arkadaslar üniversitede Entegre ofis dersien giren bi hocam var özgecmisini cv sini filan baktim sizinle paylasmak istedim . gercekten yeterlimi yoksa bunu bende yaparim diyormusunuz ??
Lisans : Üniversite Adı : Orta Doğu Teknik Üniversitesi :Bölümü : Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü, Bilgisayar Öğretmenliği Programı
Yüksek Lisans : Üniversite Adı : Ege Üniversitesi : Bölümü : Uluslararası Bilgisayar Anabilim Dalı, Bilgi Teknolojileri
Doktora : Üniversite Adı : Karadeniz Teknik Üniversitesi : Bölümü : İlköğretim Fen Bilgisi, Teknoloji Destekli Fen Öğretimi Ortamları Tasarımı
Sektör - Bölüm - Pozisyon : Eğitim - Bilgisayar - Müdür Yardımcısı İşin Tanımı : Akademik Personel, Öğretim Görevlisi
Sektör - Bölüm - Pozisyon : Eğitim - Bilgisayar - Öğretmen İşin Tanımı : Milli Eğitim Bakanlığına bağlı meslek liselerinde Bilgisayar Öğretmeni
Sektör - Bölüm - Pozisyon : Bilgisayar - BT - Internet - Bilgisayar Yazılım - Proje Yöneticisi İşin Tanımı : Dünyanın kendi alanındaki en büyük firmalarından biri olan American NETg firmasının Online Eğitim Ürünlerinin kendi yazılımları ile Türkçeleştirilmesi projesinde Proje Yöneticiliği
Sektör - Bölüm - Pozisyon : Bilgisayar - BT - Internet - Bilgisayar Yazılım - Yazılım Uzmanı İşin Tanımı : Macromedia Flash programını kullanarak, Microsoft Office Programlarının online eğitim çalışmalarında Yazılım Uzmanı
Programlama Dilleri : Pascal, C, C++, C# Visual Basic, Visual Studio .NET 2005, Java, ASP, HTML, JavaScript, VBScript, Delphi Veritabanı Programları : MS Access, MS SQL Server, MySQL İşletim Sistemleri : MS DOS, MS Windows, UNIX, Linux, Windows Server 2003 Paket Programlar : MS Office, Adobe Dreamweaver CS3, Flash CS3, Fireworks CS3, Photoshop CS3, CorelDraw...
Ege Üniversitesi EIE – Surveyor: REFERENCE POINT FOR ELECTRICAL AND INFORMATION ENGINEERING IN EUROPE; Project Nr. 225997 – CP – 1 – 2005 – 1 – FR – ERASMUS – TNPP Bilgisayar disiplinine ait terimlerin Avrupa Birliği ülkelerinde konuşulan 23 dildeki karşılıklarını web üzerinden okumak ve düzenlemek üzere erişilebilen çok dilli etkileşimli bir terimler sözlüğü altyapısı oluşturulması.
InterMedia A.Ş. ECDL Projesi Dünyanın kendi alanındaki en büyük firması olan American NETg firmasının Online Eğitim Ürünlerinin kendi yazılımları ile türkçeleştirilmesi.
AB Yazılım ECDL Projesi Macromedia Flash yazılımı kullanılarak Microsoft Office Programlarının online eğitiminin hazırlanması.
Sertifikalar
Ege Üniversitesi CCNA1 - Networking Basics Ege Üniversitesi CCNA2 - Routers and Routing Basics Ege Üniversitesi CCNA3 - Switching Basics and Intermediate Routing Ege Üniversitesi CCNA4 - WAN Technologies M.E.B. İzmir İl M.E.M. Active Server Pages (ASP)
Akademik kariyer için asla o kadar okumam..Sizin hocanız aşmış..Gerçi üziversitelere böyle adamlar lazım ya neyse..
hmm banada biraz ucmus gibi geldi =)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme