Şimdi Ara

Üniversite de tuvalete gitmek için hocadan izin istiyor muyuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar koskoca 20 yaşında adam 'hocam tuvalete gidebilir miyim' derse garip olur değil mi? Ama bence derse istediği gibi girip çıkarsa da garip olur sonuçta ahır değil orası. Ahıra girmenin bile bir adabı var.

Ünideki sınıflarda tuvalet mi var herkes oturduğu yere mi bırakıyor bunu bilmek istiyorum. Haftaya üniliyim de

• Hayır oturdugun yere yapiyorsun, aştık biz bunlari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabiiki zil çalınca gidiyosss
  • Hocasına göre değişir o durum.Bazısı gireni çıkanı hiç umursamaz bazısı da nereye gidiyon diye sorar.Bazısı lavaboya gitcem desen bile arayı bekle diyebilir.Tamamen hocaların insiyatifi.
  • Yanımıza şişe ve kum alıyoruz.

• 20 yaşında bokunu çişini tutamıyosan o da senin sorunun kardeş
  • Okuldan okula değişiyor , hacettepede şişeye yapıyoruz, odtüde oturdukları yere bırakıyolarmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bezle geziyoruz gelince patlatıyoruz bombayı yere düşen boklarıda hocaya atıyoruz
  • Ben çorabıma sıçıp camdan atıyorum.

• Kimse de söylememiş bari ben söyleyim Üniversiteye başlayınca ilk haftadan evrim geçiriyorsunuz kardeşim.

• liseye benzer şekilde telefon tuvalet vs durumlarda hocadan bi izin istersin yine..rasgele kalkıp gidemezsin cogu hocada cogu takmaz bana saygısızlık gibi algılarlar ben eşek başı mıyım dercesine
  • Çok pratik bir çözüm var. Evlerimizde her sey icin kullanılabilen bir aleti oraya da götür.

YOĞURT KABI.

Not : Senden önce biri gider mutlaka. Ondan bakar öğrenirsin artık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.