Şimdi Ara

Üniversite, İstanbul, Şehirdışı, Para... (+20 Gelsin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, benim burada leş gibi bir hayatım var. Okulu 3.sınıfta bıraktım. Konu açmıştım belki bazılarınız hatırlar.
    Kritik bir karar aşamasındayım. Şimdi benim burada bir evim var. Evi kiraya verip kira parasıyla Şehirdışında okumak istiyorum. Gitmek istememin belli başlı sebepleri var. Ailevi, psikolojik... Rahatlamak, eskisi gibi zinde olmak istiyorum. 22 yaşındayım ama 50 yaşında gibiyim şuan resmen, bitiğim.
    Böylece hem farklı bir düzen kurup sosyal çevre edinirim hemde Türkçe Öğretmenliği gibi İletişim fakültesine nazaran daha iyi bir bölüm okurum.
    Şuan işimde yok okulumda yok. Sıfırdan başlayacağım herşeye... Anne-baba ayrı.

Sizce kendi evimde tek başıma istanbulda üniversite mi okuyayım?
    Yoksa İzmir-Antalya gibi kafama yatan bir şekilde istediğim bölümü okuyup psikolojik olarak rahatlamak üzere mi atılım yapayım ?
    Çünkü burada gerçekten hiç iyi değilim...

Aile hayatım leş gibi 20 senedir kavga dövüş, 5 yıllık kız arkadaşımdan ayrıldım pompalıyla öldürcem kızı nerdeyse, Arkadaş çevremi uyuşturucuya kurban verdim. Bende uzun süre kullandım şuan aşırı şekilde alkol tüketiyorum yoksa elim ayağım titriyor. Neden bilmiyorum ama hiç iyi değilim. Sanki buradan gitmem gerekiyormuş gibi hissediyorum. Meslek edinip ve kafamı açıp İstanbula döndüğümde zaten kendi evim olduğu için rahat ederim diyorum.
    Psikolojik sıkıntılar nedeni ile işimden ayrıldım okuluda dayanamayıp bıraktım, Kardeşinize yol gösterin...

Hiç iyi değilim, uzun süredir...

• sen o alkolü bırakmadın sürece hiç bir şey yapamazsın kardeş. Elim ayağım titriyor içmeyince diyorsun, git doktora görün
  • Aykırı bir insan olduğum için girdim konuya 17 yaşındayım. Şimdi de gidiyorum
  • Bende yasadim buna benzer seyler. Allah yardimcin olsun.Bu hayatta kendin icin yasayacaksin once. Once can sonra canan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Gitmek istediğin yere git ama gittiğin yerden geri dönemezsin, gemileri yakmalısın.Yoksa yalama olur hiç bi okulu bitiremez bi baltaya sap olamazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Emir

Gitmek istediğin yere git ama gittiğin yerden geri dönemezsin, gemileri yakmalısın.Yoksa yalama olur hiç bi okulu bitiremez bi baltaya sap olamazsın

Yok yok, burda bir işim kalmadı hocam. Ne dostum, ne ailem, ne sevgilim, ne işim, ne de okulum kalmadı. Sıfırım.
    Dediğim gibi tek evim var. Onu sermaye yapıp bir şekilde hayatımı kurmalıyım.
    Gitmek istediğim yer İzmir. Bu sene tüm paramı dersaneye verdim LYS için.
    Bu kafa ve psikoloji ile zaten benden amele bile olmaz, biliyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aferin tüm paranı dershaneye ver dershaneler para tuzagı.Bu kafayla türkçe ögretmeni bile olmazsın.Git bir psikologa görün.Sonra evi kiraya ver İzmirde bir bölüm oku
    gene 1 sene beklemen gerekicek direk izmire yerleş bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: JanBaV

aferin tüm paranı dershaneye ver dershaneler para tuzagı.Bu kafayla türkçe ögretmeni bile olmazsın.Git bir psikologa görün.Sonra evi kiraya ver İzmirde bir bölüm oku

Dersane motivasyon olur diye gittim para verdim. Bende meraklısı değilim elbet.
    Belli bir disipline girersem daha iyi olur diye düşündüm. Sabah Kalk, Öğlen etüdlere gir. Çalışan insanları gör gaza gel.
    Psikoloğa gittim, asıl onlar para tuzağı gibi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naperva

quote:

Orijinalden alıntı: JanBaV

aferin tüm paranı dershaneye ver dershaneler para tuzagı.Bu kafayla türkçe ögretmeni bile olmazsın.Git bir psikologa görün.Sonra evi kiraya ver İzmirde bir bölüm oku

Dersane motivasyon olur diye gittim para verdim. Bende meraklısı değilim elbet.
    Belli bir disipline girersem daha iyi olur diye düşündüm. Sabah Kalk, Öğlen etüdlere gir. Çalışan insanları gör gaza gel.
    Psikoloğa gittim, asıl onlar para tuzağı gibi geldi.

Psikologlar para tuzagı evet ama 1 kere gitmeni kast etmiştim onuda yapmışsın.
    Dershane Sıradansa Yazılmandan fayda var ama İyi dershane diye tüm parayı carcur etme demek istedim
    Neyse uyuşturucu ve alkolden uzak durdugun sürece hayatın düzene girer

• Sen öğretmen olma kardeş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombi

Napıcaksın Türkçe öğretmeni olup manyak mısın?

Bak şimdi, İzmirde 4 tane vakıf üniversitesi var. Otur adam gibi YGS-LYS çalışıp bu üniversitelerden birinden %50 burs kazanmaya bak, ama adam akıllı bir bölüm. (İnan bana hiç zor değil)

Sat evi. Tabii evin değeri ne bilmiyorum da, 40-50 kağıt üniversite eğitimi için gitse, geriye yine en kötü bi 50 bin daha kalır heralde. Onla da İzmirde 4 sene adam akıllı yaşarsın gayet çar çur etmezsen.

Ben İstanbul Üniversitesi İletişim fakültesini bıraktım. Sözelde elle tutulur tek bölüm türkçe öğretmenliği.
    Hem devlet şartlarında özel sektörde ki gibi sabaha kadar eşşek gibi çalışmam.
    Evin değeri 180 Bin TL. Evi satıp parayı yemeyi düşünmüyorum hocam, kira geliri ile gitmek istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: seninhesabin

Sen öğretmen olma kardeş

Neden hayatını düzene sokmaya çalışıp pis şeylerden sıyrılanlar öğretmen olamıyor mu ?
    Aksine anlatı becerim hadsafhadadır. Türk Diline ve Edebiyatına aşırı derecede ilgi duyuyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.