Şimdi Ara

Üniversite Hocası Notumu Değiştirip Dersten Bıraktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, biliyorsunuz pandemi süreci bu dönemi uzaktan eğitim ile geçirdik. Okuduğum bölümün hocaları o kadar ilgisiz geçirdiler ki bu süreci anlatamam, maillere dönmediler, ödevleri son dakika verdiler, düşük notlar verdiler, bu kadar kötü bir süreç geçirmedim ben hiç.

Her neyse, tipografi isimli dersimin vize ve final işlerini de zamanında teslim etmeme rağmen, hoca vize de 0 finalde ise 65 verip DD almama sebep olmuş. Ve bunu tek yaşayan ben değilim sınıfta bir çok kişi yaşadı. Hocaya bunu yazdığımda bir yanlışlık olmuş işlerini bir daha at düzeltirim dedi. Bir daha attım düzelmedi, sonra tekrar mesaj attım, dilekçe verdim düzeltecekler dedi. Ve bugün baktığımda vizem hala 0 finalim ise 60'a düşürülmüş, DD olan not FD olmuş ve dersten kalmışım. Bu nasıl bir karaktersizliktir anlamadım. Diğer arkadaşlarım da 0 aldıkları için dilekçe vermeyi düşünüyorlardı, hocanın bu tutumu hakkında yapabileceğim bir şey var mıdır? Psikolojim alt üst oldu.

• sen yine dersten kaldın. beni disipline verdi hoca kyk desteğim kesilebilir. uyuz ve özellikle yaşlı hocalar çok sorun çıkardı bu dönem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: wearesorryserver

vizeden sıfır alman için boş kağıt vermen lazım, bir daha dilekçe yaz vize için, kurul inceler, eğer yine sıfır verirlerse mahkemeye git, tabi boş kağıt vermediysen

Tabi ki de boş kağıt vermedim, hatta bizim işlerimiz ödev teslimi şeklinde oluyor, teslimlerimin mail tarihleri de duruyor. Az önce whatsappdan tekrar yazdım, aramamı söyledi arayıp konuştum, ben notunu dilekçe ile düzelttirdim kaldıysan seneye tekrar al dersi daha iyi öğrenirsin, dedi. Bursum yok ama, bursum kesilecek falan dedim, bir şey olmaz dedi.

Bu kadar haysiyetsiz bir kişilik görmemiştim hiç.

Şimdi bu yaptığı için dilekçe versem benim için daha kötü olmaz mı? Daha da takar falan. Bir de yapığı derse teşvik edermişcesine ben nota önem vermem falan diyor, derse ilgimi dersten bırakarak mı arttırıyorsun, bravo sana.

• Rodin kullanıcısına yanıt
    hoca istediği kadar taksın, sonuçta sınavlarda objektif olmak zorunda olmazsa dilekçe yazarsın hakkını ararsın, gidip zor sorar dersen de tüm sınıfı bırakır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ablama ünide takan bir hoca vardı, iki sene bırakıp okulu uzattırdı, şikayetler VS yapıldı, kurul kağıtları inceleyip yine yorum takdirini hocaya bıraktı. Artık aynı dersin üçüncü senesinde çeşitli kişilerin ricası! İle dersi geçmişti. Ego kasıp öğrenci kendisine yalvarsın isteyen tip çok, çünkü sosyal hayatta kimse onları sallamıyor.

• Unvanını gereksiz işlerde kullanan hocalar yüzünden öğrenciler okumaktan soğuyor.

Orijinalden alıntı: neilblack

Dersin içeriğini bilmiyorum, net sayısal sonuçları olmayan yoruma dayalı derslerde hiç de objektif olmak zorunda değiller, istedikleri şekilde not veriyorlar.
    Ablama ünide takan bir hoca vardı, iki sene bırakıp okulu uzattırdı, şikayetler VS yapıldı, kurul kağıtları inceleyip yine yorum takdirini hocaya bıraktı. Artık aynı dersin üçüncü senesinde çeşitli kişilerin ricası! İle dersi geçmişti. Ego kasıp öğrenci kendisine yalvarsın isteyen tip çok, çünkü sosyal hayatta kimse onları sallamıyor.

Yani hiç dilekçe verme daha çok uğraşırsın mı diyorsunuz?

Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BB

Unvanını gereksiz işlerde kullanan hocalar yüzünden öğrenciler okumaktan soğuyor.

Gerçekten, böyle yaparak beni dersten de okuldan da soğuttu, sadece bu hoca değil diğer hocalarda bu pandemi sürecinde çok kalitesiz hareketlerde bulundular. Bir çok arkadaş bir çok farklı dersten 0 aldılar ve hocalardan gram geri dönüş alamıyorlar. Bu süreçte destek olacaklarına köstek oldular ve online ders vermediler.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.