Şimdi Ara

Üniversite ile ilgili bir soru...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
6.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yav bazı bölümlerin yanında "(UOLP-SUNY Binghamton)" falan yazıyo o nedir bilen varmı...Yurtdışı falan bişiler ama detaylı bilgi bulabileceğim yer varmı...Google dan baktım biraz ama pek açıklama bulamadım...

• Bilen yokmu yavvv....
  • uluslararası ortak lisans proramı..bu paralı oluyo herhalde yurt dı$ına gönderiyo anla$malı ünilerine..büyük ünilerde war galiba..
  • paralı bölüm- genelde 1-2 türkiyede okursun 3-4 de yurt dışı anlaşmalı ünüversitede okursun.
  • ya arkadaşlar özür diliyorum konuyu hortlattım ama aradım aradım bulamadım en uygun topic bu ne yapayım.şimdi bu suny hakkında bir soru soracaktım örneğin anadolu üni.suny var.ve istediğim bir bölümde de var.suny ne oluyor tam anlamıyla.ve fiyatlar ne kadar hiç biliginiz okuyan var mı yardıımcı olabilir misinz???
  • ya kılavuzda yazması lazım. bölümün yanındaki nolara bak. arka tarafta yazar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzil

ya arkadaşlar özür diliyorum konuyu hortlattım ama aradım aradım bulamadım en uygun topic bu ne yapayım.şimdi bu suny hakkında bir soru soracaktım örneğin anadolu üni.suny var.ve istediğim bir bölümde de var.suny ne oluyor tam anlamıyla.ve fiyatlar ne kadar hiç biliginiz okuyan var mı yardıımcı olabilir misinz???

kılavuza bakman en iyisi fiyat için..

para vererek okuyorsun son 2yılını yurt dışında amerikada The State Univ. of New York ta okuyorsun..yine bazı programlarda da %50burslu felan oluyor..ama yinede tuzludur bölümler..eger suny nin sitesine girersende yine işe yara birşeyler bulabilirsin..proje hazırlarken gözüme çarpmıştı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıralamalarla ilgili bir soru
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

quote:

Orjinalden alıntı: uzil

ya arkadaşlar özür diliyorum konuyu hortlattım ama aradım aradım bulamadım en uygun topic bu ne yapayım.şimdi bu suny hakkında bir soru soracaktım örneğin anadolu üni.suny var.ve istediğim bir bölümde de var.suny ne oluyor tam anlamıyla.ve fiyatlar ne kadar hiç biliginiz okuyan var mı yardıımcı olabilir misinz???

kılavuza bakman en iyisi fiyat için..

para vererek okuyorsun son 2yılını yurt dışında amerikada The State Univ. of New York ta okuyorsun..yine bazı programlarda da %50burslu felan oluyor..ama yinede tuzludur bölümler..eger suny nin sitesine girersende yine işe yara birşeyler bulabilirsin..proje hazırlarken gözüme çarpmıştı..

kılavuz elimde yok yaparsam tercih netten yaparım diye almadım sağol açıklamaların için.bana hangi sayfa falan olduğunu söyleyebilir misin osymnin sitesinden bakayım.

birde direk link veriri misin suny nin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 28 Temmuz 2007; 14:49:12 >

• SUNY programı, Türkiye'deki seçkin üniversitelerin Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan bazı üniversitelerle anlaşma yaparak 4 yıllık öğrenim hayatından çift diploma alınarak mezun olunmasını sağlayan programın adıdır. ODTÜ, İTÜ, Boğaziçi, Bilkent, İzmir Ekonomi gibi üniversitelerin belli bölümlerinde bulunan bu program sayesinde birkaç dönem Amerika'da, okulun anlaşmalı olduğu bir üniversitede okuyan öğrenci geriye kalan dönemleri ise Türkiyede kazandığı üniversitede okuyarak, mezun olduğunda öğrenim gördüğü iki üniversitenin de diplomalarını alır.

http://www.suny.edu.tr/suny.php?id=MTA=

buyur buradan incele..

• quote:

SUNY programı, Türkiye'deki seçkin üniversitelerin Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan bazı üniversitelerle anlaşma yaparak 4 yıllık öğrenim hayatından çift diploma alınarak mezun olunmasını sağlayan programın adıdır. ODTÜ, İTÜ, Boğaziçi, Bilkent, İzmir Ekonomi gibi üniversitelerin belli bölümlerinde bulunan bu program sayesinde birkaç dönem Amerika'da, okulun anlaşmalı olduğu bir üniversitede okuyan öğrenci geriye kalan dönemleri ise Türkiyede kazandığı üniversitede okuyarak, mezun olduğunda öğrenim gördüğü iki üniversitenin de diplomalarını alır.

http://www.suny.edu.tr/suny.php?id=MTA=

buyur buradan incele..

sağolasın

• bu bölümlerden birini bende yazdım internette araştırıp bulabilrsin detaylarını

ege üniversitesindede vardı hatta ama kapanmış..Birde şey sorcam mesela odtü işletmede(suny) puan bölümünde (-) var bunun anlamı geçen sene kontenjanın dolmaması mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hEnrY_rDL

bu bölümlerden birini bende yazdım internette araştırıp bulabilrsin detaylarını

ege üniversitesindede vardı hatta ama kapanmış..Birde şey sorcam mesela odtü işletmede(suny) puan bölümünde (-) var bunun anlamı geçen sene kontenjanın dolmaması mı?

yeni açılmış olması..
  • quote:

quote:

yeni açılmış olması..

ODTÜ işletme sunyde arkadaşım okuyor.
    1. sınıfı burda okudu. 2. sınıfı bu sene abdde okudu. 3e burda devam edecek.

yeni açılmış olamaz.

odtü işletmede suny hariç başka bu tarz program varsa belki odur.

• quote:

Orjinalden alıntı: eärendil

quote:

quote:

yeni açılmış olması..

yeni açılmış olamaz.

dogrudur..görmeden yorum yaptım..

ama bunların %50burslu vs. gibi bölümleri var onlardan biri açılmış olabilir..sonuç olarak odtüde bölüm açık kalmaz ve eger yanında -varsa bu yeni açılmış demektir..

• quote:

quote:

quote:

quote:

yeni açılmış olması..

yeni açılmış olamaz.

ama bunların %50burslu vs. gibi bölümleri var onlardan biri açılmış olabilir..sonuç olarak odtüde bölüm açık kalmaz ve eger yanında -varsa bu yeni açılmış demektir..

ya şöyleki geçen senede aynı program varmış 2006 klavuzuna baktım ondada (-) var ki bu senenin klavuzuna baktım ondada aynı işaret geçen sene açıldıysa en azından bu sene puan belirlerlerdi sanrım değil mi%50 burs bir kişi alıyorlar zaten o yüzden kontenjan dolmama olayı var gibi geldi bana ama?

• bölüm paralı bende bi rehberlikçiyle konuşmuştum.o üniversitenin diplomaıyla birlikte Binghamton üniversitesi mi ne var mı bide onun diplomasını veriorlar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yeni açılmış olması..

yeni açılmış olamaz.

ya şöyleki geçen senede aynı program varmış 2006 klavuzuna baktım ondada (-) var ki bu senenin klavuzuna baktım ondada aynı işaret geçen sene açıldıysa en azından bu sene puan belirlerlerdi sanrım değil mi%50 burs bir kişi alıyorlar zaten o yüzden kontenjan dolmama olayı var gibi geldi bana ama?

kontenjan dolmadığı için taban puan belirlememişler her kontenjanı dolmayan vew yeni açılnda öle bir işret war

• @uzil

teşekkürler hocambayaa merak ediyordumda öğrendiğim iyi oldu
  • öss ham puan en az 210 y-öss en z 250 olması gerekiyomuş kaçaırdık yani

Binghamton University

University at Buffalo

SUNY Brockport

SUNY Cortland=anadolu üniversitesi

Fashion Institute of Technology

SUNY Fredonia

SUNY Geneseo

SUNY Maritime

SUNY New Paltz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 28 Temmuz 2007; 15:57:14 >

• ben sayısalcıyım..

ea2m 216 ham,y-öss dediğin eklenmiş puansa ki işletmede ortak alan olduğundan oda 286 girme hakkım var mı acaba
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.