Şimdi Ara

Universite harcını geç yatirmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar harc yatirma son gun bu pazarmis ben pazar gecesi ogrendim ,
    Bu sabah okul aciliyormus yildiz teknikteyim yatirabilme imkanim varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• okulundaki yönetmeliği bilmiyorum cezası faizi var mı yok mu ama genel olarak söyleyeyim bir şey olmaz yatırabilirsin fazla geciktirmeden ben de ilk dönem 1 hafta geç yatırmıştım bir şey olmadı. . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creav

okulundaki yönetmeliği bilmiyorum cezası faizi var mı yok mu ama genel olarak söyleyeyim bir şey olmaz yatırabilirsin fazla geciktirmeden ben de ilk dönem 1 hafta geç yatırmıştım bir şey olmadı. . .

Benim sıkıntım eger harc yatirilmazsa kayit yapilmiyor gozuktugu icin direk askere alirlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Créw -- 11 Şubat 2013; 5:02:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Créw

quote:

Orijinalden alıntı: Creav

okulundaki yönetmeliği bilmiyorum cezası faizi var mı yok mu ama genel olarak söyleyeyim bir şey olmaz yatırabilirsin fazla geciktirmeden ben de ilk dönem 1 hafta geç yatırmıştım bir şey olmadı. . .

Benim sıkıntım eger harc yatirilmazsa kayit yapilmiyor gozuktugu icin direk askere alirlar

iki dönem üst üste yatırmazsanız kaydınız silinir bir dönem yatırmazsanız okuldan atmazlar direk merak etmeyin hem kimseyi kolundan tutup direk askere götürmezler yoklama denen bir şey var bir sonraki yoklama dönemine kadar serbest olursunuz okulla ilişkiniz kesilirse. . .
  • Cok tesekkurler yarin hemen okula gidip ogrenci isleriyle konusucam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.