Şimdi Ara

Üniversite Hayatı Yalnızlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
2.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar üniversitede özel yurtta kalıyorum odada tek kişiyim yurttakiler kafama göre değil çok şımarıklar.ben sessiz sakinim.okulda pek arkadaş yok tek başıma nasıl zaman geçer bilmiyorum bir de şimdi daha yeni gideceğim kendime tatil verdim ve evime alıştım gidince çok kötü hissedicem bi yardım edicek var mı

• Şımarıksalar senin için yapacak bir şey yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • devam zorunluluğu yok mu ? baya geç tarih
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur561

devam zorunluluğu yok mu ? baya geç tarih

1-2 ders harici pek sorun olmuyordu ilk dönem.zaten ilk hafta ders kayıtları olduğu için imzalar dikkate alınmıyor 2.hafta yok yazılırım sadece onları da gidince doldururum diye umuyorum
  • Gruplarda karıya kıza takıl sende, en güzel yöntemlerden biridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Gruplarda karıya kıza takıl sende, en güzel yöntemlerden biridir.

sınıfta bi kız var benim gibi sessiz sakin fakat ben hiç tanışamıyorum ne yapacağım bilemedim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: messimessipuyol

quote:

sınıfta bi kız var benim gibi sessiz sakin fakat ben hiç tanışamıyorum ne yapacağım bilemedim hocam

Git bir yerden bir şekilde muhabbet kurmaya çalış hayvanı ürkütmeden, üniversitede karı kızla takılmak yapılacak en iyi şeydir. Erkek erkeğe sap sapa takılmak amaçsız olur zaten... Hayatımızın çok büyük bir bölümünde erkek erkeğe sap sapa takılırız zaten, üniversitede etraf zam kaynıyorken değerlendirmekte fayda var. Üniversitede yapamazsan daha zor yaparsın... Karı kız çevresi olunca erkek çevresi olur zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversiteyi aşırı özlemek
    2 yıl önce açıldı
    Tıpçıların hayatı yok !!
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Git bir yerden bir şekilde muhabbet kurmaya çalış hayvanı ürkütmeden, üniversitede karı kızla takılmak yapılacak en iyi şeydir. Erkek erkeğe sap sapa takılmak amaçsız olur zaten... Hayatımızın çok büyük bir bölümünde erkek erkeğe sap sapa takılırız zaten, üniversitede etraf zam kaynıyorken değerlendirmekte fayda var. Üniversitede yapamazsan daha zor yaparsın... Karı kız çevresi olunca erkek çevresi olur zaten.

kız işine gelince kendime güvenemiyorum hocam çekiniyorum acaba hayır derse ne olacak sınıftayız sonuçta hep görüyorum.birde sorun o değil de evime alıştım okula nasıl alıştırıcam kendimi odada tek olarak kaldığım için biraz sıkıntı olucak

• Sanki benim hayatımı copy paste yapmışsın şerefsizim.Tek farkı ben mecbur okula gidiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şımarık değilsen hayat boyu yalnız olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: BigHarmon

Sanki benim hayatımı copy paste yapmışsın şerefsizim.Tek farkı ben mecbur okula gidiyorum.

neden mecbursun ki hocam.bende mecburum bitirmek zorundayım fakat imzayı sıkıntı etmiyorum evime gitme konu olunca
  • Çekinmeye devam edersen rezil bi 4 yıl geçirirsin.

Git barlara falan tek başına kızlarla, garsonlarla sohbet etmeye çalış, zaten bi daha yüzlerini görmücen çekinme tecrübe edin. Korkunu yen.

Sınıftaki elemanlarla da derslerde birkaç soru sor, espri falan yap muhabbet etmeye çalış, sonra ders aralarında kayna yanlarına.

Yurtta da tek kişilik odadan çık acilen. Yeni oda arkadaşının yanında da möl möl bakma etrafa, nasıl geçti okul falan sohbet kur. İlla ki kafana yatan bi arkadaş bulursun. Genelleme yapıp uzaklaşma çevrendekilerden, çoğu insan ortama girebilmek için farklı karakterlere giriyo bi süreliğine, sen de yap bunu ama özenti bi karaktere dönüşme, çok basit bi karakter izlenimi verebilirsin; bu sefer de kaliteli insanlar senden uzaklaşır.

Tekrar diyorum, çekinmeye devam edersen daha da kötü bi duruma düşeceksin. Konuşunca rezil olcağını falan düşünme sakın, mantıklı konuştuğun sürece kimse ne diyo bu salak demez sana. Sesin titremesin konuşurken, ezik bi karakter izlenimi yaratırsın senden uzaklaşırlar. Rahat ol, ne dedim lan ben diye düşünme konuşma sonrası.

• En büyük hatayı tek kişilik odada kalmakta yapmışsın,ünide tek kişilik odada mı kalınır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: osurgan

Çekinmeye devam edersen rezil bi 4 yıl geçirirsin.

Git barlara falan tek başına kızlarla, garsonlarla sohbet etmeye çalış, zaten bi daha yüzlerini görmücen çekinme tecrübe edin. Korkunu yen.

Sınıftaki elemanlarla da derslerde birkaç soru sor, espri falan yap muhabbet etmeye çalış, sonra ders aralarında kayna yanlarına.

Yurtta da tek kişilik odadan çık acilen. Yeni oda arkadaşının yanında da möl möl bakma etrafa, nasıl geçti okul falan sohbet kur. İlla ki kafana yatan bi arkadaş bulursun. Genelleme yapıp uzaklaşma çevrendekilerden, çoğu insan ortama girebilmek için farklı karakterlere giriyo bi süreliğine, sen de yap bunu ama özenti bi karaktere dönüşme, çok basit bi karakter izlenimi verebilirsin; bu sefer de kaliteli insanlar senden uzaklaşır.

Tekrar diyorum, çekinmeye devam edersen daha da kötü bi duruma düşeceksin. Konuşunca rezil olcağını falan düşünme sakın, mantıklı konuştuğun sürece kimse ne diyo bu salak demez sana. Sesin titremesin konuşurken, ezik bi karakter izlenimi yaratırsın senden uzaklaşırlar. Rahat ol, ne dedim lan ben diye düşünme konuşma sonrası.

hocam yurttakilerin hepsi aynı sevmediğim tipler konuşmaya gerek bile yok.odada tek başıma pc ile takılıyorum.sınıfta arkadaş var 1-2 takılıp ettiğim fakat kızlarla tanışamıyorum gidince bi kaynak yapmaya çalışıcam bi alışabilirsem okula

• Üniversiteye ilk gittiğim gün onlarında ilk gün heycanınını kullanarak iki ayrı kızla yiyiştim ama sonraki 4 sene hiçbir halt yiyemedim ... Sayılır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mob Associate

En büyük hatayı tek kişilik odada kalmakta yapmışsın,ünide tek kişilik odada mı kalınır?

2 kişiydim tek kişi oldum hocam ne zararı var ki rahat yatıyosun kendi odan gibi
  • quote:

quote:

En büyük hatayı tek kişilik odada kalmakta yapmışsın,ünide tek kişilik odada mı kalınır?

2 kişiydim tek kişi oldum hocam ne zararı var ki rahat yatıyosun kendi odan gibi

Yurt ortamının tadı ayrıdır,3 4 kişilik odalar idealdir. Okuldan arkadaşlarında anlaşamazsın yurt arkadaşları kurtarıcın olur odada biranızı alır muhabbetin dibine vurursunuz,kağıt oynarsınız,okey dönersiniz. Akşamları çıkar takılırsınız. Döner yine yan yana yatarsınız o samimiyet başkadır okulda başka yerde bulamazsın.
  • quote:

quote:

quote:

Yurt ortamının tadı ayrıdır,3 4 kişilik odalar idealdir. Okuldan arkadaşlarında anlaşamazsın yurt arkadaşları kurtarıcın olur odada biranızı alır muhabbetin dibine vurursunuz,kağıt oynarsınız,okey dönersiniz. Akşamları çıkar takılırsınız. Döner yine yan yana yatarsınız o samimiyet başkadır okulda başka yerde bulamazsın.

hocam ben odada yalnızlığı seviyorum fakat sıkıntı başka.yarın gidiyorum evime alıştım oraya nasıl uyum sağlayacağım çünkü durmadan kendi şehrimi düşünüyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

kız işine gelince kendime güvenemiyorum hocam çekiniyorum acaba hayır derse ne olacak sınıftayız sonuçta hep görüyorum.birde sorun o değil de evime alıştım okula nasıl alıştırıcam kendimi odada tek olarak kaldığım için biraz sıkıntı olucak

Olm ne adamsınız ya biraz yüzsüz olun... Daha doğrusu bu yüzsüzlük değil birinin birine yürümesi gayet normal bir durum, karşındakinin reddetmesi de kabul etmesi de normal. Gurur yapıyorsunuz ama karı kız işinde gurur olmaz. Başkasına çaktırmadan yürürseniz isteyenin bir yüzü kara vermeyen zenci muhabbeti olur başkası bilmedikten sonra neyin gururu. Tabi usulünce hayvanı ürkütmeden dedim ya önemli olan o şekilde yaklaşmak. Avının dişlerinin arasında olacağından emin olmadan son vuruşu yapmayacaksın madem o kadar gururlusun. Kızlar da çoğu zaman düşürüldüğünü kabullenemez ve gurur meselesi yaparlar bu yüzden hiç sormayacaksın hatta biz sevgili miyiz falan diye yürüyeceksiniz yürüyebildiğiniz kadar. Seni seviyorum vs. boşver takıl zamanla adı konulur. Maksat zaten takılmak, kıza atlayıp açılınca büyüyü bozuyorsunuz. Yarımakıllı varlıklar böyle seviyorlar böyle davranacaksınız elleri güçlü yapacak bir şey yok. Evlenme çağına kadar böyle, evlenme çağına gelince de ağlarlar ne zaman evleneceğiz diye, diyorum ya işte anla buradan ne kadar yarım akıllı olduklarını.

• Bende öyleyim.

Hep bu grupla gezenlere imreniyorum ama grupla iç içe olmakta istemiyorum benimki tam bir ikilem.

Yalnızlığı seviyorum ben kendi kendine karar vermek zaman geçirmek harika bişey ama bazende canımı sıkıyor. Hep böyle de kalmak istemiyorum. Ama grupla olupta hep onlara bağlı olmakta isteniyorum. Çünkü bir kere katıldın mı bi gruba devam onlarla takılmak lazım diye düşünüyorum öbür türlü arada bir takıldın mı silinip gidiyosun. Odada dört kişiyiz ama okullarımız falan farklı herkesin kendince bir çevresi var bizimkiler pek yanaşmıyor odacak takılmaya o yüzden hepimiz ayrı ayriyiz aramız iyi ama yinede öyle sohbet muhabbet yok.

Okulda grup terapisi diye bişey ilanı gördüm. Gitsem mı diye düşünüyorum. Haftada bir gün belki içimi dokebilirsem iyi olur gibi geliyor ama yinede bilmiyorum.

İnan bana yurda gidince bir hafta içinde adapte oluyorsun endiselenmene gerek yok belki biraz ağlarsın belki moralsiz olursun ama geçiyor. Sonuçta düşün okul bitene kadar ordasjn beyin bi zaman sonra alışıyor arada bir dışarı çık yürü gez güzel olur . Yurda falan adapte olduktan sonrada okulda senin gibi yalnız takılan varsa onlara yanasmani tavsiye ederim. Onlarda senin gibi olabilir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.