Şimdi Ara

üniversite bütünlemeye kalacağım bu gidişle

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ilk yılım müh okuyorum vizelere 3 hafta var çalışmaya başladım ama korkuyorum bütlerden tatilimi rahatca yapmak istiyorum ama şuan çok stresteyim hep yapamayacak gbiyim okulun sınav yönetmeliğinde dd 50 göstermiş 50 altı ff 2.0 da dd ile geçilir yazmış arkadaşlar yardım edin kafayı yemek üzereyim 50 altında ortalamam olursa direk bütleremi girecrğim nasıl oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vize-final yüzdesi nasıl %50-50 mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TITAN291

vize-final yüzdesi nasıl %50-50 mi ?

vize %40 final %60
  • forever_life F kullanıcısına yanıt
    bu sana az da olsa moral olur belki, vizeler konusunda bu kadar karamsar isen işin iyi tarafına da bak eskiden büt her okulda yoktu. vize veya final kötü geçti mi direk kalırdın =( bunun açısını zamanında iyi çektim.

+ ilk senen ise çok ağır ders yoktur diye tahmin ediyorum, biraz kendini zorlamaya çalış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TITAN291 -- 8 Kasım 2015; 0:53:58 >
  • korkmanı gerektircek bişey yok ama bunlar ilk girecegin sınavlar olacagı için üniversitede tam bekledigin sonucları alamazsın ne kadar çalışmış olursan ol sen derslere falan gittiysen bide 2 hafta önceden de çalsımaya başladıysan kalmazsın korkma
  • Rahat ol 3 hafta sonra benimde vizelerim başlıyor. Elinden geleni yap sonrasını sal gitsin. Bütünlemeye öcü gözüyle bakma, onun sayesinde gecen dönem 4 ders verdim okulu uzatmaktan kurtuldum. Bölüm ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalurjistTR -- 8 Kasım 2015; 2:29:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir öğrenci atasözü ne der? Butsuz tavuk bütsüz öğrenci olmaz
    Her şey bir yana eğer vize final ortalaması 50 altında ise dersi geçmek istiyorsan büte girmek zorundasın.Ha vizeyi ne kadar yüksek tutarsan büte kalmama işin o kadar kolaylaşır.Bunun yanında sizin okulda var mı bilmiyorum bazı üniversitelerde finalden belli notun altında almakta vize ne kadar yüksek olursa olsun kalmaya işarettir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TITAN291 T kullanıcısına yanıt
    hocam bütlere kalmak benim için sıkıntı değil tek sıkıntı memlekette geçireceğim tatil gidiyor ona yanarım ben elimden geleni yapacağım 2 sinde okul dönem bitiyor 25 nde bütler başl8yor okul ilse bütlerden 2 hafta sonra başlıyor yani anlayacağınız tatilin yarısı gitti.
  • Cja kullanıcısına yanıt
    3 hafta öncesinden başladım hocam hayırlısı inşAllah geçerim dediğim gb bütlerden korkmuyorum tek sıkıntı tatilime olan olacak bu tatil benim için çok önemli
  • forever_life F kullanıcısına yanıt
    sen yine moralini bozma, sinir stres yaparsan sınavda daha kötü etkilenirsin, imkanın varda ders tekrarı yapanlardan geçmiş yıllardaki sorular hakkında biraz bilgi topla, hiç yoktan sınav taslakları hakkında bilgin olur.
  • TITAN291 T kullanıcısına yanıt
    vize sorularını çıkarttıracağım elimden geleni yapacağım

• mekatronik müh hocam

• Bizde vizen kaç olursa olsun finalde 60 altında kaldın mı büttesin. Sıkıntı yok daha çok büt göreceksin alış bence

• beyler dönem sonu 2 ocak bütler 25inde inşAllah bütlere kalmam diyelim kaldım bu 23 günlük süreçte memleketimde olabilirmiyim yoksa gerekli iş kayıt vb durum varmı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.