Şimdi Ara

ÜNİVERSİTE KAYITLARI-ASKERLİK TECİL İŞLEMLERİ HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 97 Kasım doğumluyum. 2015 te liseden mezun oldum,1 sene açıktaydım. Bu sene inşallah yerleşeceğim bir yerlere fakat tecil ettirmem gerekiyor mu askerliği,yoksa üni.ye kayıt yaptırınca otomatik olarak sistem atıyor mu? NOT:30 Aralık 2016 ya kadar süresi varmış yoklamanın.

• ben de merak ediyorum
  • Ben de seninle aynı durumdayım şubeye gittim sordum, okulun tecil edeceğini ama yine de 2016 yılının Aralık ayında kendimizin kontrol etmemiz gerektiğini söyledi
  • MysticRhyme kullanıcısına yanıt
    Çok sağ ol cevabın için fakat bi sıkıntı var ÖSYM'nin kayıtta lazım olan evraklarda şöyle diyor;
    "Askerlik çağına gelmiş veya daha yukarı yaştaki erkek adaylar için ilgili askerlik şubesinden alınacak “bir fakülte veya yüksekokula kaydolmasında askerlikçe bir sakınca olmadığı”na dair belge"
    Üniversiteye kayıt için gittiğimde bu belgeyi bana sorarsa diye düşünüyorum,sonuçta kapıdan dönüp tekrar tekrar gitmek olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaintsComming

Çok sağ ol cevabın için fakat bi sıkıntı var ÖSYM'nin kayıtta lazım olan evraklarda şöyle diyor;
    "Askerlik çağına gelmiş veya daha yukarı yaştaki erkek adaylar için ilgili askerlik şubesinden alınacak “bir fakülte veya yüksekokula kaydolmasında askerlikçe bir sakınca olmadığı”na dair belge"
    Üniversiteye kayıt için gittiğimde bu belgeyi bana sorarsa diye düşünüyorum,sonuçta kapıdan dönüp tekrar tekrar gitmek olmasın.

Kayıtta bir sıkıntı olacağını sanmıyorum dostum dediğim gibi aynı şartlardayım böyle söylendi bana
  • En kötü okula inzibat gelir kanka rahat ol sıkma kendini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TekDerdiDersler kullanıcısına yanıt
    Cool story bro
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik tecil hakkında
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.