Şimdi Ara

Üniversite kayıt (askerlik sorunu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar izninizle size sormak istediğim birkaç sorum var.Cevaplarsanız sevinirim.

1)Şuan 22 yaşındayım.Bu sene tekrardan sınava girip istediğim bölüme gitmek istiyorum.Kazanırsam 23 yaşında olacağım.
    Yeni üniversiteye kayıt olurken askerlik ilişikliği sorun olur mu? Sorun olursa ne yapmam ve nasıl bir yol izlemem lazım.

2) Şuan üniversitede 3.sınıfa geçtim ve 3.kez alacağım birkaç ders var.Bu dersler için katkı payı ücreti ödemem gerekiyor mu(araştırdığım kadarıyla ödenmiyor ama yine de size sormak istedim)

Teşekkürler.

• Askerlik konusunda birşey diyemeyeceğim ama bildiğim kadarıyla ders için herhangi bir ücret yatırman gerekmiyor. 4 sene aynı dersi alan arkadaşlarım vardı onlardan biliyorum. Bölümün kaç senelikse o seneyi aşınca ödüyorsun. Yine de araştırabilirsin.
  • Teşekkür ederim cevabın için.
  • dostum 29 yaş sonuna kadar lisans bitirme şartı var o zaman kadar herşey serbest sanırım
  • Teşekkürler cevabınız için
  • merhaba arkadaşlar askerliğim şuan 14/09/2018 tarihine kadar tecillli ve şuan yüksek lisasnda son yarıyılında kayıtlıyım 2018 yılı şubat ayında mezun olacam mezun olunca 1 yıl daha tecil hakkım var mı ?? 89 doğumluyum bu arada
  • hasodayı kullanıcısına yanıt
    Onu askerlik şubesine gidip sorman daha iyi olur. Ama ben yok diye biliyorum ( doktora yaparsan bundan sonra var diye biliyorum.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.