Şimdi Ara

Üniversite hastanesi ameliyat hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üniversite hastanesinde ameliyatta insanı bayıltıyorlar. O halde nereden bileceksin sana tecavüz edip etmeyeceklerini? 

• Bilemessin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de bilmen mumkun degil... senin beyin ameliyatina ihtiyacin var birader

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knife Party -- 8 Temmuz 2020; 11:1:31 >
  • Neden sadece üniversite hastanesi.
    Özel hastanelerde devlet Hastanesi'nde olmaz ama üniversite hastanesinde mi olur diyorsun?

• Yılmaz1907 kullanıcısına yanıt

asdsad

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-400988AF7 -- 17 Temmuz 2020; 11:13:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-400988AF7

asdsad

O zaman ameliyata belki 10 kişi giriyor.

Bu tecavüzcü arkadaş 10 kişinin yanında bu işi yapacaksa tebrik etmek lazım.

• Bazı arkadaşlar bilemezsin demiş. Peki soruyorum; Üniversite hastanelerinde her yıl yüz binlerce insan ameliyat oluyor, bu riski bilerek ameliyata giriyoruz o zaman?

Ki ben bu riski bilerek ameliyata girdim. Ameliyat bu, hayati birşey. Yolda yürürken bayılır gidersin, belki beyin kanaması geçirdin yani, ne yapacaklar, seni ameliyata alacaklar. Ameliyat bu ameliyat! Mecbursun olmaya. Kime, hangi doktora güvenebileceğini nasıl bilebilirsin?

Yılmaz1907 size de şunu söyleyeyim; Ameliyat belki 8-9 saat sürecek? Bu süre zarfında bir yolunu bulur belki? Belki doktor çıkartır bir süre sonra onları? ne biliyim.

Bunun için aldıkları önlemler var mı? Üniversite hastanelerinde ameliyathanelerde kamera olmuyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eylül kabus -- 10 Temmuz 2020; 11:38:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu video'yu bir izlemenizi rica edeceğim you tube'da: Kült TV - Adrenochrome Elitlerin Ölümsüzlük Serumu

• Güncel

• İyi misin hacım ? Sizin tüm hayatınız niye cinsellikle şekilleniyor ?

• Konu sahibinin IQ'su ayakkabı numarasından küçük galiba. Ameliyathanedeki personelin işi gücü yok, herkesin içinde hastaya tecavüz edecek, öyle mi?

Boşuna dememişler, "Dervişin fikri neyse zikri de odur." diye.

• ruh hastası mısınız arkadaş?

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben yaygın gelişimsel bozukluk adında bir sorundan muzdaribim (psikiyatri ile ilgili) Bu nedenle beynim farklı çalışıyor.

Nasıl farklı? bazı konularda/alanlarda anlayışı kıt, bazı konularda/alanlarda ise çok zeki. İşin içinden çıkamadığım durumlarda, fikir alma arayışına giriyorum.

Yaygın gelişimsel bozukluk, sorun değil, farklılık bence. Bazı insanların kalbi sağda olur, bunun gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eylül kabus -- 17 Temmuz 2020; 11:33:47 >
  • Meslek liseli öğrenciler tecavüzcü mü? Lafa bak terbiyesiz adam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • unuversite haatanalerini karalamak buyuk suc

kimse hastaneye gitmicek.cezasi buyuk idam edilebilirsin

ciddi kurum orasi.

• Hocam bundan kaygılanıyor musunuz gerçekten? Csb gibi geldi. Kimseden duyamazsın şöyle birşey: yaa ben bypass olacağım ama çok korkuyorum bana tecavüz ederler diye

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.