerine okuldakı yonetime şikayette duyurusunda bulunduk ama hiç kimse birşey yapmadı. cok citti konularla ilgili dilekçe veriliyor ama ben birine bile cevap verildiğine raslamadım. bikere yonetim denen birşey yok . özel okul olduğundan dolayı o kantin sorununu bile uğraşıpta halletmediler bukadar olur yani. kantinimiz gerçeten çok pahalı ve kantınde çalısam kasadaki bayan kişiye göre fazla para dahi aldığı oluyor bu gibi durumları yonetime bildirmemize rağmen hiç birşey yapılmadı o çalışanla ilgili. VE YONETİM KESİNLİKLE BU KANTİNDEKİ KASADAKİ ÇALIŞAN BAYANLA İLGİLİ OKADAR ŞİKAYET GELMESİNE RAĞMEN HİÇ BİRŞEY YAPMADI .
    okulda nerdeyse oğle arasında oturacak yer yok zaten toplam iki tane fakultesi var şu an oğretim veren öğrenciler nereye oturacağını şaşırıyor. çok tıkış tıkış okul.
    aradaşlar şimdiki aklım olsaydı kesinlikle melikşah üni. tercih etmezdim parasıyla yani özel okuyanlar bile parasıyla rezil oluyorlar. BNCE TERCİH ETMEYİN.

• Merhaba?Ben eskişehir osmangazi üniversitesi bilgisayar mühendisliği hakkında bilgi alıcaktım?Kocaeli üniversitesinde bilgisayar mühendisliği okuyorum ve geçiş yapmak için başvurucam bu nedenle daha iyi ve daha kötü bir fikri olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenex

Akdeniz Üniversitesi-Antalya
    Bölüm: İşletme
    Sınıf:-
    Hazırlık: Evet

Söylemek istediğim çok şey var ama yorucu olmasın diye maddeliyorum.

+++
    -Muazzam büyüklükte kampüsünün olması
    -Havaların sıcak olması(öğrenciye yakıt parası gerek yok. Sadece 1 ay elektrikli yeter)
    -Geçen sene Türkiye'de yılın üniversitesi seçilmiş olması
    -Şehre yakın olması (5m migros, özdilek avm, lunapark, deniz...)
    -Sosyal etkinliğin zirvede olması (Parüşütçülük, dalgıççılık, gitar, metal, rap, kitapseverler, sinemaseverler, mağaracılık, dağcılık ve birçoğu)
    -Sosyal klüplerin aktif olması (Vakit yetiştiremediğimden istediğim klüpleri elemek zorunda kaldım. Artık kalanlar seneye)
    -Yeşillik alan
    -Hazırlık eğitici
    -Kampüs içi belediye otobüsünün ücretsiz olması(öğrenci kimliği ile)

---
    -Yaz aylarında havadaki fazla nem mahvedici duruma gelebiliyor.
    -Sıcak memleket ve tatil beldesi olmasından dolayı okulun çoğunluğunu ameleler ve idealist olmayan insanların oluşturması.
    -Okul çevresinde kiraların yüksek olması (Min. 400 okuldan uzaklaştıkça kiralar düşüyor)

Eğer sosyal bir kişiliğiniz varsa, spor ve aktiviteler sizin için yorucu değil, amaçsa kesinlikle beğeneceksiniz :) (Boş vaktim olmuyor, sürekli koşuşturmaca sürekli sosyallik)

Sıcaklıkla ciddi sorununuz varsa sizin için bazı dönemler işkenceye dönebilir.(Kayda geldiğim günlerde günde 4 tişört değiştiriyordum. Ani terleme sonucu vücudumda alerjik kaşıntı ve yaralanmalar meydana geldi)

Hocam gaziantepte mimarlık mı yoksa dokuz eylülde inşaat mı?

• Yaşar Ün. & iç mimarlık hakkında yorum yapabilcek olan ??
  • hocam on dokuz mayıs hukuk nasıl acaba kampüs çarşambada diyorlar akademik egitimi felan nasıl yardımcı olabilirmisin
  • murat20 kullanıcısına yanıt
    İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ

MİMARLIK

ENDÜSTRİ

aramızda buralarda okuyan varsa okulu değil de bölümü anlatabilir misiniz=?
  • bu mesaj değiştirilmiştir zaman aşımından dolayı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uhnmkj -- 26 Kasım 2016; 23:10:0 >
  • bu mesaj değiştirilmiştir zaman aşımından dolayı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uhnmkj -- 26 Kasım 2016; 23:8:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heroes60

hocam on dokuz mayıs hukuk nasıl acaba kampüs çarşambada diyorlar akademik egitimi felan nasıl yardımcı olabilirmisin

ben samsunda yaşıyorum samsunlu değilim ama samsun çok güzel sosyal açıdan sıkıntı çekmezsin atakum tarafı özellikle. arkdşım okuyor memnun eğitiminden de.çarşamba da olması çok sıkıntı ama. merkezde değil çarşamba da yurt bulman gerek yok her gün o yol çekilmez yani. Çarşambanın da merkezle pek alakası yok samsunun çarşambalısı meşhurdur diyelim hafifleterek :) .ama sonuçta hukuk okuyacaksın. Çok da düşünme.
  • hocaları nasıl oranın ve ders durumları geçme durumu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heroes60

hocam on dokuz mayıs hukuk nasıl acaba kampüs çarşambada diyorlar akademik egitimi felan nasıl yardımcı olabilirmisin

Merhaba, ben samsunda doğdum hala burada yasiyorum.hukuk fakültesi carsambada sanayi gibi biryer ortam cok kötu sosyal hayatin sifir olur aman diyeyim.
    Kisaca akliniz varsa omü ye tıp birde dis harici gelmeyin akliniz varsa daha guzel yerler var yavv.Eger dersen hic mi sosyal hayat yok? Tabiki var merkezde atakum taraflarinda falan iste 1 tanede avm yapildi o da azda olsa renk katti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.