ben trakya üniversitesinden bilgisayar mühendisliği okuyorum.1.sınıfı sorunsuz bitirdim bu sene.ygs-lys sınavına yeniden girip daha iyi bir yer kazanmak istiyorum.sizlere sorum okulumu dondurup sınava girersem,okul puanımdan kesilir mi? bana okuldan 63 puan geliyor,şimdi dondurup girersem yarısı mı gelecek?
kimse bilgilendirmeyecek mi bu konu hakkında beni?
kesilmez
yarısı gider.. ( Diploma notu * 0,60 ) / 2= Okuldan Gelecek Puanın
quote:
Orijinalden alıntı: trigonex
gitmez diye biliyorum ben sonuçta bir sene başka bir bölümde okumuş tekrar hazırlanmak istiyor sistem değişti de haberim mi yok ?
quote:
Orijinalden alıntı: madamcurie
quote:
gitmez diye biliyorum ben sonuçta bir sene başka bir bölümde okumuş tekrar hazırlanmak istiyor sistem değişti de haberim mi yok ?
syın hocam, bırakın herhangi bir bölüme kayıt yaptırmış olmayı, tercihlerinizden birine dahi yerleştirilmiş olmanız bile okul puanınızın yarısını götürür..
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: madamcurie
quote:
syın hocam, bırakın herhangi bir bölüme kayıt yaptırmış olmayı, tercihlerinizden birine dahi yerleştirilmiş olmanız bile okul puanınızın yarısını götürür..
şuan arkadaşım aynı durumda gitti bir sene okudu bölümünde sonra diğer sene dondurdu bölümünü tekrar hazırlanmaya geldi bir sene bekleyip tekrar hazırlanınca puan kesilmiyor diyor o da.kafam karıştı cidden.sizin dediğiniz sınava girip aynı sene tercih yapıp diğer sene hazırlanan için geçerli sanırım
şuan arkadaşım aynı durumda gitti bir sene okudu bölümünde sonra diğer sene dondurdu bölümünü tekrar hazırlanmaya geldi bir sene bekleyip tekrar hazırlanınca puan kesilmiyor diyor o da.kafam karıştı cidden.sizin dediğiniz sınava girip aynı sene tercih yapıp diğer sene hazırlanan için geçerli sanırım
benim bildiğim böyle hocam, teyit etmek için araştırmaya devam edin derim o zaman..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme