Şimdi Ara

Üniversite Bitti (Tecil Hakkında.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, 2 hafta önce üniversiteden kurtuldum çok şükür. Edevletten baktığımda mezun olduktan sonra adayın 2ay içinde şubeye gelmesi gerekiyor diyor. Şimdi ben Eylül’de filan başvuru yapacaktım askerliğe. Bu biraz planımı bozdu. Şimdi şubeye gitsem tecil ettirsem sonra 1-2 ay içinde bozabilir miyim bu tecili?

Kasım gibi filan askere gitmek için (Ya da o celp dönemi için.) ne zaman başvuru yapmam gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrytekGame -- 3 Temmuz 2020; 13:15:4 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    2017 Skoda Kodiaq 1.4 TSI 150 PS ACT DSG Ambition
    2018 Opel Insignia Grand Sport Exclusive 1.6 CDTI
  • E devlet üzerinden yoklamanı yaptırabilirsin. Ben şubeye gitmeden öyle hallettim 2 yıl otomatik tecil oluyor zaten. Tecili istediğin zaman bozabilirsin. Kasım celbi için başvurular normalde Ağustos sonu bitiyor ama bu sene pandemiden dolayı muhtemelen Eylül sonuna uzatmışlardır.

Orijinalden alıntı: Alish1905

E devlet üzerinden yoklamanı yaptırabilirsin. Ben şubeye gitmeden öyle hallettim 2 yıl otomatik tecil oluyor zaten. Tecili istediğin zaman bozabilirsin. Kasım celbi için başvurular normalde Ağustos sonu bitiyor ama bu sene pandemiden dolayı muhtemelen Eylül sonuna uzatmışlardır.
    Tecili hangi menüden yaptırcam hocam?

31/12/2022 Tarihine Kadar Ertelemeniz Bulunduğundan, Tekrar Erteleme Talebinde Bulunamazsınız.

Bende bu yazıyor. Yoklamamı yatıracağım şimdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrytekGame -- 3 Temmuz 2020; 17:18:10 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.