Şimdi Ara

Üniversite için bölümler yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu an lisede dil bölümü okuyorum ingilizce üzerine ve üniversitede ingilizce öğretmenliği okumak istiyorum.Fakat eğer ben ingilizce öğretmenliği kazanamazsam bilgisayar öğretmenliği bölümüne girebilirmiyim.Puanları ingilizce öğretmenliğine göre çok düşük.Bir de bilgisayar öğretmenliği okuduktan sonra ne olunur.Ne tür işler yapılabilir.Geleceği açıkmıdır?Biraz fikir verirmisiniz?

Bir de şu an lise 3 e gidiyorum 2. dönem dershaneye gitmeyi düşünüyorum.Dilko dershanesine.İlk dönem gitmememden dolayı dershanede işlenen 1. dönemdeki konuları kaçırdım doğal olarak.'. dönem gitmemin bir faydası olurmu son senede gidicem dershaneye toplam 1,5 sene.Yardım arkadaşlar bana biraz fikir lazım.Çok kararsızım.Bu 2 soruma göre biraz fikir verebilirmisiniz?Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deepfears -- 2 Ocak 2014; 20:24:33 >

• Giremezsin, puan türleri farklı. Böte'ler için YGS1 puan türünde 350 ve üstü puan alman lazım. İngilizce Öğretmenliği için ise LYS 5 sınavına girmen lazım.
  • Meslek lisesinde elektrik bolumu okuyan hocam su anda marmara universitesi bilgisayar ogretmeni doc. Dr. Belki yapılabilir araştırmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel
  • Ygsde Fen yaparsiniz girebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bote okuma dostum kendi bolumune devam et bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.