Şimdi Ara

Üniversite İçin Kaliteli Laptop Sırt Çantası Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler üniversiteye yeni başladım liseden kalma nike çantamı kullanıyorum ama yetmiyor hem sırt taşıyan yerleri ince olduğu için ağrıtıyor hem de içine su geçiriyor Trabzon’da ikamet ettiğim için bu baya bir sorun oluyor. Çantada her zaman 14 inch 1.5kg laptobumu ve adaptörümü, bir adet okul defterimi, bir dosya içerisinde a4 ve yine dosya içerisinde belgeler, kalem ve cetvel gibi kırtasiye ürünleri, okuma kitabi, not defteri, cüzdan, flash bellek, ağ kablosu gibi bir sürü ürün taşıyorum. Bu yüzden laptop bölmesi ve bir sürü cebi olan su geçirmez kaliteli en az 4-5 yıl götürcek bir sırt çantası arıyorum. Planladığım bütçe 400 lirayı geçmemesi yönünde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikhail -- 18 Ekim 2019; 22:57:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Hocam bunlara bakmıştım da bunlar su geçiriyor galiba ben suyu hiç içine almıcak bir şey arıyorum geçenlerde çanta ıslandı ve lab föyüm mahvolmuştu. Sıfırdan hazırlamak zorunda kaldım,

• mikhail kullanıcısına yanıt
    Hocam su geçirmez çanta bulabildiniz mı?

• Erdem2602 kullanıcısına yanıt
    Hocam aliexpress’de uygun fiyatlı su geçirmez gayet güzel çantalar var. Oraya bakabilirsiniz.

• mikhail kullanıcısına yanıt
    Siz almadınız mı hocam?

• Beğendiğini bir çantayı alıp beraberinde sırt çantası yağmurluğu da alabilirsiniz ek bir çözüm olabilir. Aşağıdaki linkini eklediğim çantayı kullanıyorum, öyle ufak yağmurlarda su geçirmedi hiç ama sağnak yağmur altında geçiriyor. Ben çanta yağmurluğuyla kullanıyorum. Üç fermuarlı bölmesi var en dış bölme içinde kumaşla ayrılan küçük bir kısım var. Orta kısımda ise kalem koyulabilecek yer iki ayrı küçük bölme ve yine kumaşla ayrılmış iki ayrı kısım var. Ayrıca iki yanında termos vs koyulabilecek lastikli file mevcut. söylediğiniz şeyler anca bu çantaya sığar diye düşünüyorum. Ben kısa süreli seyahatlerim dahil kullanıyorum. 1 yılı geçmesine rağmen gözle görülür bir yıpranma yok.https://www.amazon.com.tr/HP-Smb-Sırtçantası-156-t0f84aa/dp/B018WJKWBM Satışta olan yerler var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş için laptop önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Erdem2602 kullanıcısına yanıt
    Hocam bir türlü kendi çantamı değiştirmeye değecek güzellikte(fiyat faktörü de önemli tabi 600-700’e çok güzel çantalar var) bulamadım. Bu günlerde elektronik anlamında aliexpress’e çok takıldım baya ürün sipariş ettim(havya, multimetre, çeşitli sbc ler). 200tl’ye tam aradığım gibi tactical kaliteli çantalar var. Ben onlardan almayı düşünüyorum. Alırsam foruma inceleme yazacağım.

• Al bi asus rog sırt çantası kafan rahat etsin. Hem pc de koyacaksan su falan da geçirmiyor. Ben kullanıyorum öneririm. İster ROG laptop al yanında ücretsiz versinler :D İstersen böyle de bulursun :
    www.letgo.com
    Brukt Asus rog orjinal sırt çantası 17.3 inç (SIFIR) til salgs i Antakya - letgo
    https://www.letgo.com/nb-no/i/asus-rog-orjinal-sirt-cantasi-173-inc-sifir_79ac8311-2379-42f9-97ed-a44efb9605dc

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.