Şimdi Ara

ÜNİVERSİTE KAYIT SİLDİRECEKLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bununla ilgili forumdaki çoğu konuyu okudum, yorumlara göre öğrenci işlerinin kaydı sistemden düşürmesi kimi üniversitelerde 2-3 gün kimi üniversitelerde 1 haftayı buluyordu. Dün Ankara üniversitesindeki bizim fakültenin öğrenci işlerine gittim, merkez kampüsteki öğrenci işleri daire başkanlığı siliyor biz silemiyoruz, silme işlemi bazen uzayabiliyor yerleseceginizden eminseniz gidin sildirin şimdiden dedi.

Merkez kampüsteki öğrenci işleri daire başkanlığına gittim, oradaki görevli fakültenin kütüphanesinden, kütüphaneden aldığın kitap olmadığına dair belgeyi al getir, 1 günde sistemden düşürürüm kaydını dedi.
    1 gün deyince şaşırdım tekrar sordum cidden aynı gün hallederim dedi adam. Ben biraz daha bekleyim o zaman dedim çıktım.

Sizde durumlar nasıl beyler, sizin öğrenci işleri ne diyor ? Siz nasıl bir yol izleyeceksiniz ?

ÖSYM cuma günü akşam açıklayıp, pazartesi günü kayıtları başlatırsa sıkıntı büyük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deoksiribonükleotit -- 28 Ağustos 2018; 18:0:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benim anlamadigim bir sey var osym gecen senelerde 3-5 gun kayitlardan once acikladiysa sizler nasil sildirdiniz ???O zaman sorun yoksa simdi de olmaz.
  • Kayıt tarihleri değiştirilebilir zor bir sey değil.3 Eylülde açıklanabilir diye düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de çok arada kaldım ikçüde kaydım vardı sildirsem ne kadar sürede sistemden düşer acaba bir de %100 yerleşir miyim onu da bilmiyorum bi talihsizlik olur yerleşemem bu sefer daha kötü olur. Yapacağınız işi mikeyim ya. Gerçekten yaz tatili boyunca stresten kafayı yedim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Klord kullanıcısına yanıt
    Hocam geçmiş senelerde yerleşme sonuçları ile kayıt tarihleri arasında daha fazla zaman varmis

• ÖSYM öğrencileri o kadar düşünür mü sizce hocam

• KANKA BEN DE ANKARA ÜNİVESİTESİN DE MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ HAZIRLIK ÖĞRENCİSİYDİM DE 2 YIL HAZIRLIK HAKKIM DOLDUĞUNDAN DOLAYI MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ÖĞLERİNCİ İŞLERİN DE Kİ İLE MAİL İLE GÖRÜŞTÜĞÜM DE KAYDIMIN ZATEN ÜNİVERSİTE GENEL KURULU TARAFINDAN SİLENECEĞİ SÖYLEDİLER BEKLİYORUM AMA PAZARTESİ DE KAYITLAR VAR NORMALDE ATILMAM LAZIM HAZILIKTAN 2 YIL DOLDU AMA NEDEN BU ZAMANA BIRAKTILAR BİLMİYORUM YA YARIN SABAH BİDAHA ARAYACAĞIM NAPTINIZ DİYE AMA BAKALIM.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite Kayıt Sildirmek
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hz. Kağan H kullanıcısına yanıt
    Hocam Tandoğandaki öğrenci işleri daire başkanlığına gidin, 1 günde sileriz diyorlar

• Uludağ üniversitesi için konuşuyorum tüm işlem(diploma alma sistemden silme vs) toplamda 2 saat sürdü uğraştırmıyorlar fazla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TOBB ETÜ'den aldıracağım kaydımı yarın. Tercihler açıklandıktan sonra yapacaktım ama sıralamama güvendiğim + zamanın çok sıkışacak olmasından dolayı yarın halletmek istedim. Okul yurdundan çıkışımı okulu bıraktığımda yani ocak ayında halletmiştim son dönem zaten ders vb seçmedim ama resmiyette oranın öğrencisi gözüküyorum bir sıkıntı doğmaz diye umuyorum. Bize hangi belgeleri verecekler ve genel olarak ne isteyecekler bilgilendirebilir misiniz ?
  • deoksiribonükleotit D kullanıcısına yanıt
    dogru. benimkini oyle yaptilar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deoksiribonükleotit

Hocam Tandoğandaki öğrenci işleri daire başkanlığına gidin, 1 günde sileriz diyorlar
    kanka gaziantep de yaşıyorum ondan gidemiyorum yani ama hazırlık hakkım dolduğu için kendileri bu hafta kaydımı sileceklerini söylediler yani sizin birşey yapmanıza gerek yok dediler bilmiyorum yarın gene arayacam pazartesi kayıt var yani nasıl olucaksa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.