Şimdi Ara

Üniversite mezunu tecil işlemi otomatik mi oluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar üniversite yeni bitti. 60 gün icinde askerlik şubeye gidin yaziyor. Bugün gittim gerek yok gelmene yeni kanun çıktı otomatik tecil edilir , Daha e devlet daha guncellenmedi dediler.Riske atmak istemiyorum. Varmı yakın zamanda bu şekilde başına gelen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 28 ağustos gibi mezun oldum baktıgımda 60 gün içinde şubeye gidin falan yazıyordu.5-6 gün sonra tekrar baktıgımda 31/12/2022 ye ertelemişler. Biraz bekleyin ertelemezler ise şubeye gidin bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightawolf7 -- 19 Ekim 2020; 21:28:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightawolf7

28 ağustos gibi mezun oldum baktıgımda 60 gün içinde şubeye gidin falan yazıyordu.5-6 gün sonra tekrar baktıgımda 31/12/2022 ye ertelemişler. Biraz bekleyin ertelemezler ise şubeye gidin bence

Teşekkür ederim cevabınız için. Mezun olalı 40 gun oldu. Askerlik durum belgesinde okuduğu için 31.12. 2022 kadar tecilli yazıyor ama okulu bitirdiyseniz 60 gün için de gidin yazmışlar. Sizde hiç böyle bir ibare yokmuydu acaba askerlik durum belgenizde? Yoksa direk tarih yazılıp mezun olduğu için tecil edilmiştir gibi bir ibaremi var.?

• @hmT kullanıcısına yanıt

bende o kadar sürmedi 5-6 gün sürmüştü sizdekinden yazıyordu bendede 2021 sonuna kadardı süresi. şuan Erteleme nedeninde Mezun/Terk Erteli 2022 sonuna kadar yazıyor.

• Artık mezun bilgisi edevlete giriliyor, muhtemelen msb oradan alıyor bilgiyi. Yoğunluk olmasın diye.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightawolf7

bende o kadar sürmedi 5-6 gün sürmüştü sizdekinden yazıyordu bendede 2021 sonuna kadardı süresi. şuan Erteleme nedeninde Mezun/Terk Erteli 2022 sonuna kadar yazıyor.

bende problem var demekki. askerlik şube almıyor içeri . telefonlarıda açmıyor :) kaldım böyle. sağolun cevabınız için

• quote:

Orijinalden alıntı: Tmp341

Artık mezun bilgisi edevlete giriliyor, muhtemelen msb oradan alıyor bilgiyi. Yoğunluk olmasın diye.

edevlette mezun olduğum görülüyr. 45 gün geçti üzerinden baktım bir güncelleme yapılmamış mezun durumundan tecilli diye. bir problem var sanırım fakat anlayamadım. sağolun cevabınız için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @hmT -- 21 Ekim 2020; 17:57:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Üniversite mezuniyetin görünüyor mu bari?

• quote:

Üniversite mezuniyetin görünüyor mu bari?

evet görünüyor. hatta üstüne not düşmüş okul devam ettiği sürece 2022 kadar tecilli. bittiyse başvurun demiş.

Dilekçe ver, elden olmuyorsa postayla.

Şu sevk dönemi geçsin bakarlar telefonlara, susmuyor telefonlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tmp341 -- 21 Ekim 2020; 18:0:31 >
  • quote:

Dilekçe ver, elden olmuyorsa postayla.

Şu sevk dönemi geçsin bakarlar telefonlara, susmuyor telefonlar.

Denesem mi acaba :) başka bir arkadaşa da mı benim gibi denmiş onu merak ettim. belki vardır forumda biri

• 1-2 hafta tamam ama 45 gün fazla. Kapıdan elden dilekçe falan ver.

• Tmp341 kullanıcısına yanıt

bende öyle düşündüm pandemiden dolayı yoğunluk vardır diye. bakalım 2 gün oldu sürekli arıyorum.

Aramaya 2 gün önce başladıysan olmaz. Ay sonu sevkler olacak diye telefonları düşüremezsin.

• quote:

Aramaya 2 gün önce başladıysan olmaz. Ay sonu sevkler olacak diye telefonları düşüremezsin.

bu ay sonundan sonra rahatlar mı diyorsun? kasımın 4 üne kadar vakit var

• Git gel mis gibi. Aradan çıksın gitsin.

Şu aralar yeni celp gidecek olması lazım. Kafalar çok karışık, pandemi de var diye millet telefona yüklenir.

• Locaste Siarnaq kullanıcısına yanıt

Hocam 6-7 ay çalışmam lazım.onumuzdeki sene gidicem inşallah

• Tmp341 kullanıcısına yanıt

Baktım biraz forumada dediğiniz gibi pandemiden dolayı karışık ortalık. Beklicem artık. Ara ara denerim ulaşmayı . Sağolun yardimlarinz icin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.