Şimdi Ara

Üniversite çok boş adam dolu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
3
Favori
1.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • türkiye geneli öyle üniversiteye özgü bi durum değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: iAlpin

Büyük adamların hepsi üniversite terk Üniversite size birşey katmaz aksine sizden bir parça alıp götürür; gençliğinizi.

o tek başına işe yaramıyo işte+ garajın olması lazım. yok ben sayılı zenginlerden olcam diyosan da bi teknoloji frmasına başvurup reddedildikten sonra 2 kasa domates satarak işe başlaman lazım. domates olacak unutma. bi arkadaşım farklı sebze ile başladı hala sürünüyo.
  • 10 sene sonra o sana gülenleri görürüz,bir baltaya sap olamayacak zavallılar olarak kalacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasintarlan

Herkes kendi kaderini çizer hocam zamanında eğer çok çalışsaydınız daha iyi yerlerde olabilirdiniz iyi günler ne diyim

haklısınız hocam ne diyeyim sağolun keşke çalışsaydim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün üniye gittim ilk derse girdim ara verdik ikinci derse girmedim. girdirmediler Psikolojik baskı yapıyorlar
  • konferans salonunda 4 ders vardı millet ilk derse girip imza atıp gittiler notunu tuttum ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum yorumlar için teşekkürler

• hangi özel üniv.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.S.A.P

quote:

Herkes kendi kaderini çizer hocam zamanında eğer çok çalışsaydınız daha iyi yerlerde olabilirdiniz iyi günler ne diyim

Vakıflar kötü mü yani? Adam belki Bilkent'e gidiyor? Belki Koç Üniv. gidiyor? Belki Bahçeşehir Üniv. gidiyor? Neye dayanarak çok çalışsaydın da daha iyi yerlerde olabilirsiniz diyorsunuz? Kaldı ki çoğu vakıf üniversitesi pek çok devlet üniversitesinden daha fazla kaynağa sahip.

edit: konu sahibi dediğinde bir parça haklı vakıflar da okumaya ihtiyacı olmayan, sadece diploma için gelen öğrenciler de var. Fakat bu vakıfın kalitesini kötülemek için bir sebep değil.

hocam bahçeşehirdeyim. haddinden fazla boş insan var.Devam edip etmemekte kararsız kaldım diyebilirim.

Ticaret vs Üniversite

• üniversite iğrenç bi ortam
    ama o diplomayı almaya mecburuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

quote:

Orijinalden alıntı: iAlpin

Büyük adamların hepsi üniversite terk Üniversite size birşey katmaz aksine sizden bir parça alıp götürür; gençliğinizi.

o tek başına işe yaramıyo işte+ garajın olması lazım. yok ben sayılı zenginlerden olcam diyosan da bi teknoloji frmasına başvurup reddedildikten sonra 2 kasa domates satarak işe başlaman lazım. domates olacak unutma. bi arkadaşım farklı sebze ile başladı hala sürünüyo.

• Bende vakıftayım aklın varsa uyma onlara şimdi 5. Senemdeyim 1 sene kaybettim o zihniyet yüzünden. Her gün elimde defter okula geliyorum tıpış tıpış

• Sınav zamanı sende onlara gül , not isterlerse moonwalk , kopya isterlerse hareket çek .Sınav sonrası tekrardan moonwalk yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pengarox

Bende vakıftayım aklın varsa uyma onlara şimdi 5. Senemdeyim 1 sene kaybettim o zihniyet yüzünden. Her gün elimde defter okula geliyorum tıpış tıpış

5. seneye kalırsam editlerim

• universite ne oluyor dersane felan mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kperson35

beyler onu bunu bırakın da üniler cuma günü tatil mi yoksa yarım gün gidecekmiyiz :((((

Bizimki tatil olmuş, başka üniye giden arkadaşlarım var onlarda da tatil yapmışlar.Sizde de tatil olmuştur heralde, okula bağlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfin. -- 30 Eylül 2014; 10:59:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

quote:

quote:

Vakıflar kötü mü yani? Adam belki Bilkent'e gidiyor? Belki Koç Üniv. gidiyor? Belki Bahçeşehir Üniv. gidiyor? Neye dayanarak çok çalışsaydın da daha iyi yerlerde olabilirsiniz diyorsunuz? Kaldı ki çoğu vakıf üniversitesi pek çok devlet üniversitesinden daha fazla kaynağa sahip.

edit: konu sahibi dediğinde bir parça haklı vakıflar da okumaya ihtiyacı olmayan, sadece diploma için gelen öğrenciler de var. Fakat bu vakıfın kalitesini kötülemek için bir sebep değil.

hocam bahçeşehirdeyim. haddinden fazla boş insan var.Devam edip etmemekte kararsız kaldım diyebilirim.

Ticaret vs Üniversite

Eğitim mı sıkıntı öğrenci mi? Öğrenci ise kişisel birşey fakat üniversite de ise sorun orada başlıyor. Fakat ben Bahçeşehir'in eğitiminin çok iyi olduğunu duydum. Tanıdıklarım da öyle diyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ticaret vs Üniversite

Eğitim mı sıkıntı öğrenci mi? Öğrenci ise kişisel birşey fakat üniversite de ise sorun orada başlıyor. Fakat ben Bahçeşehir'in eğitiminin çok iyi olduğunu duydum. Tanıdıklarım da öyle diyor.

Okul 10 numara, ailemden iyi de harçlık alıyorum da :(

1- hazırlık çok sıkıcı, Şişli kampüsü sıkıcı

2- Okuldan çıkıp mercedesler lange roverlar Porsche lar görünce, ticaret aklıma geliyor.

Bugün okula gitmedim.Bugün ve yarın için rapor alıp, Perşembe gününe çalışacağım mesela.

Acayip sıkıcı. 50 tane ödev veriyorlar.
    Pazartesi öğleden sonra 17:35 te çıkıyoruz, 18'de eve geliyoruz. Yemek var spor var kitap okumam var DH de takılmam var Pc takılmam var ama sonraki sabah 6-7 gibi kalkmalıyım ki okula gideyim.Zaman kalmıyor.
    Ayrıca hem normal kitaptan, kağıttan ödev veriyor.Hem internetten ödev veriyor.İnternette testleri boşluk doldurmayı yapıyorsun, sonra bi soru çıkıyor. 5 dk içinde web camla video çekip yollamak zorundasın.Ayrıca hafta da 2 gün Pazartesi perşembeleri sınav var.

Türk eğitim sistemi böyle biliyorum, Ev-Okul dışında başka birşey düşündürmeyecek, başka birşey yaptırmayacak kadar adi bir sistem.

Şişli de çok kral spor salonuna gidiyorum. Bi fitness. Tenisi geçtim, Yüzme basketbol vs hiç birine vakit ayıramıyorum.Vakit bulunca anca fitness oda az buçuk.

Diğer arkadaşlarım Londra ya new York'a Toronto ya gittiler. Ingilizce öğrenmeye. Kimi direk orda okumaya. Ben istanbulda kaldım

Üniversite çok boş adam dolu

Allah Türk eğitim sisteminin belasını versin

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ticaret vs Üniversite

Okul 10 numara, ailemden iyi de harçlık alıyorum da :(

1- hazırlık çok sıkıcı, Şişli kampüsü sıkıcı

2- Okuldan çıkıp mercedesler lange roverlar Porsche lar görünce, ticaret aklıma geliyor.

Bugün okula gitmedim.Bugün ve yarın için rapor alıp, Perşembe gününe çalışacağım mesela.

Acayip sıkıcı. 50 tane ödev veriyorlar.
    Pazartesi öğleden sonra 17:35 te çıkıyoruz, 18'de eve geliyoruz. Yemek var spor var kitap okumam var DH de takılmam var Pc takılmam var ama sonraki sabah 6-7 gibi kalkmalıyım ki okula gideyim.Zaman kalmıyor.
    Ayrıca hem normal kitaptan, kağıttan ödev veriyor.Hem internetten ödev veriyor.İnternette testleri boşluk doldurmayı yapıyorsun, sonra bi soru çıkıyor. 5 dk içinde web camla video çekip yollamak zorundasın.Ayrıca hafta da 2 gün Pazartesi perşembeleri sınav var.

Türk eğitim sistemi böyle biliyorum, Ev-Okul dışında başka birşey düşündürmeyecek, başka birşey yaptırmayacak kadar adi bir sistem.

Şişli de çok kral spor salonuna gidiyorum. Bi fitness. Tenisi geçtim, Yüzme basketbol vs hiç birine vakit ayıramıyorum.Vakit bulunca anca fitness oda az buçuk.

Diğer arkadaşlarım Londra ya new York'a Toronto ya gittiler. Ingilizce öğrenmeye. Kimi direk orda okumaya. Ben istanbulda kaldım

Allah Türk eğitim sisteminin belasını versin

Ortalamayı yüksek tut Erasmus bekle

• Üniversite,üniversite dedik 2 haftayı geçtik hala arkadaş edinemedik.

Nasıl bir ortamsa,saçma sapan,soğuk,yapay lise yılları gibi değilmiş.

Lisede salaklar,sorunlu tipler harici iyi çocuklar vardı,sen soğuk olsan bile gelir senle kaynaşır,aralarına alırlardı.

Burda herkes tek başına,arkadaşı olan şanslı,olmayan tek takılmak zorunda kalıyor.

Hazırlık denen saçma sapan bir sınıfı okuyoruz,şeytan diyor bırak okulu,istediğin ama yazmadığın bölüm için tekrar hazırlan,çok kararsız kaldım.

5 sene böyle tek,sıkıcı geçecekse yemişim üniversiteyi.

• Hangi kurdasın? Ben B1'den başlayıp yarım dönemde geçmiştim hazırlığı.Doğruyu söylemek gerekirse en güzel zamanlardı.Belki 1 sene sıkabilir.İngilizcem iyi olduğu için yatarak geçtim diyebilirim.(Bilerek geçme sınavına girmemiştim.)Ödev falan da çok yaptığımı hatırlamıyorum.Hocaya da bağlı birşey bu.Hele B2'ye geçince bazı günler okula kalem bile götürmemiştim.Tek sıkıntı devam zorunluluğuydu.Ama benim için sıkıntı olmadı.İstanbul'a yeni geldiğim için yapacak başka işim yoktu.Şunu da söyleyeyim.Şuan takıldığım tüm arkadaşlarım hazırlıktan.Sürekli bir sınıf ortamı olduğu için daha yakın oluyorsunuz.Beşiktaş'a geçtiğinizde de durum devam ediyor.Kendin gibi birçok kişi de bulabilirsin.Herkes Porsche kullanmıyor.Azımsanmayacak kadar burslu ve kendini bilen insan var.Beşiktaş'da ise nasıl iş anlamadım tüm dersler dolu.Devamsızlık olmasa bile herkes geliyor.8.30'daki derse önden yer bulmak için 7.30'da gitmem gerekiyor.Yani birşey öğrenmek isteyen her türlü öğreniyor.

Edit: Hazırlıktaki hocaların da değerini bilin.Hepsi çok iyilerdi.Sürekli sınıf ortamı olduğundan arkadaş gibiydiler.Adını bilirler.Sohbet ederler vs. Bölüme geçince adam dersini anlatıp gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oromë -- 30 Eylül 2014; 13:05:23 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.