Şimdi Ara

üniversite dondurunca puan gider mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
10.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben trakya üniversitesinden bilgisayar mühendisliği okuyorum.1.sınıfı sorunsuz bitirdim bu sene.ygs-lys sınavına yeniden girip daha iyi bir yer kazanmak istiyorum.sizlere sorum okulumu dondurup sınava girersem,okul puanımdan kesilir mi?
    bana okuldan 63 puan geliyor,şimdi dondurup girersem yarısı mı gelecek?

• kimse bilgilendirmeyecek mi bu konu hakkında beni?
  • kesilmez
  • yarısı gider.. ( Diploma notu * 0,60 ) / 2= Okuldan Gelecek Puanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: trigonex

yarısı gider.. ( Diploma notu * 0,60 ) / 2= Okuldan Gelecek Puanın

gitmez diye biliyorum ben sonuçta bir sene başka bir bölümde okumuş tekrar hazırlanmak istiyor sistem değişti de haberim mi yok ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: madamcurie

quote:

gitmez diye biliyorum ben sonuçta bir sene başka bir bölümde okumuş tekrar hazırlanmak istiyor sistem değişti de haberim mi yok ?

syın hocam, bırakın herhangi bir bölüme kayıt yaptırmış olmayı, tercihlerinizden birine dahi yerleştirilmiş olmanız bile okul puanınızın yarısını götürür..
  • quote:

quote:

quote:

syın hocam, bırakın herhangi bir bölüme kayıt yaptırmış olmayı, tercihlerinizden birine dahi yerleştirilmiş olmanız bile okul puanınızın yarısını götürür..

şuan arkadaşım aynı durumda gitti bir sene okudu bölümünde sonra diğer sene dondurdu bölümünü tekrar hazırlanmaya geldi bir sene bekleyip tekrar hazırlanınca puan kesilmiyor diyor o da.kafam karıştı cidden.sizin dediğiniz sınava girip aynı sene tercih yapıp diğer sene hazırlanan için geçerli sanırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

şuan arkadaşım aynı durumda gitti bir sene okudu bölümünde sonra diğer sene dondurdu bölümünü tekrar hazırlanmaya geldi bir sene bekleyip tekrar hazırlanınca puan kesilmiyor diyor o da.kafam karıştı cidden.sizin dediğiniz sınava girip aynı sene tercih yapıp diğer sene hazırlanan için geçerli sanırım

benim bildiğim böyle hocam, teyit etmek için araştırmaya devam edin derim o zaman..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.