Şimdi Ara

Üniversite farkı (kararsızlık içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Üniversite farkı (kararsızlık içerir)

(En Son Oy Tarihi: 2.8.2012)
Giriş
  • Sınava 2. girişim. İstanbulda yaşıyorum. Meslek lisesi elektrik elektronik bölümü çıkışlıyım. MF4 de ki sıralamam 105.699

Şimdi gelelim konumuza.

Ankara Gazi Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği (mtok) ile İTÜ Jeofizik Mühendisliği arasında git gel yaşıyorum.

Elektrik elektronikten vazgeçmem bu meslekte ilerleyeceğim ancak üniversite kalitesininde biraz fazla olmasını istiyorum.
    Kararsızlığını yaşadığım konu şu ;

İTÜ Jeofizik yazıp gitsem. 1 yıl ingilizce hazırlık görüp ingilizceyi orada o şekilde öğrensem. Hazırlık bittikten sonra üniversite 1.sınıfta dersler ortak zaten. Matematik, fizik, kimya vs. vs. 1.yılın sonunda ortalamamı 4 üzerinden 3.5 getirebilirsem İTÜ'de elektrik elektroniğe, kontrole vs. geçiş yapabiliyorum. Haa olmadı getiremedim diyelim 2 yıl geçtiği için puanım kırılmadan tekrar sınava girebiliyorum. İTÜ'de zaten matematik, fizik, kimya falan alacağım için dersaneye gitmemede gerek yok. O çalışmalarla sınavda iyi bir şeyler yapıp İstanbulda tekrardan bir yer tercih edebilirim ve aldığım dersleri tekrardan almak zorunda da değilimişim. Ne yapsam ki acep

Konuya mesaj yazmaya üşenenler için cevap niteliğinde anket hazırladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayhoş -- 2 Ağustos 2012; 19:55:03 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.