Şimdi Ara

Üniversite hazırlığı ve ders çalışma!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar! Ben 23 yaşındayım ve asperger sendromuna sahibim. Sosyal olarak çok geriyim ve iş bulmada çok fazla zorlanıyorum. Şu anda yaşadığım ağır derece depresyon, anksiyete ve dikkat kaybı yaşadığımdan kaynaklı derslerime odaklanamıyorum. Çalışmaya çalıştığımda bütün ilgimi kaybediyorum ne kadar zorlasam da yapamıyorum.

Evde bütün gün kapalıyım, arkadaşım olmadığından yaptığım hiçbir şey yok. Psikolojik olarak çok yıprandım aynaya baktığımda gözlerim hep yaşlı sanki ölüymüşüm gibi hissediyorum. Ve her geçen gün ders çalışamadığımdan gün kaybediyorum. Bunun düzeleceğinden de emin değilim.

Kendi açımdan bir plan yapmaya çalıştım ama bu ne kadar mantıklı bilmiyorum. 4-5 ay boyunca PS5 ve televizyon alana kadar bir benzin istasyonunda pompacı olarak çalışmaya başlamak istiyorum. Bir iş ile meşgul olursam belki psikolojik olarak bir katkısı olabilir diye düşünüyorum. Başta çok zorlanırım hiç çalışmadığımdan ama belki alışabilirim biraz zorlarsam hele ps5 ve televizyon işin içinde olduğunda!

Ps5 ve televizyon aldıktan sonra kendime bir program yapıp o programa uymak istiyorum. Şu an çalışmaya başlasam bile zaten muhtemelen kazanamayacağım kaldı ki başlayamıyorum. Belki bu belli süre çalışmak bana psikolojik olarak faydası olur. Bu nedenle üniversiteyi bir sonraki seneye ertelemek istiyorum.

Ps5 ve televizyon aldıktan sonra istediğim zaman oturabileceğim için kendimi gece ders çalışma bittikten sonra 3 saat'i geçmeyecek şekilde ödüllendirmek istiyorum.

Sizce bu plan mantıklı bir plan mı? Bir de pompacılık ne kadar zor benim gibi sosyal anlamda çok zayıf olan biri için? Hoş alıp almayacakları da belli değil ama her neyse. Dizel ve benzin hatası yapmam ama sahte para olayı varmış ben bu konu da nasıl anlarım hiçbir fikrim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Master -- 29 Ekim 2023; 23:41:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Peki güzel kardeşim psikoloji çok önemli evet ama onun yerine bu sene kazanamasan bile şimdi çalışmaya başlasan ve seneye olacak sınava 1,5 sene çalışmış olsan daha iyi olmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing_a_song -- 30 Ekim 2023; 0:24:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversite yerine iş bul ...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.