Şimdi Ara

Üniversite hayatı bittikten sonra memlekete dönmek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok garip bir durum. Üniversiteye giriyorsun, 4 yıl başka bir şehirde yaşıyorsun. Arkadaşların, koşturmacaların, uğraşların, sıkıntıların, dertlerin hepsi orada. Ne bileyim, genellikle hayatı orada öğreniyorsun. Sevgilinle beraber yaşadığın günler, klüplerde ki koşturmacaların hepsi orada. Geçim sıkıntısı çekip, parasız kalıyorsun. Yani kendine ait bir hayatın var, akşam eve geldiğinde kendi kapını açtığın bir hayat. Şimdi pat diye aileye, memlekete dönünce insan bazı şeyleri özlüyor. En iyisi acilen bir iş bulmak sanırım.

• bir sonraki aşamaya hoş geldin. sistem böyle işliyor. sanki o 4 sene bazen hiç yaşanmamış geliyor. geçip gidiyor her şey ve inan herkes kendi yağında kavruluyor. bu nedenle önüne bak derim.
  • Bence asıl hayatı üniversite bitince öğrenirsin baba parası ile oturup kalkmak ders telaşı fln bitiyor şimdi herkes senden bişey bekliyor onun sıkıntısı var bölüm ne bu arada?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 4 sene istanbulda üniversite için.memlekete de geri dönmedim sıkılırım orda diye.Sanıyordum ki hayatım üniverste yıllarındaki gibi geçecek hep.Şimdi diyorum keşke dönseydim.Herkes kendi işine bakıyor üniversite bittikten sonra.Gene en iyisi ailenin yanı bence
  • asıl dert o anıları unutma zorunluluğu değil de kazık kadar olduktan sonra memlekette ya da başka bir yerde iş bulamayıp babanın eline bakmak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aile yanı her zaman iyidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeminle aynı durumdayım 2 yıl okuduk 5 aydır evdeyim üni bittiğinden beri işte bulamadım arkadaşlarımın çoğu hala kaldıgım yurtta onlar orda ben burda memlekette napıyorum diye düşünüyorum. kötü bi durum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bkz: sudan çıkmış balık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boşver.
  • Ben de yaptım bu mallığı
    Siz yapmayın. Hayatınızı çöpe atmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.